Snad není žádná snobárna, myslet především na bezpečnost a koupit si kvalitní gumy, ne? Kola jsou na autě přece to nejdůležitější, to co rozhoduje, jestli ve zdraví dojedeš a v kritické situaci bezpečně dobrzdíš! Něco si o tom přečti... Co se týče těch recenzí, tak máš buď problém s pochopením psaného textu anebo čteš jen proagační materiály výrobců a prodejců... V každém srovnávacím testu ty levný sračky propadají, a že jich je... Motor si každý vybírá podle toho co potřebuje a co mu nejlépe vyhovuje, kdežto levnější díly z číny jsou z 99% to, co ti vzápětí z auta udělá vrak! Tak tu nepleť hrušky s jabkama... To přece není jen o úspoře, ale o hlavně zdravém rozumu!Kaštan píše:K těm čínám, nejsem snob abych kupoval jen renomované značky, čtu recenze. Někdo šetří tím, že koupí levnější motorizaci, jiný shání levnější díly, třeba z číny.
Kdyby tu byl někdo méně konzervativní, něco na ukázku. Já jsem spokojený na max a to jsou moje první číny.
Na fotce jim to fakt sluší! Ideální někam do vitríny, ale na auto si to dá jen nesvéprávnej sebevrah! Všichni snad víme, že v Číně umí udělat na první pohled hezké věci, ale s kvatitou zpracování jsou zatím většinou dost na štíru. Je to tak levný nejen díky levné pracovní síle, ale taky díky použitým nekvalitním materiálům a pochybným pracovním postupům! Směs je bůhví z čeho, vyvážit se to na kole většinou ani nedá, ale nekupte to, když je to tak levný...