Tak a jsme všichni pěkně v pr..
Chevy do roku 2015 končí v Evropě. Do prdele, to to nikdo nevěděl, když mi před půl rokem
prodávali nové auto???
Beru to jako pěkný podraz..
Jasně servis tu bude po "přiměřenou dobu" jak mi napsali,ale už vidím jak prodávám za pár let auto, na které nebude po "přiměřené době" ani servis a ani díly..
Navíc servisů logicky ubude...
Fakt super
Konec Chevroletu v Čechách..
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Los Pedros
- Reklama
Re: Konec Chevroletu v Čechách..
Taky jsem to dostal mejlem,ale nejspíš to zase bude pod GM.
Matiz 0,8 (2003)
Co plasis? 2/3 auta je Opel a pokud vím tak o náhradní dily se výrobce musí postarat tuším 15let tak kliiiiiiiid
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ + 18" bílá
10 let, ale hlavně nekončí výroba, naštěstí. To by byl jinej průser.slunce píše:Co plasis? 2/3 auta je Opel a pokud vím tak o náhradní dily se výrobce musí postarat tuším 15let tak kliiiiiiiid
Chevrolet Trax 1,6 LT, bílá, 12.2013
Nissan Micra 1,0, šedá, 3.2011
www.vykup-pc.cz http://surpan.blog.cz
Nissan Micra 1,0, šedá, 3.2011
www.vykup-pc.cz http://surpan.blog.cz
Ani tak by to pruser nebyl o náhradní dily se výrobce musí postarat.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ + 18" bílá
Los Pedros píše:Tak a jsme všichni pěkně v pr..
Chevy do roku 2015 končí v Evropě. Do prdele, to to nikdo nevěděl, když mi před půl rokem
prodávali nové auto???
Beru to jako pěkný podraz..
Jasně servis tu bude po "přiměřenou dobu" jak mi napsali,ale už vidím jak prodávám za pár let auto, na které nebude po "přiměřené době" ani servis a ani díly..
Navíc servisů logicky ubude...
Fakt super
Buď v klidu. My, co máme americké modely (které se do Evropy vůbec nedovážely), navíc už několik let nevyráběné, jsme na tom logicky hůř
Servis a díly musíme řešit individuálně. A s dalším prodejem to taky není "růžové". Ale tragédie to není...