Tomasi,rezervuj mi ho,OK? Pridem do Milovic a kupim ho od Teba. Cena?Tomáš píše:ten ISO konektor jsem tu už několikrát nabízel , mám navíc jeden kus , beru ho sebou do Milovic ..........
Autoradio v Leganze.
Moderátor: Blue Lanos
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
aha tak mě brain dostal.ale je to divne vždy sme je tam kupovali.ale asi na nexii a ono je to vlastně všecko stejne.(teda starý model ne )ale dobře že tě rado tomas zachraní.hned zitra do stualarmu zavolam a zjistim co a jak.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Uz nam v Leganze hra autoradio VDO DAYTON CR2502 4x55W. Vdaka kolegovi Tomasovi som ho nemusel hodinu zapajat,vsetko poriesila redukcia Daewoo-ISO. Hra skvele,ma takziet super funkcie. Je to model 2003,bol zlacneny o 50% na 5807,- Sk vratane dialkoveho ovladania. CD menic 4500,- Sk. Dialkove ovladanie na volant 2500,- Sk. Reproduktory HERTZ. Vsetko bez zosilnovaca a vysledny efekt je prekvapujuci!
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Pri zapajani autoradia cez redukciu Daewoo-ISO som zistil,ze 2 kable su tam od vyroby zapojene naopak (na tej redukcii). Po pripojeni ISO konektora k autoradiu vsetko hralo OK,lenze po vypnuti zapalovania a vybrati klucika zo spinacej skrinky sa vymazala pamat radia (hodiny,stanice,nastavenie). Kabel cerveny (12V switched) a kabel zlty (12V permanent) boli vzajomne prehodene. Upravil som to a teraz uz je to naozaj v poriadku.