Také se přidávám trochu opožděně. Krásné prožití vánočních svátků, doufám, že jste měli bohatého Ježíška a hodně štěstí a hlavně zdraví v novém roce 2014.
my jsme tedy bohatého Ježíška měli. 23.12. jízda pro nákup kaprů.
nikdy nekupujte díly od ACI!!!!!
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
u C-maxe se při táhnutí na laně Vectry vyškubla vzpěra, protože je to ACI šmejd a prolítla ven přes nárazník.
Vectra: Oba chladiče pryč, obě sahary pryč, přední nárazník, maska, komplet světla + blinkry, levý blatník, železná vzpěra nárazníku pryč, nevíme jak je na tom potrubí klimy. voda, náplň klimy v řiti. a jestli dostal ránu kompresor klimy, protože je na něm namáčknutý chladič tak super.
To vše způsobila jedna srnka.
na jaře dostala Vectra nový čumák protože do ní ťukla fábie. Komplet origo světla Valeo, nový origo nárazník atd. V létě se po letech udělala nefunkční komplet klima, nový chladič klimy, kompresor. a teď když byla vectra jako nová tak vše nanovo. Já se ještě den před tím seru v zimě s průplachem chladící soustavy, jak jsem psal ve svém vlákně o zakalení tak to byl pouze starý antifreeze tak jsem vše po jednom proplachoval, chladič, topení hlavu atd. a když byla chl. kapalina modře průzračná tak druhý den vytekla na silnici. no a navíc ještě Focus. no krásné vánoce. nejhorší je teď přes svátky nikdo nedělá, likvidátor pojišťovny, vrakáče, obchody. tak Vectra stojí v garáži a nemůžu s ní nic dělat než přijede likvidátor to nafotit.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Vše nejlepší Vám přeji v novém roce, tedy trochu toho zdravíčka ale né moc aby to našince nakonec neporazilo, trochu těch peněz ale né moc, na to se umírá a plný kýbl štěstí, to budeme potřebovat všichni.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...