DAEWOO SRAZ v Milovicich
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Cestu kudy pojedem to jeste proberem,ne? Ja jedu z UL po dalnici smer Praga a pak smer HK a na Lysou a Milovice
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, pokud se nesejdem v praze 9.5. odpoledne (jsem tam přes noc do 10.5.), tak blinkry beru ssebou...Tomáš píše:Too ondras : vemeš mi ty blinkry ?????
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
A v kolik a kde budeš v Praze to pondělí ? A budeš Matizem ?Ondras píše:jj, pokud se nesejdem v praze 9.5. odpoledne (jsem tam přes noc do 10.5.), tak blinkry beru ssebou...Tomáš píše:Too ondras : vemeš mi ty blinkry ?????
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Pokud nekdo pojedete na sraz, je jedno jestli matesem, kalosem, lanosem, esperem, nubirou nebo nexii, tak ja vyrazim pred 8H z Usti n.L. a v 9H bych rad uz byl v Praze na Cernem moste u kina, odkud bychom pak mohli spolecne vyrazit, co vy na to?
Myslel jsem pokud nekdo jedete pres Usti nebo stejnym smerem, muzeme se nekde srazit - treba u najezdu na dalnici v Losovicich nebo nekde na dalnici smer Praha, pak nam cesta bude lepe ubihat
Kdyby neco, tak jsem na tomto cisle - 602-282270
Myslel jsem pokud nekdo jedete pres Usti nebo stejnym smerem, muzeme se nekde srazit - treba u najezdu na dalnici v Losovicich nebo nekde na dalnici smer Praha, pak nam cesta bude lepe ubihat
Kdyby neco, tak jsem na tomto cisle - 602-282270
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele Mildo, jak dlouho ten sraz trvá? Pokračuje se do noci, nebo až do neděle? Já proto abych věděl jak se mám vybavit... Dík
|\/| /\ '|' | '/.
Ondro, je to jen do vecera