Problemy s autoradiem "Pioneer"
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Mam problem. Jsem si poridil autoradio Pioneer. Dal jsem si ho nainstalovat v autoservisu. Prehravac CD, mp3 je OK (vyborny), tuner VkW take Super. Bohuzel, Na MW ticho a na LW jen nejake tresceni a priserne zvuky. Antena jeOK a v servisu rekli, ze autoradio take funguje spravne. Co mam delat?
- Reklama
Vyprdni se na to a neřeš to. MW a LW se nedá poslouchat .
Já mám Panasonica s CD a v Praze naladím 3 - 4 stanice v rozsahu MW.
Ale ja jsem napsal nedá se to poslouchat. na VKV rozsahu je stanic víc než
je zdrávo.
Já mám Panasonica s CD a v Praze naladím 3 - 4 stanice v rozsahu MW.
Ale ja jsem napsal nedá se to poslouchat. na VKV rozsahu je stanic víc než
je zdrávo.
Presne tak, na MW bys musel mit special antenu, co vim. A navic v pasmu VKV/FM mas stanic habadej. Nevim proc se tim zabyvas, kdyz mas radio na mp3
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
fiiha nato si ako prisiel, ze potrebujes special antenu? To neni pravda MUSI to hrat na hociaku antenu!!! Amplitidova Modulacia nema ziadne extra poziadavky akurat pravda je, ze pokial nepotrebujes nekde v zahranici primat Vas CR nebo neco podobneho (signal sa siri velmi daleko) tak sa ozaj na to vyprdni. Bezne to pocuvat urcite nebudes. Je mozne ze by sa mohlo jednat o poruchu radia... mne na Pio 3500DEH AM,MW ide vramci moznosti
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Speciální anténu nepotřebuješ, jen v některých případech je anténa, která je na voze použita uzpůsobena pro příjem pásma 70 - 150 MHz, v ostatních nevykazuje příslušné vlastosti a může a bohužel většinou má, horší píjem, než anténa bez vestavěného zesilovače.
Takže se může stát, že střední a dlouhé vlny chytneš lépe na kus drátu píchnutej do rádia a vystrčenej z okýnka, než na anténu. Nicméně bych opravdu nepovažoval za mínus, že mi na rádiu nejdou naladit stnice v kilohertzovém pásmu.
Takže se může stát, že střední a dlouhé vlny chytneš lépe na kus drátu píchnutej do rádia a vystrčenej z okýnka, než na anténu. Nicméně bych opravdu nepovažoval za mínus, že mi na rádiu nejdou naladit stnice v kilohertzovém pásmu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problemy s autoradiem "Pioneer"
A ja ti aj rozumiem ze chces aj ine ako FM uz len koli pocitu,a tiez dobre radio ma mat aspon 3 vlnove rozsahy funkcne ,ink je to šunt ,zeby nostalgia ?