Autoradio v Leganze.
Moderátor: Blue Lanos
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Autoradio v Leganze.
Autoradio mame original Daewoo,s ovladanim CD menica. Je celkom dobre,len mi vadi ze nema RDS ani dopravne informacie a ma maly vykon 4x35W.
Budem ho zrejme menit za nieco znackove a lepsie.
Moja otazka:
Zda sa mi,ze toto original radio je nejake vacsie ako klasicke radia,v Nexii sa mi zdalo byt mensie a bez problemov som ho vymenil bez upravy za terajsi Kenwood. Da sa aj origos radio z Leganzy vybrat a vymenit za klasicke radio s DIN rozmerom do povodnej sachty,alebo je potrebny nejaky specialny medzikus? Pasuje tam bez problemov? Aku ma original radio Daewoo koncovku? Existuje redukcia Daewoo Leganza autoradio na klasicky ISO konektor? Kupovali ste ho uz niekto,alebo musim cvakat kable?
Budem ho zrejme menit za nieco znackove a lepsie.
Moja otazka:
Zda sa mi,ze toto original radio je nejake vacsie ako klasicke radia,v Nexii sa mi zdalo byt mensie a bez problemov som ho vymenil bez upravy za terajsi Kenwood. Da sa aj origos radio z Leganzy vybrat a vymenit za klasicke radio s DIN rozmerom do povodnej sachty,alebo je potrebny nejaky specialny medzikus? Pasuje tam bez problemov? Aku ma original radio Daewoo koncovku? Existuje redukcia Daewoo Leganza autoradio na klasicky ISO konektor? Kupovali ste ho uz niekto,alebo musim cvakat kable?
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
A aky CD menic dokaze ovladat original autoradio Daewoo? Koncovka kabla ktory ide z radia do kufra je akysi 7 kolik po obvode koncovky a 1 kolik v prostriedku koncovky. Udajne len original Daewoo menic alebo aj Philips? Ked bude kabel aj konektor na nejakom CD menici rovnaky,znamena to 100% pravdepodobnost,ze bude fungovat? Alebo radsej mam kupit novy set radio+CD menic znackovy a radio Daewoo zahodit do kosa?
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes som trosku vylepsil Leganzu,namiesto original zadnych repro Daewoo som osadil ovaly 6x9" HERTZ DCX690. Je to poriadna zmena,su super a vosli tam bez uprav s povodnym plato aj original mriezkou.
Cez tyzden budem montovat este dopredu komponentne 2-cestne repro HERTZ DSK165 a dodatocne este vymenim radio za KENWOOD KRC-694Y + CD menic KDC-C719MP. A bude to super posluch!
Cez tyzden budem montovat este dopredu komponentne 2-cestne repro HERTZ DSK165 a dodatocne este vymenim radio za KENWOOD KRC-694Y + CD menic KDC-C719MP. A bude to super posluch!
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Nemaj nemaj ( nebo nemeli) jestli je stejnej jako na Nubiru tak tam ho nemeli, ja ho sehnal v Hostivari v nejakem autohifi. Ve Stualarmu na to ten chlap koukal jak blazen ze to este nevidel ( no taky bych tomu neveril kdyby se mi to nestalo) a ze se omlouva ze se vytahujou ze maji vsechno.palikx píše:Jo seženeš ho my ho kupujem v praze na bohdalci,ale už od včera přemýšlým jak se ta firma jmenuje.-Jo STUALARM
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG