Ahojte,
Prosim Vas viete mi niekto poradit kde najdem na cruze tazne oko k lanu? Samotny kovovy nadstavec so zavitom na nasrubovanie mam. Taktiez som pod spodnym naraznikom hladal otvor so zavitom a marne. Taktiez na narazniku som dal dole to mini okienko/zaslepku a aj za nou absolutne nic nie je. Tak teda ak by som mal niekoho tahat tak ako? Problem s tym nemam lebo mam tazne zariadenie tak som to uviazal o to, ale aj tak ma to zaujima. Bol som si isty ze tazne oko namontujem ak vyberem tu zaslepku a tam nie je vobec nic len samotny L profil karoserie. Dakujem
zadne tazne oko
Moderátor: Blue Lanos
zadne tazne oko
Cruze 2.0 92kW, Dezent RE, origo vzadu slnecne clony
- Reklama
Re: zadne tazne oko
Podle mě je to kovové oko dopředu a vzadu by mělo být oko pevné. Jinak nevím, nechce se mi do garáže .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Na orlíkovi môžem dať oko dopredu aj dozadu, predné dúfam ale potrebovať nebudem Zadné som použil zatiaľ raz ( JRD )
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
- ChevyEpica
Epica má pevné oko ve předu i v zadu
Chevrolet Epica 2.5 V6 + LPG Magic 3, r.v. 2006, automat, modrá metal., naj. 193 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km
NA pravo v nárazniku je krytka ju vycvaknejš a tam to našrobujes
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
Šak písal, že mal záslepku von... iba žeby našiel inú
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
krytka je samozrejme len jedna ale za nou nie je nic ako som uz spominal
ale nasiel som zozadu na karoserii ohnuty roxor v tvare tazneho oka tak urcite to bude na to. Nic by mi nepripadalo cudne, ak by to pevne tazne oko nebolo asi o 20 cm vyssie od spodneho okraja naraznika. Cize ak chcem niekoho tahat, tak to zacvaknem o oko, ale ak sa lano napne tak zadny naraznik sa tym zdeformuje.
Zaujimava myslienka v korei na tahanie auta
ale nasiel som zozadu na karoserii ohnuty roxor v tvare tazneho oka tak urcite to bude na to. Nic by mi nepripadalo cudne, ak by to pevne tazne oko nebolo asi o 20 cm vyssie od spodneho okraja naraznika. Cize ak chcem niekoho tahat, tak to zacvaknem o oko, ale ak sa lano napne tak zadny naraznik sa tym zdeformuje.
Zaujimava myslienka v korei na tahanie auta
Cruze 2.0 92kW, Dezent RE, origo vzadu slnecne clony
-
ja mam na HB pod krytkou dieru vo vyztuhe narazniku a za nou je diera so zavitom v nosniku.Tak ci nahodou na nieco v korei nezabudli
CRUZE 1.6 91kw HB+lpg,kn filtr.