Já jen než se to tu zas začne nějak dohadovat, tak jen pro informaci nežli se to udělá oficiálně, protože loňský sraz Olšovec 2013 měl velký úspěch a lidé po dotazu jak příští rok odpověděli, že chtějí opakovat, takže přibližně už dva měsíce bylo v řízení zamluvení termínu, protože jsem čekal na vyjádření vedoucího kempu " čekám na potvrzení termínu mot. člunů, který by mělo být do konce roku znám a od toho se odvíjejí další akce..neboli volné termíny". Včera my teprve přišel potvrzený termín a to
"23.5.-25.5.2014". Pokud organizátoři srazu co byli vloni budou mít zájem i letos pokračovat co jsme v loni uskutečnili a další lidi budou chtít přijed na Olšovec, tak jak v loni nevidím důvod proč nepokračovat v II Česko-Slovenská Chevrolet-Daewoo párty Olšovec 2014 a letos by se mělo vybírat na Slovenské Onkologické dětské oddělení ( vše je teprve v začátcích jednání)
Nevidím důvod proč jak v loni by nemohli být dva srazy
Obě dvě skupiny myslím byli spokojeni se svými srazy( Olšovec-Frenštát a Manín-Piesočná). Na Olšovec byli zváni všichni a samozřejmě i Daewáci a víme jak to dopadlo.
Napíšu to zas a přesně jako v loni, že pokud bude zájem o srazy na Olšovci a lidi budou o ně mít zájem budu-budeme v nich pokračovat. Jinak to se týká i podzimního srazu opět na Piesočné, kde už máme pro velký zájem zamluvený termín zavčas do předu
Je to můj osobní názor a za tým si stojím, takže se zas klidně do mě pusťte
Pokud se všichni dohodnete, že Olšovec nebude tak napište zavčas nežli sepíši a podepíši smlouvu
PS: zas pro nějaký chytráky či rejpali nedělám si svůj sraz a ani sraz Aveoclubu , protože si myslím, že to bylo v loni pěkně vidět koho to byl sraz