Lanosy na zraze v DS 23.4.2005
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
No lepší to určitě je ale tuhle jsem viděl takovou docela chytrou pračku a ja se svým 118 IQ sem docela koukal co to všecko umí.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja mam taky 118 ale ted si myslim, ze to vychazi asi kazdymuMareman píše:Frajírku , 118 to nemáme ani s Akrim, eMKasem a Bluem dohromady......možná tak leda ještě s Lanosamapalikx píše:No lepší to určitě je ale tuhle jsem viděl takovou docela chytrou pračku a ja se svým 118 IQ sem docela koukal co to všecko umí.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
No jestli má 118 i Akri, tak to sme klidní doktore, to pak máme všichni rozhodně mnohem vícAkri píše:ja mam taky 118 ale ted si myslim, ze to vychazi asi kazdymuMareman píše:Frajírku , 118 to nemáme ani s Akrim, eMKasem a Bluem dohromady......možná tak leda ještě s Lanosamapalikx píše:No lepší to určitě je ale tuhle jsem viděl takovou docela chytrou pračku a ja se svým 118 IQ sem docela koukal co to všecko umí.
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
to nevim, ale me to tak spocitali, i kdyz ted po Pavlovi uz je mi jasny, ze to davaj i za zjevMareman píše:No jestli má 118 i Akri, tak to sme klidní doktore, to pak máme všichni rozhodně mnohem vícAkri píše:ja mam taky 118 ale ted si myslim, ze to vychazi asi kazdymuMareman píše: Frajírku , 118 to nemáme ani s Akrim, eMKasem a Bluem dohromady......možná tak leda ještě s Lanosama
AKRI - (byl) Muž z Ria !
no vidíš a to jsi mě ještě neviděl.ale jesli ten tvuj frajer na vozíku jsi byl ty z občanky tak to maš určitě 2* tolik větší IQ co ja :lol:Jo a to měření se ma opakovat alespon 2* a asi po pul roce.ja to mam měřený již 3* a vždy to bylo víc jak 115,max ale 124.Jo a vy co nemate co dělat přes den v praci tak na netu někde je test IQ tak ho mužem svorně udělat všichni,když se o tom tady tak povida.Co
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no tak to prrrrr, na strednej skole som mal okolo 120 - 129, ale ktovie co sa odvtedy zmenilo a ako som na tom teraz kurnaMareman píše:Frajírku , 118 to nemáme ani s Akrim, eMKasem a Bluem dohromady......možná tak leda ještě s Lanosamapalikx píše:No lepší to určitě je ale tuhle jsem viděl takovou docela chytrou pračku a ja se svým 118 IQ sem docela koukal co to všecko umí.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ale jen vypnutaMareman píše:Tak to já budu takový tlustčí dvojče. Já mám kolem 86 kilo......a samej sval......jenom se svalit ......No a to IQ, to mi nedávno meřili......to sedí ....ale prej je to mnohem lepčí jak automatická pračkapalikx píše:Jo něco jsem slyšel od petra.To je mi líto ale jestli píšeš tyhle věci v tomhle stavu tak co by jsi psal kdybys byl 100% ok?Jinak zas nevim co k vam dodat.S těmi dvojčaty na tom asi něco bude
AKRI - (byl) Muž z Ria !