Vypínají se hodiny a ventilátor

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
carminsky

Vypínají se hodiny a ventilátor

Příspěvek od carminsky »

O víkendu se mi začaly vypínat hodiny a ventilátor . Nejdříve se to stalo tak jednou za 500km, nyní se intervaly zhušťují, stane se to i 4x za 100km. Vypnutí trvalo kolem 1 - 3 sekund, nyní již i půl minuty. Když opět naskočí, problikne párkrát i jinak vypnutý tempomat. Tempomat, jak jsem zjistil dneska, ani nefunguje, přičemž minulý týden fungoval. Netušíte někdo, prosím, o co by mohlo jít?
2x Leganza, světlešedozelená metla 2,0 automat,kůže rv 1998 a stejný rok fialová, s LPG.
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypínají se hodiny a ventilátor

Příspěvek od palikx »

mam pocit ze uz tady nekdo podobny problemmel.ale jak to dopadlo si nepamatuju.zkus jeste hledat neco jako ovladani klima.
jinak by to mohla byt jedna z kostek v kabelovem svazku ktera se velice spatne hleda je jich tam asi 8.proste je vyhrata a ztraci kontakt.
asi se podivam do schematu ktera by to mohla byt.ale bohuzel nemam moc cas tak nevim kdy se k tomu dostanu
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

čau no kukni sem tady by si mal nájsť odpoveď :lol: asi to bude kostrou je tam odkaz od Whiskyho a pozri si aj ten konektor :lol: :lol: :lol:

https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=19&t=12794
carminsky

Příspěvek od carminsky »

Konektor v pořádku, žádné mechanické závady jsem neodhalil. Prověřil jsem pojistky, relátka, na nic jsem nepřišel.
2x Leganza, světlešedozelená metla 2,0 automat,kůže rv 1998 a stejný rok fialová, s LPG.
martin82

Příspěvek od martin82 »

caute..

no u mna je problem podobny.. u mna sa nevypina ale uz sa vypol nadobro... nejdu hodiny ani ventilator.. poistky som popozeral ale vsetko je OK.. tiez si myslim ze problem bude v ukostreni kedze hodiny a ventilator si napojene na jednu zem.. len vie mi niekto napisat/odfotit kde tu kostru najdem? alebo ten spolocny konektor?

dakujem
Skvara

Příspěvek od Skvara »

ahoj, dostal jsem se do stejné situace... hodiny jedou s vypnutým zapalováním (respektivě poloha, kdy funguje jenom rádio...)

po nastartování hodiny zhasnou a vyresetují se, tak stejně nefungují ventilátory, tempomat, klimatizace, vyhřívání oken a zrcátek, zapalovač...

jednou za čas se to hecne a zase to chvilku všechno funguje... a potom zase ne :-)

kde najdu to ukostření?
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“