jak vložit obrázek?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: jak vložit obrázek?
Ted uz to snad je jasny - dole pod prispevkem je volba
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zkoušel jsem vložit obrázky ,ale nejde to je naplněna max velikost obrázků
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
může mě někdo říct jak sem dáváte obrázky,mě to pořád píše OMLOUVÁME SE ,ALE BYLO DOSAŽENO MAXIMÁLNÍ VELIKOSTI PŘÍLOH už mě to a to dávám fotku v mmenším rozlišení než tu jsou
Edmund Burke
Edmund Burke
Vlož ich cez toto a potom sem daj odkaz
Kód: Vybrat vše
http://tinypic.com/
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
áááááá to je vychytávka díky super
Edmund Burke
Edmund Burke
ladinek píše:může mě někdo říct jak sem dáváte obrázky,mě to pořád píše OMLOUVÁME SE ,ALE BYLO DOSAŽENO MAXIMÁLNÍ VELIKOSTI PŘÍLOH už mě to a to dávám fotku v mmenším rozlišení než tu jsou
ted to zkus
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Můžete sem prosím dát nějaký návod jak vložit do příspěvku obrázek ??? Nahrál jsem to na ulozto, klik jsem na IMG mezi závorky jsem dal odkaz z ulozto a nic tam nevidím...... Nic jinýho mi nenapadá a svoje vebové stránky si dělat nebudu. Kdysi tu byla fotogalerie tam se obrázek nahrál a v příspěvku se dal odkaz na obrázek z galerie..... ale nemůžu to nějak najít, přiznávám, že jsem sem už hodně dlouho žádný obrázek nedával, jen kecám a kecám
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Scorpion.11
No pokud dáváš fotku s webu nebo ulož.to, tak klikni na obrázek pravým tlačítkem myši a vyber vlastnosti a zkopíruj si "adresu(uURL)" a odkaz vlož teda mezi IMGRichard píše:Můžete sem prosím dát nějaký návod jak vložit do příspěvku obrázek ??? Nahrál jsem to na ulozto, klik jsem na IMG mezi závorky jsem dal odkaz z ulozto a nic tam nevidím...... Nic jinýho mi nenapadá a svoje vebové stránky si dělat nebudu. Kdysi tu byla fotogalerie tam se obrázek nahrál a v příspěvku se dal odkaz na obrázek z galerie..... ale nemůžu to nějak najít, přiznávám, že jsem sem už hodně dlouho žádný obrázek nedával, jen kecám a kecám
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Richarde, obrazek nahrajes jednoduse dole pod textem zpravy je PROCHÁZET a PŘILOŽIT SOUBOR.
NA zmenseni obrazku pokud by byl moc velky, pouzij treba program Irfan View nebo Zoner media explorer
NA zmenseni obrazku pokud by byl moc velky, pouzij treba program Irfan View nebo Zoner media explorer
Dík Miloši, vím že se to dříve muselo někam upnout.... takže jestli je to tak jednoduchý, omlouvám se, že jsem to neprošel celý...... díky a přeji krásné svátky
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Velikost obrázku nezávisí pouze od rozlišení co do poštu pixelů tedy rozmerů. Obrázek 1280x1024 může být klidně menší než 800x600. Stačí při ukládáni do JPG nastavit třeba jen 80% kvality viz foto níže
takže dát Soubor / uložit jako a v tabulce která se ukáže ze 100% ubrat. Výrazně se tím změní velikost obrázku
takže dát Soubor / uložit jako a v tabulce která se ukáže ze 100% ubrat. Výrazně se tím změní velikost obrázku
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406