VTIPY davejte sem :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Re: VTIPY davejte sem :)
Neuveris, ale mne sa skoro stalo nieco podobne potom, co kamarat pomenoval svojho psa po mne...BoroX píše:Pozdě večer přechází přes tmavý park osamělá žena, když se ze tmy náhle ozve:
"Stát!"
Žena se zastaví.
"Lehni!"
Žena si lehne.
"Plazit se"!
Žena je tak ustrašená, a tak se hned začne plazit
Po chvíli se nad ní někdo skloní a s lítostí se zeptá:
"Paní, je vám špatně? Já tu sice cvičím svého psa, ale mohl bych vám skočit pro doktora!"
Sadni! po vstupe do obyvacky este slo, Lahni ! uz vo mne vyvolavalo cudne pocity...
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
Tu mas aj video:smire666 píše:Keď už operátor.... Reklama na Berlitz ( výuka cudzích jazykov ) tiež stála za to
Prijali nového operátora-dispečera do námornej záchrannej služby v Brémach. Počas prvej šichty sa potápa britská loď a kapitán volá o pomoc:
"Mayday, mayday, we are sinking!!!" Dispečer sa pýta? "Sie singen? Was für Song singen Sie?"
http://www.youtube.com/watch?v=gh5xu35bAxA
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
Toto musím:
Šéf dnes prišiel do práce na novom Ferrari.
Tak mu hovorím, že je to super auto a že sa mi veľmi páči...
On mi povedal, že keď budem poctivo pracovať, robiť nadčasy
a makať aj cez víkend, tak si za rok kúpi ešte lepšie...
Boris
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
Tak musi kupit CHEVROLETBoroX píše:Toto musím:
2.0 VCDI LT+ 2013
TIBI77 píše:Tak musi kupit CHEVROLETBoroX píše:Toto musím:
tak,tak, len či ešte budú, lebo dobré sa všetko predá...
Boris
Dva policisté neměli kde bydlet, a tak si koupili dva vyřazené vagóny.
"Já to mám celkem dobré," povídá první, "ale mám na vagóně napsáno nekuřáci, a tak musím chodit kouřit ven.
"Ty se máš," na to druhý, "to já mám na záchodě cedulku ,,Používejte jen za jízdy " a než ten vagón roztlačím, tak se většinou vždycky poseru.
"Já to mám celkem dobré," povídá první, "ale mám na vagóně napsáno nekuřáci, a tak musím chodit kouřit ven.
"Ty se máš," na to druhý, "to já mám na záchodě cedulku ,,Používejte jen za jízdy " a než ten vagón roztlačím, tak se většinou vždycky poseru.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
POSÚVANIE DÔCHODKOVÉHO VEKU
Idem z práce. Mám 73 rokov. Musím ísť vlakom, pretože som o vodičský preukaz prišiel ako zdravotne nespôsobilý. Po tom, čo mi vo vlaku cvakne lístok sprievodca s načúvacím prístrojom a silnými dioptriami, vystupujem.
Vystupujem veľmi opatrne. Mám totiž len jedno oko. To pravé mi vypichol 70-ročný očný chirurg pri odstraňovaní šedého zákalu, keď sa mu triasli ruky, pretože mal Parkinsona.
Z lokomotívy vyťahujú strojvedúceho na invalidnom vozíku. Prechádzam staničnou halou, ktorú stráži hrbatý policajt, ktorý sa pomočil. Opäť to nestihol.
Vychádzam von a idem na električku. Vodička žiada cestujúcich, aby jej povedali, kde má zastaviť, pretože trpí stratou pamäti.
Vystupujem a mám hlad. V reštaurácii mi čašník oznamuje, že jedlo dostanem, keď sa podarí dostať kuchára z kómy. Objednávam si pivo, ale čašník kvôli trasľavým rukám polovičku vyleje, kým dôjde k môjmu stolu. Chcem zaplatiť, ale čašník nerozozná päťku od desiatky a nemôžeme prísť na to, koľko mi má vlastne vrátiť peňazí.
Idem domov. Moje deti vo veku 48 a 50 rokov sa ma pýtajú, či by som im nepomohol nájsť akúkoľvek prácu. „Nie, deti moje, na to ste ešte príliš mladí. Ešte pracujeme MY. “
Večer idem do Národného divadla na Labutie jazero. Beriem si radšej pampersky, aby som to vydržal. Predstavenie je hneď v prvom dejstve zrušené, pretože 68-ročná baletka, predstaviteľka hlavnej role, padá a láme si krčok bedrového kĺbu. Vraciam sa domov. Odložím obe protézy a pohladím staručké Aveo ešte vo výbornej kondícii.
Idem z práce. Mám 73 rokov. Musím ísť vlakom, pretože som o vodičský preukaz prišiel ako zdravotne nespôsobilý. Po tom, čo mi vo vlaku cvakne lístok sprievodca s načúvacím prístrojom a silnými dioptriami, vystupujem.
Vystupujem veľmi opatrne. Mám totiž len jedno oko. To pravé mi vypichol 70-ročný očný chirurg pri odstraňovaní šedého zákalu, keď sa mu triasli ruky, pretože mal Parkinsona.
Z lokomotívy vyťahujú strojvedúceho na invalidnom vozíku. Prechádzam staničnou halou, ktorú stráži hrbatý policajt, ktorý sa pomočil. Opäť to nestihol.
Vychádzam von a idem na električku. Vodička žiada cestujúcich, aby jej povedali, kde má zastaviť, pretože trpí stratou pamäti.
Vystupujem a mám hlad. V reštaurácii mi čašník oznamuje, že jedlo dostanem, keď sa podarí dostať kuchára z kómy. Objednávam si pivo, ale čašník kvôli trasľavým rukám polovičku vyleje, kým dôjde k môjmu stolu. Chcem zaplatiť, ale čašník nerozozná päťku od desiatky a nemôžeme prísť na to, koľko mi má vlastne vrátiť peňazí.
Idem domov. Moje deti vo veku 48 a 50 rokov sa ma pýtajú, či by som im nepomohol nájsť akúkoľvek prácu. „Nie, deti moje, na to ste ešte príliš mladí. Ešte pracujeme MY. “
Večer idem do Národného divadla na Labutie jazero. Beriem si radšej pampersky, aby som to vydržal. Predstavenie je hneď v prvom dejstve zrušené, pretože 68-ročná baletka, predstaviteľka hlavnej role, padá a láme si krčok bedrového kĺbu. Vraciam sa domov. Odložím obe protézy a pohladím staručké Aveo ešte vo výbornej kondícii.
Boris
Policajti dostanou nové vysílačky. Chodí po městě, když vtom ve vysílačce zachrastí a ozve se hlas.
Jeden policajt se ptá druhého: "Co mám teď dělat?"
Druhý mu radí: "Zmáčkni ten knoflík a řekni příjem."
První policajt tedy stiskne knoflík a řekne: "Osmnáct tisíc hrubýho!"
Jeden policajt se ptá druhého: "Co mám teď dělat?"
Druhý mu radí: "Zmáčkni ten knoflík a řekni příjem."
První policajt tedy stiskne knoflík a řekne: "Osmnáct tisíc hrubýho!"
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
V Brně pije chlápek vodu z kašny. Přijde k němu Brňák a povídá: ""Tý, kémo, nechlemté tu vasrůvku z tej kaserne, blejó do teho zkalené machři a chčijó do teho morgoši!""
Chlápek se otočí: ""Hele pane, já vám vůbec nerozumím, já jsem z Prahy.""
""Aha, tak to jo"", říká Brňák a pokračuje:
""Povídal jsem, voda je to dobrá, ale studená, tak pijte pomalu, ať se nenachladíte.
Zajíc běží po lese a uvidí velkou jámu, přihopsá k ní a v jámě uvidí vlka.
Zajíc: „Vlku, ty jsi takovej hajzl, já na tebe plivnu“ (a plivl na něj).
Vlk: „Zajíci, až se dostanu odsud, tak tě zabiju!“
Zajíc: „Poslouchej vlku, koho chceš tady zastrašit? Já tě počůrám“ (a počůral ho).
Vlk: „Zajíci, kurňa to jsi přehnal!“
Zajíc: „Poslouchej vlku, ty jsi tak strašný debil, já se na tebe vyseru“. Zajíc začal, ale smekla se mu noha a spadl k vlkovi do jámy.
Zajíc: „Poslouchej vlku, ty tomu nebudeš asi věřit, ale já se ti přišel omluvit.“
Chlápek se otočí: ""Hele pane, já vám vůbec nerozumím, já jsem z Prahy.""
""Aha, tak to jo"", říká Brňák a pokračuje:
""Povídal jsem, voda je to dobrá, ale studená, tak pijte pomalu, ať se nenachladíte.
Zajíc běží po lese a uvidí velkou jámu, přihopsá k ní a v jámě uvidí vlka.
Zajíc: „Vlku, ty jsi takovej hajzl, já na tebe plivnu“ (a plivl na něj).
Vlk: „Zajíci, až se dostanu odsud, tak tě zabiju!“
Zajíc: „Poslouchej vlku, koho chceš tady zastrašit? Já tě počůrám“ (a počůral ho).
Vlk: „Zajíci, kurňa to jsi přehnal!“
Zajíc: „Poslouchej vlku, ty jsi tak strašný debil, já se na tebe vyseru“. Zajíc začal, ale smekla se mu noha a spadl k vlkovi do jámy.
Zajíc: „Poslouchej vlku, ty tomu nebudeš asi věřit, ale já se ti přišel omluvit.“
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Když jsem šel dnes ráno do práce po nábřeží Vltavy, spatřil jsem topícího se cikána.
Zoufale se snažil udržet nad vodou, poněvač měl kolem těla omotaný ukradený měděný kabel.
S ním zápasil se živlem i jeho asi desetiletý syn, který měl na zádech přivázané ukradené kolo od automobilu.
Bylo mi jasné, že pokud brzy nepřijde pomoc, tak určitě oba utonou.
Jako zodpovědný občan ČR, který nesnáší slepý rasismus, jsem událost neprodleně oznámil městské policii, hasičům a Záchranné službě Hlavního města Prahy.
Jsou čtyři hodiny odpoledne. Oba utonuli a já se nemohu zbavit pocitu, že jsem zbytečně vyhodil peníze za tři poštovní známky.
Zoufale se snažil udržet nad vodou, poněvač měl kolem těla omotaný ukradený měděný kabel.
S ním zápasil se živlem i jeho asi desetiletý syn, který měl na zádech přivázané ukradené kolo od automobilu.
Bylo mi jasné, že pokud brzy nepřijde pomoc, tak určitě oba utonou.
Jako zodpovědný občan ČR, který nesnáší slepý rasismus, jsem událost neprodleně oznámil městské policii, hasičům a Záchranné službě Hlavního města Prahy.
Jsou čtyři hodiny odpoledne. Oba utonuli a já se nemohu zbavit pocitu, že jsem zbytečně vyhodil peníze za tři poštovní známky.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Pankáč sedí v metru, číro zářící všema barvama. Naproti němu usedne takovej obyčejnej chlápek a začne si ho tak prohlížet. Pankáč na něj vyjede:
"Co čumíš, tos nikdy neudělal nic divokýho?"
"Ale jo, jednou sem o*ukal papouška a přemejšlím, jestli náhodou nejseš můj syn."
"Co čumíš, tos nikdy neudělal nic divokýho?"
"Ale jo, jednou sem o*ukal papouška a přemejšlím, jestli náhodou nejseš můj syn."
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
To takhle přišla do zubní ordinace pěkná žena, posadila se do křesla, vyhrnula si sukni, sundala kalhotky a roznožila.
Lékař ji jemně upozornil, že je u zubaře a ne u gynekologa.
Načež odvětila: "Dělal jste Františku Novákovi včera zuby?"
"Jo?"
"Tak si je laskavě vyndejte !
Sedí dva kamarádi v hospodě a ten jeden povídá druhému:
"Ty, člověče, moji starou asi šu*á hokejista."
"A jaks to poznal?"
"No, našel jsem pod postelí puk."
"Tak to mojí starou asi šu*á kůň."
"Proč myslíš?"
"Protože jsem pod postelí našel žokeje...
Lékař ji jemně upozornil, že je u zubaře a ne u gynekologa.
Načež odvětila: "Dělal jste Františku Novákovi včera zuby?"
"Jo?"
"Tak si je laskavě vyndejte !
Sedí dva kamarádi v hospodě a ten jeden povídá druhému:
"Ty, člověče, moji starou asi šu*á hokejista."
"A jaks to poznal?"
"No, našel jsem pod postelí puk."
"Tak to mojí starou asi šu*á kůň."
"Proč myslíš?"
"Protože jsem pod postelí našel žokeje...
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Ufff tak konečně nazdobeno Všechno nejlepší k vánocům
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ