uvažuji nad koupí Ch Lacetti Hatchback. Dají se sehnat celkem slušné a ne moc jeté kousky. Auto se mi velice líbí, především z důvodů: design, moc jich po cestách nejezdí, a myslím, že i nízká poruchovost (to jsem se koukal tady na fóru tak občas problémy s EGR ventilem nebo elektronikou a to pouze v případě prasknutí hadičky ostřikovačů kdy tekutina zateče do svazku elektřiny) někdo se může divit ale i interier se mi líbi.
Jediné co mě odrazuje od koupi jsou různé recenze typu : auto plave, nedrží jízdní stopu, volant velký jako kolo od vozu, přeposilované řízení - žádná odezva od kol. Chtěl bych se zeptat proto majitelů zda je to doopravdy tak jak uvedené recenze uvádějí (dokonce i zahraniční).
Do Lacetti bych momentálně přesedal s Fordu Fiesta MK4 rv. 1996 (tvrdý jako prase). Je mi 23 let, nejsem žádný závodník (body a nechci se zabít nebo někoho jiného) ale občas si rád střihnu zatáčku a projedu se trošku sportovněji a toto mě odrazuje - třeba větší riziko v zimě že to někde ustřelí když už při jízde v létě to má prý problémy.
Opravdu teda nevím a budu rád za vaše postřehy a zkušenosti.
PS: Autíčko je fakt krásné - odlišné od všech těch připrdlých VW a Oktávek - člověk se chce i trošku odlišit...
Díky mnohokrát