je fakt, že servisy jsou schopné vypotit hrozný nesmysly, třeba to že je auto starý tedy nic nediagnostikuje přeci buď to komunikuje, tedy vykecá všechno, nebo ne, jiný stav není pokud je použita originální diagnostika, pokud je nějaká jiná může být problém s některými částmi paměti
(třeba načteš motor, ale nepovede se ABS nebo airbagy)
Jinak na většině aut se kterými jsem jezdil to fungovalo takto: při zapnutí zapalování TCS svítí, po nastartování zhasne, při prokluzu bliká a je to i slyšet-cítit . Pokud stlačíš spínač TCS vypneš ho a svítí ti kontrolka TCS furt. Při dalším startování je systém zas aktivní, tedy předchozí vynucené vypnutí ho vůbec nezajímá
Kontrolka TCS
Moderátor: Blue Lanos
Re: Kontrolka TCS
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
ABS načetli relativně v pohodě, ale akorat ukazovalo to chybu pravého čidla a špatné bylo levé, to se vyměnilo a ABS je funčkní. Ohledně TCS, tak kontrolka mi nesvítí vůbec nikdy, a ani mi TCS nefunguje..nemam to jak a kde řešit, takže zatím neřešim.
- _Mailo_
- Kontaktovat uživatele:
Dnes na križovatke v Tr. Teplej bez TCS, ťažké to mali autá
JA by som potreboval auto napichnúť na PC, ibaže mám starú verziu s ALDL a nemám s RS232
Pri pokuse vyblikať chybu to stále bliká 12 . Za jazdy mi sem-tam vybehne CHECK, ABS mi posvieti sem-tam v lete.
JE pravda, že u nás v servisoch je podpora pre staré Daewoo takmer 0 .
JA by som potreboval auto napichnúť na PC, ibaže mám starú verziu s ALDL a nemám s RS232
Pri pokuse vyblikať chybu to stále bliká 12 . Za jazdy mi sem-tam vybehne CHECK, ABS mi posvieti sem-tam v lete.
JE pravda, že u nás v servisoch je podpora pre staré Daewoo takmer 0 .
Chevrolet EPICA LS 2.0 24V LPG (2008)
Chevrolet EVANDA CDX 2.0 DOHC LPG (2005)
Daewoo NEXIA GLX 1.5 DOHC (1998) - forever in my heart
Daewoo LEGANZA CDX 2.0 DOHC (1998)
Chevrolet EVANDA CDX 2.0 DOHC LPG (2005)
Daewoo NEXIA GLX 1.5 DOHC (1998) - forever in my heart
Daewoo LEGANZA CDX 2.0 DOHC (1998)