Schránka s úložným prostorem na palubce
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Schránka s úložným prostorem na palubce
Když máš GPS v držáku na předním okně a jedeš několik set km a funguje (na přímém slunci). Tak jaký je rozdíl když bude v zaparkovaném vozidle zavřená ve stínu. Nehledě na to že v GPS baterie je po 2 – 3 letech totálně v háji. GPS jsou na tyto vysoké teploty stavěné. Baterie je podle mne jen prvek který navyšuje cenu. Z 99.9% je napojena na napájení z vozidla. GPS mám již 8 rok aktualizuji každý rok, baterii jsem měnil 2x po 2 letech ale po 4 roku jsem to vzdal. Škoda peněz (550 Kč / ks).
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
- Reklama
No ja teda neviem...Ked idem v lete v aute bud mam pootverene okno alebo pustenu klimu, takze tam mam prijemnu teplotu.
Ale ked auto stoji zaparkovane, tak je tam minimalne 50*C ak nie viac a to je prave to, naco narazam
Ale ked auto stoji zaparkovane, tak je tam minimalne 50*C ak nie viac a to je prave to, naco narazam
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Tož pánové, pravdu máte všetci, akurát ja som sa vlastne zle vyjadril. Navigácia tam vlastne nie je celý rok, veď keď som doma, alebo v známom prostredí, ani ju nepoužijem. Celý čas tam je len sklopný držiak s napájaním. Ak idem do "neznáma", zapojím kábel, zacvaknem navigáciu do držiaka a fachčí. Keď niekde zaparkujem, komplet sklopím do schránky a je to, nikomu to nedráždi mozog a hlavne nenechavé prsty.
Párkrát som prišiel po 4-5 hod. do voza, na palubke by sa dali smažiť vajíčka, horúca bola aj navigácia, ale čert ju nevzal.
Pointa je v tom, že ani "origoš navi" v nových vozoch nie je nijako chránená pred teplom a je tam stále. Ale čo je najlepšie, nemám na okne prísavku k nej, prísavku ku kamere a nevisia mi káble k nim po celej prednej ploche.....
Párkrát som prišiel po 4-5 hod. do voza, na palubke by sa dali smažiť vajíčka, horúca bola aj navigácia, ale čert ju nevzal.
Pointa je v tom, že ani "origoš navi" v nových vozoch nie je nijako chránená pred teplom a je tam stále. Ale čo je najlepšie, nemám na okne prísavku k nej, prísavku ku kamere a nevisia mi káble k nim po celej prednej ploche.....
Aveo 1,2 Komfort, urban grey, 03/2010
člen Aveofanclubu
člen Aveofanclubu
Ale stale mam namysli skodlivost tepla na beterie v navigacii.
Samotnemu pristroju mozno teplota nevadi....len tie baterie.
Samotnemu pristroju mozno teplota nevadi....len tie baterie.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
ked maš navi napojenu stále cez napájanie v aute na prd je ti batéria
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
Zdravím Vás všechny ,Schránku s úložným prostorem na palubovce bych bral .Četl jsem Váš postup hledání ,objednávání a nakonec po dlouhé době to přišlo .Dost dlouho přemýšlím ,jak vyrobyt a hlavně vkusně nic nepokazit na vzhledu palubové desky,taky by mi pomohlo více obrázků ,nebo nákres celé sestavy.Určitě je lepší koupit,ale KDE A ZA JAK DLOUHO.Aveo nemám tak dlouho ,jak vy a tak se seznamuji se vším ,jak vylepšit.
Jinak Vám děkuji za poučné povídání.
Zdenek z Karviné.
Jinak Vám děkuji za poučné povídání.
Zdenek z Karviné.
Chevrolet Trax 1,4 turbo 103kw
- Scorpion.11
Posledně se schránky sehnali přes firmu CARMAX, takže počkej jest-li se tu ozve lomngi a uvidíš co ti k tomu napíše
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Scorpion.11
Firma Carmax zajistila opět nové schránky https://www.facebook.com/carmax.centrum
Znova skladom obmedzený počet kusov odkladacích skriniek na Aveo T250, AVEO T255 - modelové ročníky 2006 až 2011. V prípade záujmu prinesiem aj na zraz.... Cena je 48 EUR s DPH.
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Moje schránka na navigaci.
Zdravím Vás AVEÁCI,foto schránky ,jak jsem ji udělal já.
Zdravím Vás AVEÁCI,foto schránky ,jak jsem ji udělal já.
Naposledy upravil(a) zdenek00 dne čtv čer 18, 2015 07:33, celkem upraveno 1 x.
Další foto:opravil jsem velikost a jinak vyrobeno ,držák je CERTAL (slitina hliník ,dobře obrovitelná),jsem strojař a není problém to udělat.
Naposledy upravil(a) zdenek00 dne čtv čer 18, 2015 07:44, celkem upraveno 1 x.
- Scorpion.11
Proč tak malé fotky Zdeňku? Jinak dobrá práce o tom nic Co máš za navigačku a za držák?
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Dobrý den, zajímalo by mě zda se tato schránka dá ještě někde sehnat. Myslím že je to docela dobrá věc. Děkuji za odpověď.
Ano dá sa zohnať. napíš do CARMAXU maju na sklade. kontaktuje p.Hudeca. Tu je kontakt. emil.hudec@carmax.sk
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas