úpravy
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
úpravy
zdravým jsem nováček zde na chevrolet foru
hledám pomoc,radu
nedávno jsem si pořídil nové Chevrolet Aveo(Sonic) 2013 1.2 16v
hledám firmu která tento konkrétní model načipuje,jelikož bych rád snížil spotřebu a doufal jsem že když zvednu výkon motoru nebudu muset tolik drtit plyn a spotřeba se sníží a dynamika vozu se zvedne
díky za odpověď
hledám pomoc,radu
nedávno jsem si pořídil nové Chevrolet Aveo(Sonic) 2013 1.2 16v
hledám firmu která tento konkrétní model načipuje,jelikož bych rád snížil spotřebu a doufal jsem že když zvednu výkon motoru nebudu muset tolik drtit plyn a spotřeba se sníží a dynamika vozu se zvedne
díky za odpověď
- Reklama
Re: úpravy
no neviem neviem, konkrétne s čipovaním auta skúsenosti nemám, ale môj nazor je že na 1.2 to nejaký extra efekt mať nebude
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
Placebo efekt bude mať určite
Určite sa nájdu také firmy len by si mal uvážiť či vyhodiť okolo 200 € ma zmysel pre minimálny rozdiel
Určite sa nájdu také firmy len by si mal uvážiť či vyhodiť okolo 200 € ma zmysel pre minimálny rozdiel
Chevrolet Aveo LTZ 1,3D SDE 95 k
Renault Megane II 1,4 16 V (predané)
Renault Megane II 1,4 16 V (predané)
otázkou zase je ako sa to prejaví na životnosti niektorých sučiastok v motore , aj ked mi je jasné že on autom závody jazdiť nebude
Ja som si doteraz myslel, ze sa cipuje za ucelom zvysenia vykonu a teda zakonite sa zvysi aj spotreba
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Akú chceš mať spotrebu-3l ?
Veď to auto mi žerie dlhodobo 5L. Inak pýtal som sa jedného maníka,ktorý sa tomu venuje,chodí aj na súťaže. Čo sa týka tohoto auta,tak získaš max. 2-3 kW,ale pri max.otáčkach,t.j.6000/min!
Miesto 63kW,budeš mať cca.66kW. Lepšie sa ti oplatí plyn /prerátaj si cenu,nájazd,úsporu/,alebo začni napr.športovým vzduchovým filtrom napr. KN
http://knfilter.sk/
Keď si chcel ale kone,tak si mal kúpiť iné auto. Nechápem ľudí,keď si kúpia 1.2 a chcú potom z toho 500kW.
...ale ako chceš. Inak úprava o 3kW stojí 170.-EUR a máš to za 20 min. Do Chevy servisu potom už ani radšej nechoď
Veď to auto mi žerie dlhodobo 5L. Inak pýtal som sa jedného maníka,ktorý sa tomu venuje,chodí aj na súťaže. Čo sa týka tohoto auta,tak získaš max. 2-3 kW,ale pri max.otáčkach,t.j.6000/min!
Miesto 63kW,budeš mať cca.66kW. Lepšie sa ti oplatí plyn /prerátaj si cenu,nájazd,úsporu/,alebo začni napr.športovým vzduchovým filtrom napr. KN
http://knfilter.sk/
Keď si chcel ale kone,tak si mal kúpiť iné auto. Nechápem ľudí,keď si kúpia 1.2 a chcú potom z toho 500kW.
...ale ako chceš. Inak úprava o 3kW stojí 170.-EUR a máš to za 20 min. Do Chevy servisu potom už ani radšej nechoď
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
tak nejak úplný súhlas, aj známy ma fabiu 1.2HTP chcel jej dať čip, no po mojom "vysvetlení" to radšej nechal tak
Boeing737 spomínaš, že začať tým filtrom. A čím doporučuješ pokračovať ?
Chevrolet Aveo sedan 1.2 16V 63kW LT+, 2013, tmavomodrá
Sú na to tiež fóra,kluby a pod.kde o tom píšu viac. O ten filter sa totiž treba naučiť starať,lebo môžeš poškodiť motor bordelom z filtra. Cestu vzduchu treba skrátiť.
No a pokračoval by som sviečkami napr.Denso.Jeden čas ma to zaujímalo a je to naozaj na dlho. Treba prečítať fóra na to určené. Je to návykové-potom začneš tuningovať aj interiér,exteriér-ide to do peňazí.
No a pokračoval by som sviečkami napr.Denso.Jeden čas ma to zaujímalo a je to naozaj na dlho. Treba prečítať fóra na to určené. Je to návykové-potom začneš tuningovať aj interiér,exteriér-ide to do peňazí.
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue