Taky pěkný auto a hlavně ta barvahonzik píše:....... a docela se po tom autě lidi na ulici dívají, co že to je
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx
Taky pěkný auto a hlavně ta barvahonzik píše:....... a docela se po tom autě lidi na ulici dívají, co že to je
Přijeď do Rožnova pod Radhoštěm (to máš blíž) na pivkohonzik píše:Tak to je brnkačka, to k sobě máme "jen" 550 kilometrů...
Dobrá volba, Trax je fakt super vůz, po 1200 km.rudla píše:Přijeď do Rožnova pod Radhoštěm (to máš blíž) na pivkohonzik píše:Tak to je brnkačka, to k sobě máme "jen" 550 kilometrů...a popovídáme. Já mám taky v plánu koupit Traxe a vyměnit ho za Tacumu
Poslal jsem Ti soukromou zprávuhonzik píše:to rudla - to nebude problém, "páč" tam jezdím často (na Vsetín)
honzik píše:Teď jsem pročítal nějaké příspěvky a narazil jsem na to, jak někdo označil ti Aveo a Trax palubovku za "hnus". Není to sice žádná bomba, ale není to zase tak špatné. Určitě dobrý je digitální rychloměr, člověk nemusí moc hledat rychlost na ciferníku a přitom, jak dneska policajti honí za sebemenší překročení rychlosti, je to dobré, rychlá orientace, člověk to vidí a nemusí se na ten budík moc soustředit. Spíš mi vadí mrńavé a málo svítící kontrolky všeho ostatního, chybějící kontrolka automatických stěračů.
Co je ale proti Cruzíkovi velký pokrok, tak to jsou světla. Svítí podstatně lépe, krásně zabírají prostor před autem a dálková se připiínají a je super vidět. Dobře svítí i mlhovky. Světla se jim prostě povedla. A dobré je také to, že si auto samo přepne mezi denním a plným osvětlením.
Lepší je i ostřik čelního skla, trysky jsou pěkně schované za kapotou.
U mého modelu 2014 mi ještě chybí šuplík pod sedadlem spolujezdce a nemožnost výškového nastavení sedadla spolujezdce.
Jízdní vlastnosti se mi zatím zdají dobré, výška sice hraje svou roli, ale já s tím nehodlám závodit, tak asi žádný problém nebude. Tím, že je to kratší, je to i mrštnější. A pneumatiky s profilem 215/65 R 16 jsou na naše hrbaté silnice taky dobré, filtrují hodně nerovností a děr.
Traxík se mi zdá sedí pěkně, neskáče jako koza a dobře brzdí.
Zatím tedy vůbec nelituji, že jsem to vyměnil.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |