Lakťová opierka spolujazdca
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Reklama
Re: Lakťová opierka spolujazdca
Pěkné
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
no já mám pocit, že je to opěrka od řidiče, jen vzhůru nohama
nyní: Honda CBR 600F 2012 - Akrapovič a CHEVROLET ORLANDO LTZ 2.0 VCDi 120kW/163k MT6 Start/Stop - bílá
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
Aj mne to tak pripadalo,ked som otvoril krabicu
Ako pisal Smire666 je to pre anglicku verziu!
Ako pisal Smire666 je to pre anglicku verziu!
2.0 VCDI LT+ 2013
Zdravím,
cca po týdnu po objednání mi dorazila loketní opěrka pro spolujezdce. Objednal jsem si jí jak jinak, než u Servisu Nedvěd, kde servisuji své auto. Loketní opěrka, včetně montážního materiálu stála 3.557,-. Nabízenou instalaci za cca 1.500,- jsem s uctivostí odmítl, protože jsem si už předem z něměckého Orlando fóra stáhl její postup, včetně fotodokumentace. Tu zde s dovolením použiji, protože nebyl čas na výrobu vlastní. Instalace je velmi jednoduchá, já jí zvládl za slabých 15 minut a to jsem nad vším raději 2x přemýšlel.
cca po týdnu po objednání mi dorazila loketní opěrka pro spolujezdce. Objednal jsem si jí jak jinak, než u Servisu Nedvěd, kde servisuji své auto. Loketní opěrka, včetně montážního materiálu stála 3.557,-. Nabízenou instalaci za cca 1.500,- jsem s uctivostí odmítl, protože jsem si už předem z něměckého Orlando fóra stáhl její postup, včetně fotodokumentace. Tu zde s dovolením použiji, protože nebyl čas na výrobu vlastní. Instalace je velmi jednoduchá, já jí zvládl za slabých 15 minut a to jsem nad vším raději 2x přemýšlel.
BATMOBILE
MY13, Chevrolet Orlando LT+, 1.8i, 5MT, Black Carbon, 17"
Diagnóza: Doživotní úpravce, bez možnosti vyléčení!
www.ABOUTTUNING.cz ... o tuningu víme vše
MY13, Chevrolet Orlando LT+, 1.8i, 5MT, Black Carbon, 17"
Diagnóza: Doživotní úpravce, bez možnosti vyléčení!
www.ABOUTTUNING.cz ... o tuningu víme vše