Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Jestli se nemejlím, tak je tu někde vlákno "Orlando a E85"Iron píše:Zdar chlapi, na E-85 jsem se jen ptal.Plyn do své 1,4 nechci. Potřebuji rezervu a plynu moc nevěřím.Sice jsem ho měl už ve dvou autech, ale E-85 se mi zdála jako rozumná volba.Žádná přídavná nádrž, tahkuješ stejně jako benzin.Ale nevim, co to udělá s motorem a jaká by byla spotřeba.
Máme tam známe z dovolené bydlí na Prachárně .Máte pěknou zoodadif píše:Sorry za OT, ale copak jsi naháněl v Jihlavě, jestli se můžu zeptat?
regeneracii by som tu spotrebu nepripisoval ... skor plne auto + plny kufor + priecnik na streche + dialnica 140-150 ( vtedy sa spotreba pohybuje okolo 8l). cize pri tej vzdialenosti 900km ma nejaka regeneracia ktora trva 20km a kedy je zvysena spotreba mensi vplyv ako ostatne faktory. tu spotrebu by som pripisal hlavne tej dialnici! po vikende to mam odskusaneluneb píše:včera som sa vrátil z cesty Ostrava-ZA-RK-PP-PO-VT-MI tam a spat cca 900 km spotreba 7.2. V aute 2.dospely, 3. deti, totálne narvany kufor a strešný box. Rýchlost v obci 50-60, mimo obce 90-100, diaľnica 140-150. 1x regeneroval filter (dolu kopcom, so zaradenou rýchosťou, bez plynuokamžita spotreba 16l
) Nebyť tých priečnikov, strešného boxu a regenerácie dal by som to možno aj 6,5
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |