Haluz- realita alebo len na pobavenie-Zdá sa to neuveriteľné
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Haluz- realita alebo len na pobavenie-Zdá sa to neuveriteľné
Naozaj ma to pobavilo a som zvedavý na Váš názor.
Ušporil som až 70 % na spotrebe auta
Toto nové zariadenie je kľúčom k úsporám a získaniu peňazí...
Fuel Shark Saver ma upútal na prvý pohľad, kedy som videl reklamu. V súčasnom ekonomickom prostredí dokáže takýto produkt zmeniť váš život. Najmä, čo sa týka cien benzínu. Zdá sa, že každé leto dosiahnu ceny benzínu a ropy nové výšky. V porovnaní s cenami pred tromi rokmi sú nemožné. Takže, keď sa objaví niečo, čo sľubuje lepšiu účinnosť paliva a vyšší počet najazdených kilometrov, a to pri obyčajnom zapojení do auta, zaujme to. Ale je Fuel Shark Saver všetkým, čím tvrdí, alebo niečím, čo môžete minúť a ďalej si to nevšímať? Rozhodol som sa, že odhalím pravdu o Fuel Shark Saver. Volám sa Ján Zelenka a som veľký milovník áut. Žijem pre autá. Najmä moje auto a moji pýchu - Opel Astra 2.0 OPC. Je to môj veľký koníček a trávim ním každú voľnú minútu.
Fuel Shark Saver je cenovo dostupný a to za bezkonkurenčnú cenu ! Keď ušetríte 70 % spotreby, vráti sa Vám peniaze investované do kúpy Fuel Shark Saver za veľmi krátku dobu a potom už ide o čisté úspory. Ceny ropy ma privádza k šialenstvu ! Je absurdné, že sa nemôžem venovať svojmu jedinému a skutočnému koníčku, pretože neviem, či si môžem dovoliť natankovať nádrž. Zvažoval som, že budem riadiť menej, ale tiež že auto dokonca predám. Ale to nejde ! Moje auto je môj koníček, moja zábava a urobím pre neho všetko...
Ak je niečo skutočné, chcem to spoznať. Pretože už ma nebaví dávať peniaze obchodníkom, ktorí sú nechutne bohatí. som znechutený tými, ktorí svojho šťastia dosahujú tým, že vysávajú normálnych ľudí. Už ma nebaví premýšľať nad tým, či mám ísť autom alebo ísť pešo, pretože doplnenie nádrže je príliš drahé. Nebudem váhať. Nájdem cestu. Moje auto pre mňa znamená všetko. každý cent, ktorý ušetrím, pôjde do môjho auta. Starám sa o neho, ako keby to bol priateľ, pre ktorého chcem to najlepšie.
Na trhu existuje rad produktov, ale jeden z nich, Fuel Shark Saver, ma zaujal a rozhodol som sa, že ho vyskúšam. Spôsob akým funguje, nie je žiadny zázrak, ale inovatívne technológie, ktorá je testovaná už roky, a dokonca si našla cestu do masovej výroby. Napríklad, systém IEloop z roku 2012 je využívaný vo výrobe áut Mazda. Tento systém zabezpečuje vyváženie pri brzdení alebo zrýchlení. Tak sa použitá elektrina skladuje a vaša spotreba paliva je výrazne nižšia. Staršie autá taký systém nemajú aFuel Shark Saver je zariadenie, ktoré zabezpečí vyváženú spotrebu. Rozhodol som sa ho vyskúšať, aby som zistil, či to u môjho auta zafunguje...
Hodnotenie - môj osobný test
Nastal čas pre môj vlastný test, aby som zistil, či Fuel Shark Saver skutočne funguje. Objednal som ho on - line a objednávka dorazila po troch dňoch. Cena je skutočne prijateľná, a pri úspore 70 % spotreby paliva, sa vám investované peniaze vrátia veľmi rýchlo a potom budete už len šetriť. Je krytý zárukou, takže ak máte akékoľvek problémy, bude vaša zariadenie nahradené novým. Obdivujem túto jednoduchosť, pretože nemám času nazvyš. Takisto som dostal zľavu 40 % a dopravu zadarmo. Tento výrobca vie, ako si získať klientov.
Fuel Shark Saver je ako USB, zapojil som ho do adaptéra na zapaľovač. je to ľahké a nie je nutné prevádzať žiadnu inštaláciu. Takže to dokáže každý, a aby ste zariadenie sprevádzkovali, nemusíte byť technický génius. Vďaka tomu ide o dokonalý produkt pre tých, ktorí chcú ušetriť peniaze, zlepšiť výkonnosť svojho auta a nezašpiniť si svoje ruky. Ani nemusíte výrobcovia platiť žiadne ďalšie poplatky za technický servis..
Sledoval som svoje auto s Fuel Shark Saver. Správanie svojho auta poznám veľmi dobre a zlepšenie som nachádzal vo všetkom. Zapojil som Fuel Shark a išiel do práce. odpájal som ho každý deň, keď som prestal riadiť, ale počas dňa som ho nechával zapojený.
Moje auto jazdilo než kedykoľvek predtým. Bolo tichšie ako zvyčajne a čo je najdôležitejšie - spotrebovalo oveľa menej paliva. Dva týždne som jazdil s rovnakým množstvom paliva ako predtým jeden týždeň. Ak by som to mal vyjadriť v číslach, moja spotreba paliva bola 9,5 l v meste a 6,8 l mimo mesta. Teraz spotrebujem 3,2 l v meste a 2,4 mimo mesta. Aby som bol úprimný, nemyslel som, že by to bolo možné, ale výsledky hovoria samé za seba.
Na snímkach nižšie vidíte rozdiel v spotrebe pred zapojením Fuel Shark Saver a potom:
Autá sú pre väčšinu ľudí záhadou a oprava auta vyvoláva paniku, pretože nechceme byť mechanikmi. Preto by sa o taký produkt mali ľudia zaujímať, pretože pomôže s autom a neožobráči ich.
V tomto technologickom veku sa počíta aj to, že môžete použiť niečo, vďaka čomu bude vaše auto fungovať lepšie.
Tým, ktorí nerozumejú tomu, čo sa deje pod kapotou, to vysvetlím jednoducho. Stabilizáciou napätia v aute, dokáže jeho elektrický systém fungovať efektívnejšie a tak sporiť palivo. Rovnako ide o ekologický produkt, ktorý pomáha chrániť našu planétu tým, že znížia emisie a zaistí nižšiu spotrebu paliva. Taktiež dosiahnete väčšieho výkonu a vaša batéria vydrží dlhšie. Začne fungovať v okamih zapojenia a na inštaláciu nepotrebujete žiadneho mechanika. Priemerný užívateľ si dokáže sám skontrolovať, či sa skutočne deje to, čo tvrdím, alebo nie. Urobil som to a je to na 100% pravda!
Viac info:http://www.fuelsharksaver.com/sk70A5lk5E/
Ušporil som až 70 % na spotrebe auta
Toto nové zariadenie je kľúčom k úsporám a získaniu peňazí...
Fuel Shark Saver ma upútal na prvý pohľad, kedy som videl reklamu. V súčasnom ekonomickom prostredí dokáže takýto produkt zmeniť váš život. Najmä, čo sa týka cien benzínu. Zdá sa, že každé leto dosiahnu ceny benzínu a ropy nové výšky. V porovnaní s cenami pred tromi rokmi sú nemožné. Takže, keď sa objaví niečo, čo sľubuje lepšiu účinnosť paliva a vyšší počet najazdených kilometrov, a to pri obyčajnom zapojení do auta, zaujme to. Ale je Fuel Shark Saver všetkým, čím tvrdí, alebo niečím, čo môžete minúť a ďalej si to nevšímať? Rozhodol som sa, že odhalím pravdu o Fuel Shark Saver. Volám sa Ján Zelenka a som veľký milovník áut. Žijem pre autá. Najmä moje auto a moji pýchu - Opel Astra 2.0 OPC. Je to môj veľký koníček a trávim ním každú voľnú minútu.
Fuel Shark Saver je cenovo dostupný a to za bezkonkurenčnú cenu ! Keď ušetríte 70 % spotreby, vráti sa Vám peniaze investované do kúpy Fuel Shark Saver za veľmi krátku dobu a potom už ide o čisté úspory. Ceny ropy ma privádza k šialenstvu ! Je absurdné, že sa nemôžem venovať svojmu jedinému a skutočnému koníčku, pretože neviem, či si môžem dovoliť natankovať nádrž. Zvažoval som, že budem riadiť menej, ale tiež že auto dokonca predám. Ale to nejde ! Moje auto je môj koníček, moja zábava a urobím pre neho všetko...
Ak je niečo skutočné, chcem to spoznať. Pretože už ma nebaví dávať peniaze obchodníkom, ktorí sú nechutne bohatí. som znechutený tými, ktorí svojho šťastia dosahujú tým, že vysávajú normálnych ľudí. Už ma nebaví premýšľať nad tým, či mám ísť autom alebo ísť pešo, pretože doplnenie nádrže je príliš drahé. Nebudem váhať. Nájdem cestu. Moje auto pre mňa znamená všetko. každý cent, ktorý ušetrím, pôjde do môjho auta. Starám sa o neho, ako keby to bol priateľ, pre ktorého chcem to najlepšie.
Na trhu existuje rad produktov, ale jeden z nich, Fuel Shark Saver, ma zaujal a rozhodol som sa, že ho vyskúšam. Spôsob akým funguje, nie je žiadny zázrak, ale inovatívne technológie, ktorá je testovaná už roky, a dokonca si našla cestu do masovej výroby. Napríklad, systém IEloop z roku 2012 je využívaný vo výrobe áut Mazda. Tento systém zabezpečuje vyváženie pri brzdení alebo zrýchlení. Tak sa použitá elektrina skladuje a vaša spotreba paliva je výrazne nižšia. Staršie autá taký systém nemajú aFuel Shark Saver je zariadenie, ktoré zabezpečí vyváženú spotrebu. Rozhodol som sa ho vyskúšať, aby som zistil, či to u môjho auta zafunguje...
Hodnotenie - môj osobný test
Nastal čas pre môj vlastný test, aby som zistil, či Fuel Shark Saver skutočne funguje. Objednal som ho on - line a objednávka dorazila po troch dňoch. Cena je skutočne prijateľná, a pri úspore 70 % spotreby paliva, sa vám investované peniaze vrátia veľmi rýchlo a potom budete už len šetriť. Je krytý zárukou, takže ak máte akékoľvek problémy, bude vaša zariadenie nahradené novým. Obdivujem túto jednoduchosť, pretože nemám času nazvyš. Takisto som dostal zľavu 40 % a dopravu zadarmo. Tento výrobca vie, ako si získať klientov.
Fuel Shark Saver je ako USB, zapojil som ho do adaptéra na zapaľovač. je to ľahké a nie je nutné prevádzať žiadnu inštaláciu. Takže to dokáže každý, a aby ste zariadenie sprevádzkovali, nemusíte byť technický génius. Vďaka tomu ide o dokonalý produkt pre tých, ktorí chcú ušetriť peniaze, zlepšiť výkonnosť svojho auta a nezašpiniť si svoje ruky. Ani nemusíte výrobcovia platiť žiadne ďalšie poplatky za technický servis..
Sledoval som svoje auto s Fuel Shark Saver. Správanie svojho auta poznám veľmi dobre a zlepšenie som nachádzal vo všetkom. Zapojil som Fuel Shark a išiel do práce. odpájal som ho každý deň, keď som prestal riadiť, ale počas dňa som ho nechával zapojený.
Moje auto jazdilo než kedykoľvek predtým. Bolo tichšie ako zvyčajne a čo je najdôležitejšie - spotrebovalo oveľa menej paliva. Dva týždne som jazdil s rovnakým množstvom paliva ako predtým jeden týždeň. Ak by som to mal vyjadriť v číslach, moja spotreba paliva bola 9,5 l v meste a 6,8 l mimo mesta. Teraz spotrebujem 3,2 l v meste a 2,4 mimo mesta. Aby som bol úprimný, nemyslel som, že by to bolo možné, ale výsledky hovoria samé za seba.
Na snímkach nižšie vidíte rozdiel v spotrebe pred zapojením Fuel Shark Saver a potom:
Autá sú pre väčšinu ľudí záhadou a oprava auta vyvoláva paniku, pretože nechceme byť mechanikmi. Preto by sa o taký produkt mali ľudia zaujímať, pretože pomôže s autom a neožobráči ich.
V tomto technologickom veku sa počíta aj to, že môžete použiť niečo, vďaka čomu bude vaše auto fungovať lepšie.
Tým, ktorí nerozumejú tomu, čo sa deje pod kapotou, to vysvetlím jednoducho. Stabilizáciou napätia v aute, dokáže jeho elektrický systém fungovať efektívnejšie a tak sporiť palivo. Rovnako ide o ekologický produkt, ktorý pomáha chrániť našu planétu tým, že znížia emisie a zaistí nižšiu spotrebu paliva. Taktiež dosiahnete väčšieho výkonu a vaša batéria vydrží dlhšie. Začne fungovať v okamih zapojenia a na inštaláciu nepotrebujete žiadneho mechanika. Priemerný užívateľ si dokáže sám skontrolovať, či sa skutočne deje to, čo tvrdím, alebo nie. Urobil som to a je to na 100% pravda!
Viac info:http://www.fuelsharksaver.com/sk70A5lk5E/
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Reklama
Re: Haluz- realita alebo len na pobavenie-Zdá sa to neuverit
takto dobre som sa uz davno nepobavil ...
kto chce setrit nech jazdi na bajku
kto chce setrit nech jazdi na bajku
Dobrý vtip
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
teší ma že sa na tom bavíte tiež
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Nesmejte sa! Mozem potvrdit, ked som pouzil rozbocovac do autozasuvky a pripojil sucasne tri "superšetriče" tak nielenze som setril spotrebu, ale benzin zacal pribudat a ja som nevedel co s nim. Vykon a tah bol odrazu neporovnatelny, vyprostujem uviaznute kamiony a z vyfuku mi vykvitli tulipany!!! Hned po aplikovani som spozoroval same pozitivne zmeny, odvtedy sa mi ani skla nerosia, stierace netreba, voda je odpodzovana uz meter od vozidla, gumy sa nederu kedze auto odvtedy levituje a dokonca sa zlepsil aj moj zdravotny stav a demencia ustupuje... A aby som nezabudol, ak sa supersetric nahodou pokazi, staci ho rozobrat, vymenit kondenzator za 0,60eur, poskladat a TADAAA, setrit dalej... Vdaka bohu ze na tieto zlepsovaky este neprisli inzinieri v automobilkach a mozeme si ich na ebay kupit za par eur, alebo trocha niekolkonasobne drahsie od zarucenych vyhradnych distributorov ktori maju zarucene spolahlive referencie od zarucene spokojnych zakaznikov... Nechapem ze ludia to stale nechapu
Daewoo Lanos 1,5 63kW 1998 HB-5Dv, 27U - uplne bez vybavy (bez kurvitok).
To snad není ani pravda takovej podvod
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
TO MUSÍM MAŤ KUPUJEEEM!!!
Boris
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
Jozef , neskúsiš objednať pre všetkých spolu? Možno bude aj zlava alebo zprava?
Boris
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Ještě že mam v autě 2 zásuvky na 12V. Beru hned 2 kousky a manželce do Matesa taky
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Musel jsem si to dvakrát přečístlomngi píše: Dva týždne som jazdil s rovnakým množstvom paliva ako predtým jeden týždeň. Ak by som to mal vyjadriť v číslach, moja spotreba paliva bola 9,5 l v meste a 6,8 l mimo mesta. Teraz spotrebujem 3,2 l v meste a 2,4 mimo mesta. Aby som bol úprimný, nemyslel som, že by to bolo možné, ale výsledky hovoria samé za seba.
Moooooc dobře jsem se už takhle nepobavil
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
to musím mít !!!!!! dám si trojrozbočku do zapalovače a koupím si 3ks..... už nikdy mě nikdo neuvidí u pumpy, budu jen jezdit a jezdit a jezdit po čtvrté jsem to zampoměl ....
Vida co udělá jeden kondík za kačku
http://jalopnik.com/the-fuelshark-wont- ... 1479542390
Vida co udělá jeden kondík za kačku
http://jalopnik.com/the-fuelshark-wont- ... 1479542390
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
konečne niečo čo sa každému páči.. to som naozaj rád..
Ale dúfam že si to nikto neobjedna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lebo ........
Ale dúfam že si to nikto neobjedna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lebo ........
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Pokud to funguje na principu odběru elektřiny tak po zapnutí rádia bych musel jezdit zadarmo Ledek mám plnej kufr a nic
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
A pro ty, co by se chtěli zbavit i plateb za elektřinu je tu Energy Saver Pro.
http://www.energysaver-pro.com/cze/
http://www.energysaver-pro.com/cze/
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Na to ešte že mám takéto niečo
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený