Vule spojky
Moderátor: Blue Lanos
Vule spojky
Ahoj,
mel bych 2 dotazy.
Prvni ohledne spojkoveho pedalu u cruze hb 2011 1.6LT+. Po seslapnuti na nem citim vuli cca 2-3mm.
Cele ustroji mi uz menili, ale problem porad stejny. Clovek kdyz na to nemysli tak je to ok,
ale obcas seslapnu a je to dost citit. V servise mi rekli ze je to v norme ale nedokazou mi rict kolik je ta norma:)
Druhy dotaz ohledne radia.
Radio ma jednoradkovy displej, po zapnuti svetel podsviceni klesne a na radiu pri slunecnem dni neni skoro nic videt:)
Neresil jste nekdo tento problem? Pripadne nejakou alternativu radia ?
Dekuji za informaci a radu.
Hezky den
mel bych 2 dotazy.
Prvni ohledne spojkoveho pedalu u cruze hb 2011 1.6LT+. Po seslapnuti na nem citim vuli cca 2-3mm.
Cele ustroji mi uz menili, ale problem porad stejny. Clovek kdyz na to nemysli tak je to ok,
ale obcas seslapnu a je to dost citit. V servise mi rekli ze je to v norme ale nedokazou mi rict kolik je ta norma:)
Druhy dotaz ohledne radia.
Radio ma jednoradkovy displej, po zapnuti svetel podsviceni klesne a na radiu pri slunecnem dni neni skoro nic videt:)
Neresil jste nekdo tento problem? Pripadne nejakou alternativu radia ?
Dekuji za informaci a radu.
Hezky den
Chevrolet New Cruze HB-5D 1,6 LT PLUS
- Reklama
Re: Vule spojky
Pokud jsou světla zapnutá kolečkem vpravo, tak svítí displej rádia míň a svítí kontrolky tlačítek všude v autě. Pokud se kolečkem otočí doleva, jako denní svícení, tak kontrolky tlačítek nesvítí a displej rádia svítí jasněji.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Jas displeje rádia jak píše kolega výše stačí otočit doleva - směrem ke dveřím na pozici o tím máš zapnuté denní svícení. Vypne se podsvětlení tlačítek, ale zvýrazní se oranžové ledky a rádio svítí jasněji
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Spojkovy pedal ma volný chod pri VŠETKYCH autach , neviem z akeho dovodu by to malo vadit ?
Ahoj,
radio - otocenim je to urcite lepsi ale rikal jsem si proc to nemuzou udelat stejne i s podsvicenim tlacitek kdyz na intenzitu je zvlast ovladaci prvek, ale tohle me az
tak nevadi. Diky za info
Spise mi vadi ta vule spojkoveho pedalu. Asi jsem divny ale prijde mi zvlastni kdyz seslapnu spojku a noha mi lita cca 0,5cm do stran?? Vam ne ???
Zkousel jsem jine auta (znacky) a nic takoveho tam nebylo. V tom me muj cruze zklamal jinak jsem hrozne spokojeny.
radio - otocenim je to urcite lepsi ale rikal jsem si proc to nemuzou udelat stejne i s podsvicenim tlacitek kdyz na intenzitu je zvlast ovladaci prvek, ale tohle me az
tak nevadi. Diky za info
Spise mi vadi ta vule spojkoveho pedalu. Asi jsem divny ale prijde mi zvlastni kdyz seslapnu spojku a noha mi lita cca 0,5cm do stran?? Vam ne ???
Zkousel jsem jine auta (znacky) a nic takoveho tam nebylo. V tom me muj cruze zklamal jinak jsem hrozne spokojeny.
S tím lítáním spojky ze strany na stranu sem měl taky "problém"... ale.... zkusit zavolat do autorizovaného a zeptat se na to?
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Po výměně spojkového pedálu (vůle do stran) praskla po necelém roce pružina pedálu.
Zdravím. Je to už síce dávno čo ste tu riešili problém s vôľou spojky, ale zaujímalo by ma ako to dopadlo. Nedávno som si kúpil jazdenku Cruze a ten spojkovy pedál mi trochu vadí. V servise mi povedali ze pravdepodobne o nič nejde ale rád by som vedel ako ste dopadli vy.Vopred VĎAKA.
Pridal by som taký postreh,že tie nové autá maju nejakú samošteľovaciu spojku ,
v prevadzke sa to prejavuje tak,že postupne ako sa motor a celé jeho ustrojenstvo ZAHREJE
tak spojka zaberá v inom bode ako na začiatku , teda na pedali to cítim tak,že je to znateĺne vyššie
ako za studena. Napr. mne to veĺmi vadí ,lebo v nohe mam akokeby zafixované koľko musím pedál povoliť aby spojka začala zaberať , a ked sa tento bod posunie , tak nejaký zlomok sekundy
spojka šmýka a zvonku počuť , že motor je v tej chvíli v zvýšených otačkach , akoby radil automat
Čo je príčinou tohto javu a ako by sa to dalo odstrániť, resp.eliminovať
Ďakujem za odpoved.
Uvažoval som aj o namontovaní INEHO hydraulickeho systemu ovladania spojky zo staršeho modelu Daewoo ak by sa dalo.
v prevadzke sa to prejavuje tak,že postupne ako sa motor a celé jeho ustrojenstvo ZAHREJE
tak spojka zaberá v inom bode ako na začiatku , teda na pedali to cítim tak,že je to znateĺne vyššie
ako za studena. Napr. mne to veĺmi vadí ,lebo v nohe mam akokeby zafixované koľko musím pedál povoliť aby spojka začala zaberať , a ked sa tento bod posunie , tak nejaký zlomok sekundy
spojka šmýka a zvonku počuť , že motor je v tej chvíli v zvýšených otačkach , akoby radil automat
Čo je príčinou tohto javu a ako by sa to dalo odstrániť, resp.eliminovať
Ďakujem za odpoved.
Uvažoval som aj o namontovaní INEHO hydraulickeho systemu ovladania spojky zo staršeho modelu Daewoo ak by sa dalo.