hodiny Tacuma
Moderátor: Blue Lanos
hodiny Tacuma
Zdravím,jsem tady nový a nevím jestli se to může,takhle založit téma.Nicméně jsem se zde nic podobného nenašel.
Stal jsem se majitelem Daewoo Tacuma (i když na dveřích kufru je napsáno REZZO) 2,0 89kw . S LPG.
Zatím se s autem seznamuju a celkem spokojenost. Krom jiných věcí,bych potřeboval poradit,jak vyndám z palubky ty hodiny.nerad bych ty plasty nějak poškrábal,nebo polámal hokusy pokusy.Hodiny totiž nic neukazujou,akorát na nich bliká črvená ledka (imobilizéru tuším)
Docela mně baví se v těch věcet vrtat,jen nvm jak to vyndat.Poradí někdo??
Díky
Stal jsem se majitelem Daewoo Tacuma (i když na dveřích kufru je napsáno REZZO) 2,0 89kw . S LPG.
Zatím se s autem seznamuju a celkem spokojenost. Krom jiných věcí,bych potřeboval poradit,jak vyndám z palubky ty hodiny.nerad bych ty plasty nějak poškrábal,nebo polámal hokusy pokusy.Hodiny totiž nic neukazujou,akorát na nich bliká črvená ledka (imobilizéru tuším)
Docela mně baví se v těch věcet vrtat,jen nvm jak to vyndat.Poradí někdo??
Díky
Daewoo Tacuma 2.0.CDX LPG 89kW
Škoda Octavia I TDI 66kW
Škoda Octavia I TDI 66kW
- Reklama
Re: hodiny Tacuma
no jestli tě baví vrtat se v autě, je k dispozici servisní manuál..... jinak mě hodiny fungují tak jsem neměl potřebu se v tom vrtat
manuál je v PDF v angličtiěn a má asi 28 mega..... můžu to někam upnout, třeba na uložto atd.
manuál je v PDF v angličtiěn a má asi 28 mega..... můžu to někam upnout, třeba na uložto atd.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
TO : Richard
supr,nějaký manuál už jse si tady stáhnul,protože v autě nebylo nic.Ale to je takový přehled na co který čudlík je atd.třeba ten tvůj bude mít něco ,co jsem ještě neviděl.Za každý nápad a obrázek budu rád,i když "po americky" neumim,tak obrázky čtu
jinak sem četl,že se na hodinách přepínají teploty?? venkovní/vnitřní?
jestli se ti bude chtít to někam uložit,určitě se na to podívám
Díky
supr,nějaký manuál už jse si tady stáhnul,protože v autě nebylo nic.Ale to je takový přehled na co který čudlík je atd.třeba ten tvůj bude mít něco ,co jsem ještě neviděl.Za každý nápad a obrázek budu rád,i když "po americky" neumim,tak obrázky čtu
jinak sem četl,že se na hodinách přepínají teploty?? venkovní/vnitřní?
jestli se ti bude chtít to někam uložit,určitě se na to podívám
Díky
Škoda Octavia I TDI 66kW
Škoda Octavia I TDI 66kW
no myslím, že ty hodiny jsou opravdu jen hodiny, žádnej ukazatel teploty tam není...... ten manuál je kompletní servisní manuál na Tacumu.....
stahujte tady: http://ulozto.cz/xMhu25rR/tacuma-manual-pdf a heslo je kupodivu: tacuma
stahujte tady: http://ulozto.cz/xMhu25rR/tacuma-manual-pdf a heslo je kupodivu: tacuma
- dusan orban
hodiny nemusiš davat von,pozriet treba v konektoroch od spodu ,elekrikar,ukazuju len cas nič ine tak nech šlape v pohode a poslucha
Tacuma 1.6 16V lpg leganza 2.0 lpg Nubira vagon 1.6 lpg
Espero 1.5 16V lpg (opustilo nas!
Orby
Orby
Re dusandusan orban píše:hodiny nemusiš davat von,pozriet treba v konektoroch od spodu ,elekrikar,ukazuju len cas nič ine tak nech šlape v pohode a poslucha
dobrá myšlenka ,už jsem to zkoušel zespoda,vyndal jsem kastlík ,ale kablíky a konektor jsem nenašel.I kdybych se k tomu dostal,tak třeba dislplej "od spodu" nevyměním.
Jinak s tou teplotou asi záleží na výbavě vozu,fakt sem si to nevycucal z prstu viz link
Uživatelská příručka je tu http://blackjohn.wz.cz/Chevrolet_Tacuma_U141E-7_CZ.pdf
a já mám na hodinách tlačítka H M T
,tak předpokládám,že by to tu teplotu mělo ukazovat
"fčíl buď můdry"
Škoda Octavia I TDI 66kW
Škoda Octavia I TDI 66kW
Máš pravdu.Záleží na výbavě.To čidlo teploty by mělo být v předním nárazníku
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
JJ , ale momentálně mně to čidlo netrápí,dokud nerozchodím hodiny jako takové. Protože jsem byl zvyklý v minulém autě furt sledovat čas (to ta naše uspěchaná doba ) tak teď jsem z toho nervózní .rudla píše:Máš pravdu.Záleží na výbavě.To čidlo teploty by mělo být v předním nárazníku
Všechny pojistky jsem prošel a vše OK. Takže bych je rád vyndal ven . Jen nvm kde začít
Škoda Octavia I TDI 66kW
Škoda Octavia I TDI 66kW
Jak si k té Tacumě přišel? Já jí mám už 8 let. Dovoz z Itálie.A od té doby jsem v okolí pouze sám.
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Koupil jsem ji v Táboře v bazaru.Sháněl jsem něco většího Scénic,nebo tak něco(mám Octavii 1-tu jsem nechal manželce) a měli tam tohle Docela se mi to líbilo,tak se do toho šel.Hlavně v tom byl už plyn.
Škoda Octavia I TDI 66kW
Škoda Octavia I TDI 66kW
Tak to bude dotažené z Německa (nebo Rakouska), tam se Tacuma jmenovala Rezzo.oldman píše:Stal jsem se majitelem Daewoo Tacuma (i když na dveřích kufru je napsáno REZZO)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Zdravím všechny
Ano,je to dovoz SRN
Jinak hodiny mi už fungují :mrgreen: Nevydržel jsem to a včera jsem se do toho pustil. Odmontoval jsem kastlík u spolujezdce, a potom ze zedu stačilo použít trochu síly a celý ten "dřevěný "panel se vycvaknul ven, s hodinama a s tím dílem ofuku v pravo. Pak už jen vyměnit vadnou diodu v hodinách,namontovat z5 a je to hotovo :lol: .Kurňa ja su tak šťastné. Akorát mně soudruzi z koree zklamali-jen 12-ti hodinový režim.Ale zaplať pánbůh za ně -i
:!: TO Dosan Urban a ukazují i venkovní teplotu :o)
Ano,je to dovoz SRN
Jinak hodiny mi už fungují :mrgreen: Nevydržel jsem to a včera jsem se do toho pustil. Odmontoval jsem kastlík u spolujezdce, a potom ze zedu stačilo použít trochu síly a celý ten "dřevěný "panel se vycvaknul ven, s hodinama a s tím dílem ofuku v pravo. Pak už jen vyměnit vadnou diodu v hodinách,namontovat z5 a je to hotovo :lol: .Kurňa ja su tak šťastné. Akorát mně soudruzi z koree zklamali-jen 12-ti hodinový režim.Ale zaplať pánbůh za ně -i
:!: TO Dosan Urban a ukazují i venkovní teplotu :o)
Škoda Octavia I TDI 66kW
Škoda Octavia I TDI 66kW
jo ale musíš tam mít na tom spodním čudlíku T já tam mám S a to teplotu nemá
- dusan orban
presne ako vraviRichard k je tam T tak hej ja mam len S ,tak teplotu neukazuje tak je to ok,budeš spokojny sTACUMOU vlastne REZZO ja som no problem
Tacuma 1.6 16V lpg leganza 2.0 lpg Nubira vagon 1.6 lpg
Orby
Orby