Daewoo matiz-vymena ziaroviek v stredovom paneli
Moderátor: Blue Lanos
Daewoo matiz-vymena ziaroviek v stredovom paneli
Caute, chcem sa spytat ako vymenit ziarovky v stredovom paneli kde sa nastavuje intenzita fukania lebo mi to nesvieti a chcel by som to vymenit, ako sa ku tomu dostanem Vdaka.
- Reklama
- andrejdudas
Re: Daewoo matiz-vymena ziaroviek v stredovom paneli
Ahoj tomas205. Pozri si môj príspevok v tejto téme.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=10&t=20268
Momentálne nemám čas na podrobné rozpisovanie postupu, ale možno dnes večer to sem ešte hodím.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=10&t=20268
Momentálne nemám čas na podrobné rozpisovanie postupu, ale možno dnes večer to sem ešte hodím.
Fuuuh,, jak pozeram ty to máš parádne, potom by si mohol strucne popisat postup vyzera to super. Aaa ešte ake ziarovky si tam presne daval, ci ledky..
- andrejdudas
Najskôr treba vykrútiť 5 skrutiek.
Prvé dve:
Druhé dve:
...a posledná je v priečinku pod rádiom:
Potom treba opatrne zložiť ten čierny plast, okolo stredového panela a prístrojovky. Treba si trocha pomôcť šróbovákom. Zo začiatku to ide pomerne ťažko, lebo to tam držia také kovové akoby spony.
VŠETKO TREBA ROBIŤ S CITOM!!!
Budeš musieť odpojiť konektory z týchto spínačov- zadná hmlovka, výstražné a červená LED-ka:
Keď zložíš ten čierny plast, dostaneš sa k tomu ovládaciemu panelu na kúrenie atď. Bude prišróbovaný 4 skrutkami. Dve tu:
...a dve tu:
Potom by si sa už mal dostať k tým žiarovkám, ktoré potrebuješ vymeniť. Ja som tam dal modré LED diódy a nemusím riešiť vypálené žiarovky.
Ďalej Ti už ostáva len to naspäť poskladať. Prajem Ti pri tom veľa pevných nervov. Budeš ich potrebovať.
Prvé dve:
Druhé dve:
...a posledná je v priečinku pod rádiom:
Potom treba opatrne zložiť ten čierny plast, okolo stredového panela a prístrojovky. Treba si trocha pomôcť šróbovákom. Zo začiatku to ide pomerne ťažko, lebo to tam držia také kovové akoby spony.
VŠETKO TREBA ROBIŤ S CITOM!!!
Budeš musieť odpojiť konektory z týchto spínačov- zadná hmlovka, výstražné a červená LED-ka:
Keď zložíš ten čierny plast, dostaneš sa k tomu ovládaciemu panelu na kúrenie atď. Bude prišróbovaný 4 skrutkami. Dve tu:
...a dve tu:
Potom by si sa už mal dostať k tým žiarovkám, ktoré potrebuješ vymeniť. Ja som tam dal modré LED diódy a nemusím riešiť vypálené žiarovky.
Ďalej Ti už ostáva len to naspäť poskladať. Prajem Ti pri tom veľa pevných nervov. Budeš ich potrebovať.
Dakujem velmi pekne, pustim sa do toho
Možem sa spytat to ake presne LEDky si tam daval ?
- andrejdudas
No, tak to presne neviem, lebo už nemám od nich ten blister. Ale tu je foto.
Tieto som dával do prístrojovky. Na konci majú taký kónus dovnútra aby rozptyľovali svetlo. A na ovládanie páčok som dal podobné, len v menšom. Tam je aj iná pätica. Musíš dať pozor na polaritu, lebo inak Ti nebudú svietiť.
Tieto som dával do prístrojovky. Na konci majú taký kónus dovnútra aby rozptyľovali svetlo. A na ovládanie páčok som dal podobné, len v menšom. Tam je aj iná pätica. Musíš dať pozor na polaritu, lebo inak Ti nebudú svietiť.