Co kdo doma chovate?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Scorpion.11
Re: Co kdo doma chovate?
Pěkná kočička
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Já mám doma obří africký šneky - oblovky.
Tacuma 2.0 CDX, LPG D.T.Gas, 2004
Praha 9
Praha 9
Pěkný večer,
tak my máme doma jednoho pejska. Je to Kavalír King Charles Spaniel. Dcera ho našla před 4 lety, jak lítá v únoru po kruháči v Havířově. Byl problém ho chytit, donesla ho k nám, dali jsme ho očkovat, odčervit a ptali jsem se na veterině, v útulcích, jestli ho někdo nehledá. Nevím, jak dlouho byl venku, měl naštípnuté žebro a byl celkově zanedbaný. Nikdo se nehlásil, takže je náš! Neznám lepšího kamaráda, přítulný, hodný a naprosto oddaný pejsek. Byl s námi i v Olšovci 2014 a Maxíkovi se tam také líbilo!
Posílám pár foteček a přeji Vám všem krásné podzimní dny a přípravu na vánoce!
Zdeněk
tak my máme doma jednoho pejska. Je to Kavalír King Charles Spaniel. Dcera ho našla před 4 lety, jak lítá v únoru po kruháči v Havířově. Byl problém ho chytit, donesla ho k nám, dali jsme ho očkovat, odčervit a ptali jsem se na veterině, v útulcích, jestli ho někdo nehledá. Nevím, jak dlouho byl venku, měl naštípnuté žebro a byl celkově zanedbaný. Nikdo se nehlásil, takže je náš! Neznám lepšího kamaráda, přítulný, hodný a naprosto oddaný pejsek. Byl s námi i v Olšovci 2014 a Maxíkovi se tam také líbilo!
Posílám pár foteček a přeji Vám všem krásné podzimní dny a přípravu na vánoce!
Zdeněk
- Přílohy
-
- Čekám na oběd.jpg (31.2 KiB) Zobrazeno 3574 x
-
- Obraz169.jpg (44.3 KiB) Zobrazeno 3574 x
-
- Maxík - ostříhaný.jpg (30.91 KiB) Zobrazeno 3574 x
Chevrolet Trax 1,4 turbo 103kw
........ ještě jedna super vzpomínka na náš sraz.............
- Přílohy
-
- Sraz v Jedovnici.jpg (39.4 KiB) Zobrazeno 3573 x
Chevrolet Trax 1,4 turbo 103kw
Jo, kavalíři nemají konkurenci
Honza K.
Máme jich víc
Honza K.
...jo postarat se o zbloudilou duši nebo záměrně " vyhozenou " nás drobet polidšťuje, jednou to jsem ještě taxikařil mě na Proseku v zimě vběhl před volhu krásný ovčák, ...no volhu jsem na sněhu roztočil, jinak to nemohlo dopadnout ale vlčáka jsem minul, skončil jsem na trávě i s zákazníky, kteří mě nadávali, vyhodil jsem je... a začal mě zajímat vlčák, dozadu jsem na sedačky dal deku z kufru a po chvíli jsem ho nalákal do auta a ejhle měl na krku telefonní číslo, tehdy nebyly ještě mobily a pak už jenom krátký hovor na dispečink, zavolejte mě na toto číslo a sdělte mě jejich adresu. Víte kolik je hodin?, bylo 1/2 třetí v noci ale zavolali mě tam. Ty lidi byli šťastný, jejich " tulák " po třech dnech opět doma, utekl za hárající fenou.
Mějte se fajn a mějte rádi ty němé tváře, zaslouží si to.
Mějte se fajn a mějte rádi ty němé tváře, zaslouží si to.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico