milosh píše:Tak po bile barve na orla bych mel asi dalsiho favorita na dalsi barvu
já chtěl černou, ale tahle to vyhrála....navíc na zimákách s puklicema to není ono, se těším na jaro až dostane zase 17" to je pak jiný pokoukání.
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
milosh píše:Tak po bile barve na orla bych mel asi dalsiho favorita na dalsi barvu
Palomita píše:Taky te tu vitame cervena se mi moc libila, ale chteli jsme svetlou barvu, tak to vyhrala modra
Jak dopadl ten motorkar? A vina asi byla policii shledana na jeho strane?Poky Ul píše:Tak naštěstí vše dopadlo na konec snad dobře (kromně asi motorkáře co )
My chteli svetlou, tak jsme premysleli mezi bezovou a modrou. Modrou jsme nikde nazivo nevideli, ale rekli jsme si, ze to zkusime zrovna meli v centralnim skladu auto odpovidajici nasim pozadavkum, jen melo 16" kola, ale to nam nevadilo. Tak jsme ho vzali a za mesic bylo domaOsbourneCox píše:ta modrá je luxusní, žena ji taky chtĕla, ale Orel s ní se nedal sehnat bez objednání, tak padlo vínové.
luke1 píše:Jak dopadl ten motorkar? A vina asi byla policii shledana na jeho strane?Poky Ul píše:Tak naštěstí vše dopadlo na konec snad dobře (kromně asi motorkáře co )
Zkus kontaktovat pana Felgra z cz.drafel.Hamin píše:Zdravím,tak jsem zase po 10ti letech boural ,hroznej pech když si poprvé v životě koupím nové auto.Jedu takhle po cestě a předjíždím pluh.Když jsem na úrovni jeho kabiny on zatočí doleva a radlicí mi vzal úplně celou pravou stranu-přední nárazník, doslova přeřízlé pravé přední kolo(mám liťáky)+pneu,urvané zrcátko,poškrábané dveře,urvaný zadní nárazník a prasklý zadní liťák .
takže tady to je
-nárazník přední orlando-horní část 9024,-
-spodní část předního nárazníku orlando 4438,-
-nadkolí plastové orlando L 689,-
-lem blatníku PZ 2194,-
-podběh orlando PZ 1255,-
-zrcátko orlando P 7705,-
-nárazník zadní orlando 5688,-
-spodní část zadního nárazníku 4438,-
-spodní ochrana zadního nárazníku 1653,-
-plast zadního nárazníku 676,-
-odrazka zadní orlando 407,-
-držák zadního nárazníku 324,-
-držák nárazníku(asi přední) 742,-
-ložisko přední 6073,-
-tlumič PP 4609,-
-PP těhlice orlando(dle info to je něco v obložení kola) 4905,-
-příchytka podběhu 704,-
+ práce,lakování,geometrie a diagnostika,2 alu disky a pneu celkově 90674,-
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |