Lanosy na zraze v DS 23.4.2005
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ÁÁÁ lanoska miluju zeny za volantem Vítej a bud tu jako domaMareman píše:To je zajímavý, že ze mě jste s Bluem tak nadšení nebyli Jen se tu objeví ženská a vy se můžete zbláznit A to si jí ještě nevšiml úchyláč Akripalikx píše:Ó taky na to koukam .že by Lanoska? ale v autě sedí lanosak.
Maremane, vsak se na sebe mrkni, divis se?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
No co co? Metr padesát, stotřicet kilo, IQ 72........co se ti na mě nelíbí? ...........Akri píše:ÁÁÁ lanoska miluju zeny za volantem Vítej a bud tu jako domaMareman píše:To je zajímavý, že ze mě jste s Bluem tak nadšení nebyli Jen se tu objeví ženská a vy se můžete zbláznit A to si jí ještě nevšiml úchyláč Akripalikx píše:Ó taky na to koukam .že by Lanoska? ale v autě sedí lanosak.
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
my jsme dvojcataMareman píše:No co co? Metr padesát, stotřicet kilo, IQ 72........co se ti na mě nelíbí? ...........Akri píše:ÁÁÁ lanoska miluju zeny za volantem Vítej a bud tu jako domaMareman píše: To je zajímavý, že ze mě jste s Bluem tak nadšení nebyli Jen se tu objeví ženská a vy se můžete zbláznit A to si jí ještě nevšiml úchyláč Akri
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
sem byl jaAnonymous píše:ty vole ty si tomu dal, ja mel 93 jeste loni a ted 78-80,ale nechteneeMKa Slovensko píše:keby ste aspon mali IQ take ako ja vahu tak by ste boli na tom docela slusne.
(98 - 102kg - momentalne ale ide kilecko po kilecku dole)
dufam ze to nema vplyv na vase vedomosti, inak zacnem zasa priberat
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Jo něco jsem slyšel od petra.To je mi líto ale jestli píšeš tyhle věci v tomhle stavu tak co by jsi psal kdybys byl 100% ok?Jinak zas nevim co k vam dodat.S těmi dvojčaty na tom asi něco bude
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
tohle pisu pod vlivem prasku no ne, taky me to sere, uz se to tahne dyl jak rokpalikx píše:Jo něco jsem slyšel od petra.To je mi líto ale jestli píšeš tyhle věci v tomhle stavu tak co by jsi psal kdybys byl 100% ok?Jinak zas nevim co k vam dodat.S těmi dvojčaty na tom asi něco bude
AKRI - (byl) Muž z Ria !
nie, bol z DS a vedla seba ma tico z DS (aspon tak to mali vtedy, mozno mal pozicanu znacku )richiprofi píše:maze: nebol ten biely nahodou s KN spz??? kua, ja som sa tam v sobotu nedostal....roboty bolo vela...a to byvam odtial 10km ach jaj ale nabuduce som tam ako na koni!!!
ok, tesim sa, videl som, ze si pisal aj na hricov... tam ja asi nepojdem... mozno hubice... (ale neviem kedy su..)
10 km?? od BA alebo od DS?? sa blbo pytam, ale 10 km od DS nie je BA a okolie... kde byvas??
Tak to já budu takový tlustčí dvojče. Já mám kolem 86 kilo......a samej sval......jenom se svalit ......No a to IQ, to mi nedávno meřili......to sedí ....ale prej je to mnohem lepčí jak automatická pračkapalikx píše:Jo něco jsem slyšel od petra.To je mi líto ale jestli píšeš tyhle věci v tomhle stavu tak co by jsi psal kdybys byl 100% ok?Jinak zas nevim co k vam dodat.S těmi dvojčaty na tom asi něco bude
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive