už plačem nad tým autom..
Nejde ani za nič naštartovať, teda až na dva krat, ked auto štartlo šlo super jazdilo sa a opäť nič ani za prd.. kablovačka od snimača kľuky skontrolovana,snimač osciloskopom skontrolovany, pre istotu bol dany aj novy a nič, nehodi ani iskru ani vstrek, po zapnuti kľuča počuť čerpadlo aj kontrolka motora svieti/teda predpokladam že rj je napajana/, nemam od toho takmer žiadne schemy, ak by niekto mal velmi by som mu bol vdačný, premýšlalo sa aj o immo, že robí problémy ale je tam druhá rj aj immo box s kľučom z funkčného auta.
Všetko to začalo tým že si pán vymenil cievku na štartéri...
Daewoo lanos 1.5 benzin nestratuje
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Daewoo lanos 1.5 benzin nestratuje
Poslal som ti správu.filipekk píše:už plačem nad tým autom..
Nejde ani za nič naštartovať, teda až na dva krat, ked auto štartlo šlo super jazdilo sa a opäť nič ani za prd.. kablovačka od snimača kľuky skontrolovana,snimač osciloskopom skontrolovany, pre istotu bol dany aj novy a nič, nehodi ani iskru ani vstrek, po zapnuti kľuča počuť čerpadlo aj kontrolka motora svieti/teda predpokladam že rj je napajana/, nemam od toho takmer žiadne schemy, ak by niekto mal velmi by som mu bol vdačný, premýšlalo sa aj o immo, že robí problémy ale je tam druhá rj aj immo box s kľučom z funkčného auta.
Všetko to začalo tým že si pán vymenil cievku na štartéri...
imobilizer ... bud ho daj vyblokovat alebo preprogramuj RJ tak aby ti imo obchadzala
Neplač napíš komkretne typ auta a ročník vyriešim to ak to máš stale potentované pracoval som v daewoo 4 roky ešte sa mi nestalo , že by auto odišlo po lane .... popripade napíš číslo na email scibran@azet.sk Všetky prpblémy s autami daewoo som vyriešil.