Oprava je to bosch

Moderátor: Blue Lanos
Pokud tam měl baterii Delcor,tak není problém. Já ji měl v Nexii od prvovýroby a byla tam 10,5 roku.Skodovak píše:Záleží odkud jsi. Já koupil v Kolíně (myslím, že pan Čábela) takovou tu levnější Vartu (prý je kupují od Varty, která je dává bez polepů, a lepí si tam vlastní) do Škodovky, a naprostá spokojenost. Není drahá, ale je to Varta.
Jinak v Matizoji měl minulý majitel baterku 11 let!!! 11 let vydržela! Ale s nadměrnou péčí (v zimě do tepla, atd).
Podle vzhledu takhle prodává Varty i Bosch.conpet píše:Taky mám vartu bez polepů
U té mé předešlé měla jedna zátka stržený závit, takže nešla vyndat. Navíc když jsem ji loni poprvé otevřel, žádný elektrolyt nechyběl. Stejně jsem dolil destilku, tak jak jsem myslel, že to má být na maximum a v nějaké prudké zatáčce mi to vycmrndlo těma otvorama na boku, takže zbytečně poleptaný ten podstavec, na kterém v autě autobaterie stojí.hoza píše:Stejně nejlepší byli baterie s otvorama na dolévání destilky, bezůdržbová baterka to je sázka do loterie.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |