Mike21 Cruze HB LTZ
Moderátor: Blue Lanos
Mike21 Cruze HB LTZ
Ahojte takže už nejaký ten piatok som vlastníkom nového Chevrolet Cruze HB LTZ verzia. Už dlhší čas som pozoroval toto forum ale nemal som čas sa pochváliť mojím Chevym.
Chevy Cruze HB 2.0 diesel LTZ 120kW/163HP
- Reklama
Re: Mike21 Cruze HB LTZ
Čau. Nejde říct nic jiného než nádhera . Vítám tě a přeji spoustu km bez nehod a poruch.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Jééj, Braunsberg nad Hainburgom, možno sa tam niekedy stretneme Alebo budúcu sobotu v Danubii
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Ďakujem veľmi pekne ...aj ja verím že sa vyhnem poruchám a snáď aj nehodámVIP píše:Čau. Nejde říct nic jiného než nádhera . Vítám tě a přeji spoustu km bez nehod a poruch.
Presne tak ...známe miesto....vieš čo k danubii som volakosi prestal chodiť odkedy sa tam chodia mladé ucha predvádzať a naháňať pomedzi autásmire666 píše:Jééj, Braunsberg nad Hainburgom, možno sa tam niekedy stretneme Alebo budúcu sobotu v Danubii
Vitaj medzi nami takze dalsi Blavak do partie ? niekedy dohodneme nejake stretko male na pokec ......Cruzik paradny
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
Letná sezóna môže začať..gumy nahodené a auto naleštené
Cruzik pekny
BTW: aj ja mma pekne cierne kolesa ... zimne plechace
BTW: aj ja mma pekne cierne kolesa ... zimne plechace