Pojištění Orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Pojištění Orlanda
Já mám HP (all risks) + PR + pojištění přední sklo na 15000, všechno od Allianz a celkově to je za 17500,-
Orlando 2.0 VCDI LTZ AT - Antracit matt + Borbet Wheels. ;)
- Reklama
Já mám Pov super + Kasko max 36 + GAP - na 3 roky. V ceně mám pojištěné všechny skla, nejen přední s 0 spoluúčasti. Jinak spoluúčast 5% ( 5 000 Kč ). Pojištění sedadel, náhradní vozidlo atd. V prodejně mi to spočítali u Allianz na 14 500,- přes mého pojišťováka se kterým už spolupracuji asi 6 let a který mi pojišťoval i předchozí auto jsme se dostali na 11 503 Kč - Uniqa. Já jsem spokojený. Nechápu ty ceny kolem 6 tisíc jak se na ně někdo dokáže dostat.
Tak já mám Uniqa za 6220 na rok
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
A mně to nechtěli věřit. Protože jsi mlaďoch, tak to máš o něco dražší. Nenašel jsem lacinější pojištovnu. Nevím, jak fungují, ale ani po tom netoužím to zjistit. Spíš jde o ten klid.
Fiha!Musim kuknut poistenia!Ja mam Allian:zakonne 110€ ale to Kasko 530€ a su poitene aj sedadla!(5% / 66€)
Ked som uzatvaral poistky bola lacnejsia len Kooperativa asi o 20€,tak som ostal pri Alianz.
Ked som uzatvaral poistky bola lacnejsia len Kooperativa asi o 20€,tak som ostal pri Alianz.
2.0 VCDI LT+ 2013
Povinné ručení mi zdražili z 1.734 o 1.301 na 3.035 a havárku z 6.887 o 689 na 7.576, což je celkem 10.611, při 2% spoluúčasti... O dva litry víc...?? No to se snad pos...., ne?! Nemáte ňákej tip?
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
Ma z vas niekto skusenosti ako to funguje s prenasanim resp. uznanim bonusov v ceskych poistovnach, ak ich chcem preniest zo SR. Ja som na poistovnach v CR s potvrdenim zo slovenskej kooperativy, ze mam aktualne 94 mesiacov na bonusoch za beznehodovost, moc nepochodil. V CR mi ich je ochotna uznat len kooperativa. Okrem nej som bol este v CSOBcke, ktora mi bonusy neuznala, ale ponukla mi vdaka kadejakym zlavam lacnejsie poistenie ako kooperativa. Ostatne poistovne som kontaktoval len pomocou internetoveho formulara, no nepodarilo sa mi zistit ako to je s uznanim bonusov. Bavil som sa aj s niekolkymi poistovacimi maklemi, no kazdy mi tvrdil nieco ine.
Chevrolet Orlando LT+ 2.0VCDi, 120kW, bežová daydream
+ Renault Clio 1,6 79kW
.............................................................................
ex. Škoda fabia 1,4 MPi, Opel Astra 1,7 CDTi
+ Renault Clio 1,6 79kW
.............................................................................
ex. Škoda fabia 1,4 MPi, Opel Astra 1,7 CDTi
Skončil jsem leasing a čsob mi sama poslala nabídky na zákonné a havarijní pojištění-Zakonná exklusiv + skla 20 tis u Generali 4600 kč Havarijní u Kooperativy s 0% spolučastí ale min plněním 2tis 4600 kč tak mám za 9200kč na rok klid
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá