Chtěl bych jsme si pořídit Daewoo Nubiru 1.6 z roku 1998
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Chtěl bych jsme si pořídit Daewoo Nubiru 1.6 z roku 1998
Dobrý den chtěl bych jsem si pořídit Daewoo Nubira 1.6 z roku 1998 a najeto má 118.000 Km myslíte že to je dobrá koupě ? A chtěl bych jsem se zeptat jak je to co do poruchovosti a do spotřeby paliva? Kolik tak si vezme ? Děkuji předem za odpověd ! Jirka
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se ti liby tak si ji kup, uvedomujes si koho se ptas? Ty myslis ze ti tady nekdo z nas rekne- ne Nubiru si nekupuj, je hnusna, furt rozbita a jeste zere jako Volha . Ne Nubira je auto srovnatelne s Octavii a to ve vsem. Jen si skus koupit Oktavku za tyhle penize Pokud ta Nubira neni po bouracce tak asi meni co resit
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
no nevim nevim.ja s oktavkou žadnej problem neměl.A navic ji dělaj v naftě.ale každej ma jinej narok.a když vidim v praci ty některý nubi tak se mi moc nezda.Ale jsou i bezproblemový kusy.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ako skoro každé používané autá, občas musia do servisu, ale s Meďákom ísť do servisu je niečo iné, ako s Daewoom, hlavne v koncovej cene, aj keď v Meďáku toľko toho zase nevymenia...palikx píše:no nevim nevim.ja s oktavkou žadnej problem neměl.A navic ji dělaj v naftě.ale každej ma jinej narok.a když vidim v praci ty některý nubi tak se mi moc nezda.Ale jsou i bezproblemový kusy.
Kamoš má Oktáviu a chodí pravidelne do servisu, švagor má nubiru a ani nevie kde servis vlastne je...
Ale ako hovoríš, je to rozdiel kus od kusu...
Kdyz ja mam dojem, ze u prvni Oktavky (a Fabie) jeste porad platilo, ze neni kus jako kus. Vim, ze si spousta lidi pochvaluje, jak maji ty auta tichej interier, moje zkusenosti s tema, co maji mi kamaradi, jsou opacne. Dokonce ve Fabii Kombi tak spatne, ze sem pak nejakou dobu byl hodne spokojenej s tim, jak mi "jen uplne lehoucce" vrzaly plasty v Lanosu .palikx píše:no nevim nevim.ja s oktavkou žadnej problem neměl.A navic ji dělaj v naftě.ale každej ma jinej narok.a když vidim v praci ty některý nubi tak se mi moc nezda.Ale jsou i bezproblemový kusy.
Ale jinak jak se tu da cekat, tak s Daewoo sem spokojenej. Sice nebudu tvrdit, ze je uplne bez problemu, ale jsem spokojenej s tim, jakou kvalitu a vybavu dostanu za investovany penize (nakonec koupil sem si novyho Lanose a kdyz sem po 3 letech uvazoval o novym aute, sel sem do Nubiry a zatim to vidim tak, ze moje dalsi auto sice nebude Daewoo, ale bude to Chevrolet ).
ja měl kliku ja sehnal sedana nubiru2 rv 2000 zařazen 12.2001 2.0i plna vybava najeto 26Tis. za 160Felix_DeSouza píše:no ono prej ted si poridit nubiru je taky docela slozity protoze nikdo ji nechce prodat.Se mu ani nedivim-teda ja bych prodal tu moji,ale nejel bych pod 170 tisic.a to je jeste mladoucka,takze si tak
Nubira II 2.0l, 2001 ročník, CDX
Re: Chtěl bych jsme si pořídit Daewoo Nubiru 1.6 z roku 1998
a jaka je za tu Nubiru cena?glady píše:Dobrý den chtěl bych jsem si pořídit Daewoo Nubira 1.6 z roku 1998 a najeto má 118.000 Km myslíte že to je dobrá koupě ? A chtěl bych jsem se zeptat jak je to co do poruchovosti a do spotřeby paliva? Kolik tak si vezme ? Děkuji předem za odpověd ! Jirka
Jako já jsme si ji kooupil za 114.000 kč, se slevou 5.000 kč porotže měla děravou nádrž hm. To je dobrý ne ?Rosťa píše:Také já se přidám,uvažuji že příští měsíc vyměním Matýska a chtěl bych si pořídit Nubiru kombi.Myslím,že se dá pořídit za velice slušnou cenu,oproti koktávce.Už se na ni těším a začínám hledat a koukat po bazarech a po inzerátech.
Tak tu nubiru ti závidím i když to povinné ručení jako nic moc ne potom ? já platím 5600 kč a to je mazec teda pro moji peněženku když ještě splácím to autiLukáš píše:ja měl kliku ja sehnal sedana nubiru2 rv 2000 zařazen 12.2001 2.0i plna vybava najeto 26Tis. za 160Felix_DeSouza píše:no ono prej ted si poridit nubiru je taky docela slozity protoze nikdo ji nechce prodat.Se mu ani nedivim-teda ja bych prodal tu moji,ale nejel bych pod 170 tisic.a to je jeste mladoucka,takze si tak
No já mám základní sazbu 7200 bez bonusu takže s bonusama sem na nějakejch 6500glady píše:Tak tu nubiru ti závidím i když to povinné ručení jako nic moc ne potom ? já platím 5600 kč a to je mazec teda pro moji peněženku když ještě splácím to autiLukáš píše:ja měl kliku ja sehnal sedana nubiru2 rv 2000 zařazen 12.2001 2.0i plna vybava najeto 26Tis. za 160Felix_DeSouza píše:no ono prej ted si poridit nubiru je taky docela slozity protoze nikdo ji nechce prodat.Se mu ani nedivim-teda ja bych prodal tu moji,ale nejel bych pod 170 tisic.a to je jeste mladoucka,takze si tak
Nubira II 2.0l, 2001 ročník, CDX