Otázka!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Re: Otázka!
Mal by byť vidno cez čelné sklo, na strane vodiča pri dolnom okraji. Cez také okienko v čiernej potlači jeho okraju. Materiál? Tento býva riešený ako nálepka.
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Okýnko tam není, je nanýtovaný do přístrojovky vlevo před řidičem asi 15 cm od levého sloupku
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Dobrý deň!
Ja som to tam prehľadal,ale nič som nenašiel.Prístrojovka je celá pod tapacírom a tam ten štítok asi nemôže byť.Mal by som prozbu ,keby si presnejšie uviedol miesto toho štítka.Naozaj neviem,kde by ten šítok tam mohol byť.Za odpovedďakujem
Marian
Ja som to tam prehľadal,ale nič som nenašiel.Prístrojovka je celá pod tapacírom a tam ten štítok asi nemôže byť.Mal by som prozbu ,keby si presnejšie uviedol miesto toho štítka.Naozaj neviem,kde by ten šítok tam mohol byť.Za odpovedďakujem
Marian
" Richard" ešte otázka,nie je ten štítok pod bočným tapacírom pristrojovky ,ktorý je priskrutkovaný zboku od dverí?.......
Marian
Marian
ne já ho mám poblíž okraje toho černýho okraje skla na přístrojovce asi 15 cm od levého sloupku a je normálně vidět
Richard-ten štítok pod prednám sklom na ľavej strane prístrojovej dosky nie je ten štítok o ktorý ide.Mne ide o štítok ktorý sa požaduje a ne tom okrem Win čísla sú aj hmotnosti voszidla a iné údaje o homologizácii.Ten štítok by podľa Min.dopravy by mal byť nanitovaný na viditeľnom mieste a mal by byť plechový.
tak mám pocit, že ho taky nemám....
Richard tento problém mám za sebou a chcem sa s ním podeliť .Ten štítok ktorý som hľadal je na karosérii nad motorom za posilovačom brzd.Ten štítok bol neviditeľný a po utretí handrou sa objavil.Až niekto má problém ako ja tak tam ten hľadaný štítok najde.
Marian
Marian
abych řekl pravdu, dle mě ho nikdo nehledal, auto jsem dovezl, proclil, prošel STK asi 3x a nevím o něm....
Richard, ani mňa to nikdy ani nenapadlo a za 15 rokov ten štítok nikto nepotreboval,ale syn predával jedno auto do iného okresu a tam pri prihlasovani policajt hľadal štítok WIN a to vozidlo ho nemalo,tak jednoducho ho neprihlásil.Kupujúci vozidlo vrátil a syn išiel vo svojom okrese vozidlo naspäť prihlásiť v ktorom ho pred dvoma dňami odhlásil a ani tam policajt vozidlo už naspäť nvzal a syn musí vybavovať náhradný štítok u výrobcu cez dovozcu.Ono to doposial nikto nepotreboval a dnes na tom začali bazírovať.
Marian
Marian