Moje hobby :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
No to je super napad.Ten výfuck nevím zitra zjistím.A nam se to docela daří povolit,ale větší problem je u zadního dílu.Bývá to zarezle a musí se to docela těžce dolovat(jestli ho už nemaš měněn)a hrozí výmena i zadního dílu.Tím nestraším ale raději se nejdřív podívame jo?
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Nerikej mi pan je mi 34 a cejtim se na min ( no asi jako kazdej)..... a vidis kdyz si davas pozor tak chybi nedelas. A nemej strach, ja jsem se odnaucil si delat legraci z ostatnich nebo je zesmesnovat a ted to myslim vazneglady píše:A opět si pan Brainman ze mě dělá prdelku ach jo člověk udělá dvě chybičky a ....Brainman píše:Docela obsaznej prispevek, takovej vycerpavajici ale zase bez zkomolenin
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Dobrá ale Brainman je moc dlouhý nick to se tam toho dá napsat hodně blbě, myslím chyb . Zítra mě budou kluci v servisu měnit ten děravý výfuk. |A ten startér nakonec byl zaoxidovanej. DrsnýBrainman píše:Nerikej mi pan je mi 34 a cejtim se na min ( no asi jako kazdej)..... a vidis kdyz si davas pozor tak chybi nedelas. A nemej strach, ja jsem se odnaucil si delat legraci z ostatnich nebo je zesmesnovat a ted to myslim vazneglady píše:A opět si pan Brainman ze mě dělá prdelku ach jo člověk udělá dvě chybičky a ....Brainman píše:Docela obsaznej prispevek, takovej vycerpavajici ale zase bez zkomolenin