dikes
Moderátor: Blue Lanos
Dakujem za rady no origo repro tam davat urcite nechcem...chcem tam dat nieco lepsie- kvalitnejsie_Mailo_ píše:Vitaj![]()
Najlepšie je tam vymeniť origo reprá za origo. Dajú sa zohnať na czdrafel, aspoň tie zadné. Pretože tie výšky, ak Ti hrajú, majú ladený kond tak, aby boli v súhre tích reprákov dolu vo dverách.
Avšak na Tvoj dotaz - vzadu sú 6 x 9" oválne. Ja som tam dal JVC reproduktory, kt. nové stáli cca. 70 € a hrá to vynikajúco. Majú poriadny magnet a preto aj tvrdý bas. V celom spektre hrajú krásne.
Vpredu sú myslím () 16 cm. Ja moju smolu som tam osadil reprá zo Superbu, kt. mi kamarát vytiahol z nejakého vybúraného auta, no výsledok je totálne zlý. Asi po týždni sa mi roztrhol gumový záves a súlad s výškami je hrozný . Basy ako keď hodíš hovno o stan, stredy to nehrá a výšky robil vrch.
Takže popozeraj po nejakých Blaupunktoch, poprípade JVC, Panasonic, Pioneer a pod. Dobré skúsenosti mám aj s repro Hertz.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |