Tvé přání splněno, jen jsem tím rozjebal původní hlasování357 píše:Žádám tímto zakladate vlákna o přidání možnosti:
Ne, hodnota vozu totiž spadla o tolik, že bych teď za něj h...o dostal!
...jinak totiž nemůžu hlasovat!
Budete prodávat svůj vůz Chevrolet, kvůli ukončení prodeje v
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Budete prodávat svůj vůz Chevrolet, kvůli ukončení prode
Chevrolet Trax 1,6 LT, bílá, 12.2013
Nissan Micra 1,0, šedá, 3.2011
www.vykup-pc.cz http://surpan.blog.cz
- Reklama
Nemá zmysel zbavovať sa niečoho dobrého
Boris
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
BoroX píše:Nemá zmysel zbavovať sa niečoho dobrého
Chevrolet Trax 1,6 LT, bílá, 12.2013
Auto jsem kupoval na deset let, ale potom co jsem se dozvěděl, co ty prasata z GM vymyslely, tak jsem fakt měl sto chutí se ho hned zbavit!! Pak mi ale došlo, že bych na tom provařil minimálně sto litrů a raději se na to vys...!
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já každý nový auto kupuju s vidinou že ho možná budu mít nadosmrti. Nevim jaký má kdo příjmy ale ušetřit 200-500 tisíc je kurva hodně abych to plánoval udělat víc jak jednou za život.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
sice auto nieje moje ale otcove, ale tak auto predať teraz je jak vyhodiť peňaženku s peniazmi, a šetriť na novú..... auto je čestný člen rodiny a presne tak ako píše Krtek auto sme kupovali s tým že nám bude slúžiť čo najdlhšie prípadne dosmrti.....
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
určite nie, ja som hrdý na to, že mám chevyho. A keď som ho prvýkrát zbadal, voľba bola jasná.
Chevrolet Cruze SW 1,8 LT+, black carbon
„Už sa stalo”. Táto položka tam chýba zasa mne.
-
Ja ho idem naopak kupiť. Ked vidím čo to spravilo s cenami nových áut značky chevrolet. a ked za 10 - 11k € dostanem to čo dostanem tak nevidim dôvod na paniku.
Okrem toho som to pred kupou auta samozrejme študoval dosť dlho kym som si vybral chevrolet. A to, že končí predaj velkoseriovych modelov (Camaro a Corvette ostanu), keď je to aj tak GM koncern mi je teda dosť urpdele Náhradné diely budú stále, servis bude tiež. Ostatné ma nezaujíma...
A ak sa ho budem chciet o 4/5 rokov zbaviť.... skusim ho predať za taku cenu aku si myslim, že bude mať hodnotu....ak sa mi to nepodari, tak si ho necham
Mám pocit, že uvedená informácia spôsobila väčšiu paniku než je reálna situácia, ale to, že sa pohli ceny aút nadol je samozrejme... som však rád, že to bolo nie len u jazdených ale aj nových aút
Okrem toho som to pred kupou auta samozrejme študoval dosť dlho kym som si vybral chevrolet. A to, že končí predaj velkoseriovych modelov (Camaro a Corvette ostanu), keď je to aj tak GM koncern mi je teda dosť urpdele Náhradné diely budú stále, servis bude tiež. Ostatné ma nezaujíma...
A ak sa ho budem chciet o 4/5 rokov zbaviť.... skusim ho predať za taku cenu aku si myslim, že bude mať hodnotu....ak sa mi to nepodari, tak si ho necham
Mám pocit, že uvedená informácia spôsobila väčšiu paniku než je reálna situácia, ale to, že sa pohli ceny aút nadol je samozrejme... som však rád, že to bolo nie len u jazdených ale aj nových aút
-
novy cruze cca 310000-velmi slusna vybava...
nova octávia cca 300000-zaklad...
nove audi A3 cca 500000...
a teraz po 8mich rokoch
cruze este nebol tak laceti od 54000-strata+-256000
octávia od 76000 +-224000
audi A3 od 135000 +-356000
takze co z toho vypliva?1 cim drahsie kupis tym viac stratis...
2 uz po 8mich rokoch dostanes za svoje auto v podstate velke h...o
3 to ze tu chevi konci ma vobec netankuje.
nova octávia cca 300000-zaklad...
nove audi A3 cca 500000...
a teraz po 8mich rokoch
cruze este nebol tak laceti od 54000-strata+-256000
octávia od 76000 +-224000
audi A3 od 135000 +-356000
takze co z toho vypliva?1 cim drahsie kupis tym viac stratis...
2 uz po 8mich rokoch dostanes za svoje auto v podstate velke h...o
3 to ze tu chevi konci ma vobec netankuje.
CRUZE 1.6 91kw HB+lpg,kn filtr.
hlasoval som za moznost ze nepredavam lebo prepad ceny je brutalny a za svojho orla by som H*vn* dostal ... ale v podstate mi to je jedno ci koncia alebo nie ale trochu ma to mrzi ...
predajom svojho 1r4m stareho auta s najazdom 22tis by som prerobil tak 4tis.e a to este nevravim o nakladoch na naftu, poistky, servis co ma to stalo ... predsa nebudem predavat nove auto aby som si za tie prachy kupil jazdenku co ma 4x tolko km a je 3x taka stara jak moje auto iba preto ze tu konci predaj.
na nove auto v rovnakej velkostnej kategorii momentalne nie su peniaze ( priority su inde )
auto som kupoval s tym ze mi posluzi cca 10r.
mam trochu obavy hlavne pri karosarskych castiach s dostupnostou, ale ked clovek hlada tak aj najde ( na nete je vsetko + vrakovisko )
auto mam v riadnej zaruke este2 roky + dalsie 2 roky zaruka na karoseriu, motor a tusim prevodovka... uz ani neviem co presne vsetko zahrnala ta zaruka ( to budem riesit az ked sa nieco poserie )
auto zatial slape bez jedinej chyby
ukoncenie predaja nahralo nadejnym kupcom automobilu chevrolet lebo ceny isli dolu a zasa na druhu stranu, ty co sa zlakli a chcu predat tak na tom mozno aj trochu prerobia. Cize kto ma na nove auto, neboji sa prepadu ceny a obava sa ukoncenia predaja pre toho je rozhodovanie jednoduche ... pre nas ostatnych vela stastnych KM bez poruchy a bez nehody na nasich Daewach a Chevroletoch
predajom svojho 1r4m stareho auta s najazdom 22tis by som prerobil tak 4tis.e a to este nevravim o nakladoch na naftu, poistky, servis co ma to stalo ... predsa nebudem predavat nove auto aby som si za tie prachy kupil jazdenku co ma 4x tolko km a je 3x taka stara jak moje auto iba preto ze tu konci predaj.
na nove auto v rovnakej velkostnej kategorii momentalne nie su peniaze ( priority su inde )
auto som kupoval s tym ze mi posluzi cca 10r.
mam trochu obavy hlavne pri karosarskych castiach s dostupnostou, ale ked clovek hlada tak aj najde ( na nete je vsetko + vrakovisko )
auto mam v riadnej zaruke este2 roky + dalsie 2 roky zaruka na karoseriu, motor a tusim prevodovka... uz ani neviem co presne vsetko zahrnala ta zaruka ( to budem riesit az ked sa nieco poserie )
auto zatial slape bez jedinej chyby
ukoncenie predaja nahralo nadejnym kupcom automobilu chevrolet lebo ceny isli dolu a zasa na druhu stranu, ty co sa zlakli a chcu predat tak na tom mozno aj trochu prerobia. Cize kto ma na nove auto, neboji sa prepadu ceny a obava sa ukoncenia predaja pre toho je rozhodovanie jednoduche ... pre nas ostatnych vela stastnych KM bez poruchy a bez nehody na nasich Daewach a Chevroletoch
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No tak ukončení prodeje je škoda hlavně z důvodu že už nebudou přibývat noví členové sem
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
7471 je počet členů foraKrtek píše:No tak ukončení prodeje je škoda hlavně z důvodu že už nebudou přibývat noví členové sem
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Dovolte mi aby som sa vyjadri k tejto téme trošku, a možno niekomu pomôžem rozhodnúť sa či auto nechať alebo predať.
1. Kto chce nech auto predá - k tomu treba aj kupca. Keď zas niekto to kúpi tak je potencionálny človek ktorý sa tu ukáže a možno aj na nijakom zraze.
2. Dne som sa trošku informoval ohľadne aut a náhradných dielov na Chevrolet u kompetentných ktorý sa s tým zaoberajú od čias keď Daewoo sa začalo v Európe predávať. Budem citovať a urobte si každý svoj úsudok.
Citácia s korešpondencie cez skype:::
že vraj chevrolet roku 2015 končí s predajom aut v európe.
[9:52:33] CARMAX CENTRUM: Ano, je to pravda, magori fakt koncia, Opel tolko tolko tlacil, az sa mu to nakoniec podarilo. Je to len a len politika, Nemcom Chevrolet vadil, tak ho spolu s Americanmi odpalili z Europy prec. Oficialne sa bude Chevrolet predavat v Anglicku a potom az od Ruska na vychod....
[9:53:20] CARMAX CENTRUM: O diely sa netreba bat, to sa bude dat, horsie ze sa nebudu predavat nove auta. Mozno individualne, uvidime aka bude situacia, kontakty na to mame, ide o to, ci bude zaujem a ci sa to oplati....
[9:55:13] longi0071: No a práve v tom je problém. veľA ludí s fora začalo zbytočne panykariť a začali predávať svoje autá.
[9:56:03] CARMAX CENTRUM: To je hlupost, co robia Ti ludia, ved sa nic nedeje, ani cena aut nepojde dole, preco to robia ? Dielov je dost, servisov tiez....
[9:57:06] CARMAX CENTRUM: Aj tak, este je v skladoch v Europe dostatok aut na skladoch, dokonca teraz budu akcie, za dobru cenu sa da kupit slusne auto....
1. Kto chce nech auto predá - k tomu treba aj kupca. Keď zas niekto to kúpi tak je potencionálny človek ktorý sa tu ukáže a možno aj na nijakom zraze.
2. Dne som sa trošku informoval ohľadne aut a náhradných dielov na Chevrolet u kompetentných ktorý sa s tým zaoberajú od čias keď Daewoo sa začalo v Európe predávať. Budem citovať a urobte si každý svoj úsudok.
Citácia s korešpondencie cez skype:::
že vraj chevrolet roku 2015 končí s predajom aut v európe.
[9:52:33] CARMAX CENTRUM: Ano, je to pravda, magori fakt koncia, Opel tolko tolko tlacil, az sa mu to nakoniec podarilo. Je to len a len politika, Nemcom Chevrolet vadil, tak ho spolu s Americanmi odpalili z Europy prec. Oficialne sa bude Chevrolet predavat v Anglicku a potom az od Ruska na vychod....
[9:53:20] CARMAX CENTRUM: O diely sa netreba bat, to sa bude dat, horsie ze sa nebudu predavat nove auta. Mozno individualne, uvidime aka bude situacia, kontakty na to mame, ide o to, ci bude zaujem a ci sa to oplati....
[9:55:13] longi0071: No a práve v tom je problém. veľA ludí s fora začalo zbytočne panykariť a začali predávať svoje autá.
[9:56:03] CARMAX CENTRUM: To je hlupost, co robia Ti ludia, ved sa nic nedeje, ani cena aut nepojde dole, preco to robia ? Dielov je dost, servisov tiez....
[9:57:06] CARMAX CENTRUM: Aj tak, este je v skladoch v Europe dostatok aut na skladoch, dokonca teraz budu akcie, za dobru cenu sa da kupit slusne auto....
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak ta cena už ani dolů jít nemůže, my jsme na 6ti letém Aveu ztratily 300tisíc
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(