Ja už tiež s Matiz klubom de facto nemám nič,najmä po tejto SZ "Zastupovat a reprezentovat Matíz club s Hyudai mi připadá trochu zcestné "
Předmět: Pokec Olšovec 2013
takže úplne nezcestne som plnohodnotný člen GETZ-clubu,ktorého som členom vyše roka a rád by som osobne spoznal jeho členov a hlavne frontmana , Petra alias ViPe,kedysi som sníval o spoločnom zraze,mal som snahu o vytvorenie nejakej strešnej organizácie,ktorá by zastrešovala viac skupiniek,navzájom spolupracujúcich a nie proti sebe stojacích,lebo agilných obetavých a hodnotných ľudí sa nájde všade,bez ohľadu akého logo má jeho auto,bral som to ako kedysi Trabant.-wartburg,tie kluby kedysi spolu úzko spolupracovali,tak prečo by nemohli Daewrolet a Hyundai, Ako som spomenul som týmto dianim dosť sklamaný,rušiť členstvo na žiadnom fóre nebudem,samozrejme a môj názor na plnú hubu,prečo Vojta ostal generálom bez vojska ? ako my tu na Slovensku povieme,tentokrát ho nafackala jeho vlastná papuľa
. ono asi najľahšie hodiť to na Lomngiho,ale ke´d on prisľúbi učasť na lokal zrazíku,zíde sa nás viac,ako v Maníne 2010
,kým.. totsi nechám pre seba
. ja nechcem nikoho tu vyzdvihovať do nebies,ani bezducho očierňovať,iba vysvetľujem dôvod môjho rozhodnutia,vyplývajuceho so sklamania.Gazara nebola nijaký trucpodnik, tá myšlienka zorganizovať grillparty na zakončenie sezony,niekde v Okolí BA vznila ešte na jar pri minizrazíkoch tu v BA,ale akosi to nejde tu v Petržalke medzi panelákmi a aj vzhľadom na bratov spoza rieky Moravy,Trnavský kraj bol výhodnejší. Pepíka, Vazouna by som vždy rád stretol a keď inak nie ,ak mi to vydá zastávkou a ceste na alebo z Hyundai zrazu,alebo pri jeho cestách do Slavošoviec. ale nakoľko sa pracujem tak,že u nás sa plánuje všetko zo dňa na deň,nič neviem sľúbiť vopred a ostatné sa pevne verím utrasieže sa stretneme všetci naozaj túžiaci sa neformálne pobaviť,odviazať,pokecať,ako tomu bolo v minulosti v tomto smere bol vrchol špičky rok 2009 tam sa vydarili zrazy
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L