Problém s ABS, kope i když nemá
Moderátor: Blue Lanos
Re: Problém s ABS, kope i když nemá
Taky diky. jeden krouzek je praskly jeste neopraven
- Reklama
tak to jsem rad ze jsme pomohli
tady je fotka jak by to mohlo vypadat
tady je fotka jak by to mohlo vypadat
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Díky.
Ten kroužek je v celku, ale v jednom místě je prostě prasklý.
Já myslel, že ho sundám, svařím. To místo na poloose natřu ať to tak nerazaví a přetřu rovnou i kroužek.
Ten kroužek je v celku, ale v jednom místě je prostě prasklý.
Já myslel, že ho sundám, svařím. To místo na poloose natřu ať to tak nerazaví a přetřu rovnou i kroužek.
jelikoz je to cele orezle tak po sundani a svareni uz bude volny a nejspis nebude dobre drzet.proto ho tam chytam na vic bodu aby se neposunul.
pokud bys ho svaril a nasunul nejspis by prasknul znova jinde -pokud ho tam budes narazet s prepetim -coz bude tezky kdyz uz je prumer mensi.proste to nemuzu riskovat pro zakazniky.
pokud bys ho svaril a nasunul nejspis by prasknul znova jinde -pokud ho tam budes narazet s prepetim -coz bude tezky kdyz uz je prumer mensi.proste to nemuzu riskovat pro zakazniky.
Simson s 51
Simson s 51
No nějak si stím pohraju pak napíšu a dám vědět. Doufám, že vzadu jsou v pohodě. Tam se mi nechtělo dívat, ale předpokladám, že tam jsou v bubnu a tam by to mělo být ok.
Ještě jednou díky
Ještě jednou díky
- simone
- Kontaktovat uživatele:
no fajne dnes mi to začalo robit aj mne..... ešte že je už teplo.....takže zvaranie
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Zdravím. Mám stejný problém. Mám kalos 1.2. ABS kope při dobržďování. Ale jen někdy. Kroužky jsou v pohodě - kontroloval jsem to sám i 2 servisy. Vzdálenosti upravené. Celá jedna strana - vyměněná čidla. To byly to závady na diagnostice. Teď je diagnostika bez chyb. Ale stejně to občas udělá. Ještě mě napadlo, jestli nemůže odcházet nějaké čidlo? A kupovat nové, když nevím jestli to dělá, se mi nechce. Už nevím co s tím. Nedá se to nějak změřit? Nebo nevíte co by to mohlo být? Díky.
zdravim
pokud kope abs pri dobrzdeni nejspis ma duvod.tedy asi se u zda ze nejake kolo stoji.
cidlo muze odchazet ale vetsinou zemre a uz nefunguje.zmerit se da musi mit nejaky odpor -nexie mivala 900 ohmu kolik ma kalos nevim ale pri zmereni vsech cidel bys na rozdil asi prisel
i pres to ze uz to nekdo kontroloval bych se znovu podival na pripadny rez na cidlech nebo na krouzky
pokud kope abs pri dobrzdeni nejspis ma duvod.tedy asi se u zda ze nejake kolo stoji.
cidlo muze odchazet ale vetsinou zemre a uz nefunguje.zmerit se da musi mit nejaky odpor -nexie mivala 900 ohmu kolik ma kalos nevim ale pri zmereni vsech cidel bys na rozdil asi prisel
i pres to ze uz to nekdo kontroloval bych se znovu podival na pripadny rez na cidlech nebo na krouzky
Simson s 51
Simson s 51
Díky. Kroužky i čidla už vyčištěny byly, ale zkusím to ještě jednou, důkladněji. Jinak už nevím. Ještě možná, že jedna strana má čidla od jinýho výrobce, tak se hádají.
Vše vyčištěno, ale dělá to pořád. Tak nevím. Asi budu muset koupit stejný čidla na druhou stranu auta.
Takže, dal jsem na radu mechanika a koupil a vyměnil jsem čidlo, ujel jsem cca 80km a zatím v pohodě. Bylo to jediný původní čidlo, tak si asi nerozumelo s ostatníma. Tak to snad už bude dobrý
Pěkný den.
Tak mě ABS začalo zlobit na předním pravím kole. Kouknul jsem a je to kroužek. Jakorád když jsem četl tu předchozí diskus tak mě to vystrašilo !? Já myslel, že se nechá kroužek vyměnit a dobrý. Tady je v nabídce. Co Pavle to nejde jen vyměnit ?
No nic uvidíme.
Píšu vždy ať nám jezdí a nezlobí ale teť co s tím ?
https://autodilos.cz/autodily/daewoo/ka ... tId=814171
Tak mě ABS začalo zlobit na předním pravím kole. Kouknul jsem a je to kroužek. Jakorád když jsem četl tu předchozí diskus tak mě to vystrašilo !? Já myslel, že se nechá kroužek vyměnit a dobrý. Tady je v nabídce. Co Pavle to nejde jen vyměnit ?
No nic uvidíme.
Píšu vždy ať nám jezdí a nezlobí ale teť co s tím ?
https://autodilos.cz/autodily/daewoo/ka ... tId=814171
Je to Tacuma, ale tady je to i s obrázky https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=36&t=14552
Kroužky jsem měnil před 4 lety a pořád drží.
Kroužky jsem měnil před 4 lety a pořád drží.
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Pěkný den.
Dík za odkaz ! Je to jak Kalos . Objednal jsem radši dva kroužky. Když si člověk uvědomí co jsem dřív dělal na autech tak tohle by mohla být brnkačka. Někdy v 1978/ jsem měl Škodu 1200 /stejšn/ Byly to dřív sanity a tam jsem ze třech motorů dával dohromady jeden a potom jsme jeli na dovolenou přes Bratislavu a na východ na Domašu zpět přes Tatry /Dunajec i pltě jsme zkusili/ a domů celkem tenkrát asi 2500km.
Tak ještě jednou dík za odkaz !
Ať nám jezdí a nezlobí !
Dík za odkaz ! Je to jak Kalos . Objednal jsem radši dva kroužky. Když si člověk uvědomí co jsem dřív dělal na autech tak tohle by mohla být brnkačka. Někdy v 1978/ jsem měl Škodu 1200 /stejšn/ Byly to dřív sanity a tam jsem ze třech motorů dával dohromady jeden a potom jsme jeli na dovolenou přes Bratislavu a na východ na Domašu zpět přes Tatry /Dunajec i pltě jsme zkusili/ a domů celkem tenkrát asi 2500km.
Tak ještě jednou dík za odkaz !
Ať nám jezdí a nezlobí !
Pěkný den
Tak koukám, že praskají jen mě ! Posledně to byla pravá no jak se dívám po třech letech je to levá
Nejdřív jsem doufal, že bude třeba jen za---ný ale houby zase prasklý
No nic , jen když to není něco horšího !
Tak ať nám jezdí a nezlobí a nepraskají kroužky !!!
Vl.
Tak koukám, že praskají jen mě ! Posledně to byla pravá no jak se dívám po třech letech je to levá
Nejdřív jsem doufal, že bude třeba jen za---ný ale houby zase prasklý
No nic , jen když to není něco horšího !
Tak ať nám jezdí a nezlobí a nepraskají kroužky !!!
Vl.