Zdravím.
Zháňam servisný manuál na Orlando 2011, lebo už mám po záruke. Skúšal som to stahovať s Vašich odkazov ale mi to nejde.
Poprosil by som Vás Orlanďákov ten kdo to má keby mi to poslal na súkromné správy.
Veľmi pekne ďakujem.
Servisný manuál na Orlando 2011
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Reklama
-
Re: Servisný manuál na Orlando 2011
On nemyslí, manual k obsluhe !!!
On zháňa MAINTENANCE MANUAL , to je navod na servisovanie a udržbu, kde je dobodrobna rozkreslený celý automobil do najmenších detailov, vrátane všetkých kodov, uťahovacích momentov a navodov na rozoberanie a skladanie jednotlivých podskupín, celkov a podcelkov.
Niečo podobné ako kniha JAK NA TO ?
No nič počkame ešte 5-6 rokov a vyjde kniha JAK NA TO ? Chevrolet ORLANDO 2011 -
On zháňa MAINTENANCE MANUAL , to je navod na servisovanie a udržbu, kde je dobodrobna rozkreslený celý automobil do najmenších detailov, vrátane všetkých kodov, uťahovacích momentov a navodov na rozoberanie a skladanie jednotlivých podskupín, celkov a podcelkov.
Niečo podobné ako kniha JAK NA TO ?
No nič počkame ešte 5-6 rokov a vyjde kniha JAK NA TO ? Chevrolet ORLANDO 2011 -
reklama na pirátstvo by sem nemala ísť, no keď už nič nepomáha, skús torrenty (Chevrolet TIS...)
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Ahoj našel jsem zajímavou stránku http://www.autocats.ws/manual/chevrolet ... do-my.html
from 6-6-12