serviska cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: serviska cruze
V CFY sem auto kupoval a celkem vstřícní...ceny asi normál (Praha), jinak se o tebe celkem dobře postarají. Když sem potřeboval auto, nemohl sem si počkat, tak mi zadara půjčili 2.0 v plné takže celkem ok.
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
- Reklama
Tak uvidíme.....to si pořeší Davča.
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Tak první serviska v Renocaru v Brně po 15tis. vyměněný olej a filtr (akce - 40% sleva na olej) cena celkem: 3500,-
Nechápu trošku vapalování palivového filtru, kdy se nerožne žádná kontrolka jen to jde poznat na spotřebě a to tak, že stoupne i na 30l.
Takže ve finále to změní celou spotřebu (nuluju pro každou naplněnou nádrž) o dost.
Ted Jezdím cca za 7,5l prázdné auto bez spolujezce a ideální trasu (cca 90km/hod. bez zastavování). Bylo mi řečeno, že je spotřeba vyšší než by měla, ale nic s tím nenadělám
Když jsem se ptal, proč občas jde jedniča nebo dvojka špatně zařadit, tak mi bylo řečeno že je to vlastnost převodovky...
taže asi tak
Nechápu trošku vapalování palivového filtru, kdy se nerožne žádná kontrolka jen to jde poznat na spotřebě a to tak, že stoupne i na 30l.
Takže ve finále to změní celou spotřebu (nuluju pro každou naplněnou nádrž) o dost.
Ted Jezdím cca za 7,5l prázdné auto bez spolujezce a ideální trasu (cca 90km/hod. bez zastavování). Bylo mi řečeno, že je spotřeba vyšší než by měla, ale nic s tím nenadělám
Když jsem se ptal, proč občas jde jedniča nebo dvojka špatně zařadit, tak mi bylo řečeno že je to vlastnost převodovky...
taže asi tak
Chevrolet Cruze LTZ 2.0 VCDi, LTZ, MyLink 2013
Kolegové kolegyně. v dtestu jsem se dočetl že Ve Španělsku je svolávací servisní akce na Cruze a Orlanda 1.8 LTZ. mají vadné převodovky. nevíte o tom něco?
už jsem volal do carforyou a ví o tom a v pondělí mi dle VINka zjistí jestli mám přijet také. takže doporučuji ověřte si to!
už jsem volal do carforyou a ví o tom a v pondělí mi dle VINka zjistí jestli mám přijet také. takže doporučuji ověřte si to!
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Ďakujem, budem sa informovať ( aj keď, LTZ práve nemám )
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
kucí, jak moc vadí, když prošvihnu termín druhý servisky dle datumu?? Můžu se pak držet info o kilometrech?
kují za rady
kují za rady
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
to jsi mě tak trochu uklidnil....jo a kdy se zastavíš na to kafe!! Ty jedna slibotechno....už zase parkuji na svém plácku před domem, takže když su doma, autí je na svém místě..... )
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
čaute, dneska 1. servisná prehliadka v Trnave, cena 88 EUR, olej vlastný, všetko robili štandartné pri prvej prehliadke, plus dezinfekcia klimatizácie. Celý čas som bol pri servisnom technikovi, nebol s tým problém. Takže spokojnosť.
Chevrolet Cruze SW 1,8 LT+, black carbon
Blíží se má 1 .serviska. Podle informací co jsem zjistil, tak v Brně :
Renocar cena 4200 Kč - řekli mi, že je na filtr se podívají a pokud bude OK, tak ho tam nechají.
BS Auto cena 3500 kč - vše v ceně i s filtrem a vyčištění klimy.
Pojedu tam tak za 2 měsíce a pak dám vědět, jak jsem spokojený.
Renocar cena 4200 Kč - řekli mi, že je na filtr se podívají a pokud bude OK, tak ho tam nechají.
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý.jirikac píše:Blíží se má 1 .serviska. Podle informací co jsem zjistil, tak v Brně :
V BSku jsem byl loni za 4000 a o vyčištění klimatizace nemohla být řeč. Vzhledem k tomu že se spíš vše zdražuje mě tohle opět utvrzuje v tom jak jsou servisu neseriozní.Neni přece možný aby daný servisní výkon dle servisního manuálu stál pro každého na stejným autě jinak..No jsem zvědavej.. Za měsíc mě čeká 2 serviska a budu mít i nějakou reklamaci.. tak jsem na to teda zvědavej..
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Začátkem května mě čeká druhá garančka v JG Plus Mladá Boleslav. Nabídku mi dali 2 až 3 tisíce s vlastním olejem, tak uvidím jak to dopadne.
2. Garančka za námi....cena 2 200Kč s vlastním olejem i vyluxováno. Ještě budou doobjednávat stabilizátory díky mému naléhání na pazvuky v podobě "Sypání brambor", tak uvidíme jestli nastane změna. Přístup super i s kafíčkem.
JG Plus můžu jen doporučit, ale podle jejich onformací chtějí s autorizovaným servisem pro Chevrolet skončit, škoda.
JG Plus můžu jen doporučit, ale podle jejich onformací chtějí s autorizovaným servisem pro Chevrolet skončit, škoda.
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Neskutečný.ferry píše:2. Garančka za námi....cena 2 200Kč s vlastním olejem i vyluxováno. Ještě budou doobjednávat stabilizátory díky mému naléhání na pazvuky v podobě "Sypání brambor", tak uvidíme jestli nastane změna. Přístup super i s kafíčkem.
Tady v Brně se se mnou prostě nikdo nebaví..
Předběžná cena 2 garanční prohlídky do 5 500,-Kč ať už BS nebo Renocar je to fuk. Řeči typu 2 kontrola je mnohem větší a komplexní, výměna brzdovky atd A to mi ještě vyhrožovali že jestli mám Euro 4 budou měnit za 1500 ještě svíčky. Naštěstí s toho sešlo , mám Euro 5...
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Dříve: