Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Re: Spotřeba
Tak cestou domou za 7l/100km.Tlacil som to dost po dialnici 150-160 km/h.Mimo mesta 110-120km/h.Ked som spomalil a siel chvilu 100 mimo mesta spotreba sa pohybovala okolo 4.5 az 5.2 aktualna.Klima bola zapnuta 600km a poslednych 100km vypnuta.
Umna velka spokojnost!!! Myslel som ze to bude aspon za 8l/100km
Na dlhe trate velmi pohodove auticko!!
Umna velka spokojnost!!! Myslel som ze to bude aspon za 8l/100km
Na dlhe trate velmi pohodove auticko!!
Chevrolet cruze cierny 2vcdi 163k lt+
Ford Focus 1,6 74kw 2011
Ex:Skoda Fabia RS 1,9tdi 130k
Peugeot 206
Ford Focus 1,6 74kw 2011
Peugeot 206
- Reklama
Tak přikládám mou spotřebu měřenou od plné do plné.
Jezdím každý den 85km. Z toho tak 80% po dálnici.
Ten poslední údaj je měřen na ~1,5 nádrže.
Průměrná rychlost podle PP.
Ten graf má sestupnou tendenci jednak proto, že ten začátek je leden..a od cca 13 nádrže jsem se umírnil a jezdím s cruise control kolem 120kmph
Jezdím každý den 85km. Z toho tak 80% po dálnici.
Ten poslední údaj je měřen na ~1,5 nádrže.
Průměrná rychlost podle PP.
Ten graf má sestupnou tendenci jednak proto, že ten začátek je leden..a od cca 13 nádrže jsem se umírnil a jezdím s cruise control kolem 120kmph
Cruze HB LTZ 2.0 MY2013
Madarske a Chorvatske dialnice
4 dospeli - 1 dieta
rezervne koleso
1,8 tony - komplet
premiove benziny Shell Nitro Racing +, OMV 100 okt.
7,2
4 dospeli - 1 dieta
rezervne koleso
1,8 tony - komplet
7,2
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
Pantaleon píše:Madarske a Chorvatske dialnice
4 dospeli - 1 dieta
rezervne koleso
1,8 tony - komplet
7,2
To mas az priliz dobru spotrebu. A kolko si siel po dialnici?Ja som tahal 150-160 po dialnici a mal som spotrebu 7 priemer a klima bola skoro celu cestu zapnuta.Tiez dialnice chorvatsko a madarsko.A to mam 6 manual.
Chevrolet cruze cierny 2vcdi 163k lt+
Ford Focus 1,6 74kw 2011
Peugeot 206
Ford Focus 1,6 74kw 2011
Peugeot 206
nie viac ako 140...a klimou si nie som isty...sli sme v noci...urcite nebola zapnuta cely cas
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
Sobotní výlet do Hluboké nad Vltavou - po dálnici na tempomat většinou 140km/h - 4 pasažéři + rezerva - spotřeba 7,2 l/100
Spokojenost
Spokojenost
Moje spotřeba po 4 letech provozu se pohybuje kolem 7,6-8,2 litrů (léto- zima)
Carthell Prg
Tome, to je nádhera ty 7mičky . Mě to kupodivu začíná mírně klesat až teď a to mám najeto už 36 tisíc. Palubák mi ukazuje 8,3.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Vůbec jsem to nehlídal a když jsem to uviděl musel jsem zastavit a vyfotit.
Carthell Prg
Zaujimavy clanocek:
http://automoto.cas.sk/clanok/193103/te ... -je-realna
a link na plnu verziu tabulky:
http://www.ace-online.de/fileadmin/user ... h_2013.pdf
Pri Cruze 1,8 namerali iba 7,4 % nadspotrebu.
http://automoto.cas.sk/clanok/193103/te ... -je-realna
a link na plnu verziu tabulky:
http://www.ace-online.de/fileadmin/user ... h_2013.pdf
Pri Cruze 1,8 namerali iba 7,4 % nadspotrebu.
Akurát, že tam je kombinovaná spotreba podľa výrobcu 6,8L. Ja mám v technickom preukaze 6,6L, takže ak skutočnú namerali 7,3L je rozdiel nie 7,4%, ale 10,6%
Aj keď ani tých 10% ešte nie je nič strašné Ja mám na trase do práce kopce a tých 7,3L je u mňa reálnych iba s veľmi ľahkou nohou
Aj keď ani tých 10% ešte nie je nič strašné Ja mám na trase do práce kopce a tých 7,3L je u mňa reálnych iba s veľmi ľahkou nohou
Cruze 1.8 LS+, MY2011
Ja mam tiez v technicaku 6,6 a realna spotreba za posledne 2 roky je 8,5.
Můj Cruzik už stárne, přes víkend jsem vyfotil 80.000 km, spotřeba do 8 litrů.
Carthell Prg
Ahojte,
tak vcera som mal taku zoznamovaciu jazdu(auto mam 2 tyzdne) Presov Piestany a spat...styria dospeli,plny kufor,zimne gumy... spotreba podla palubaku 7.7....cakal som trosku menej(na starej Elantre 2.0,som robil PO-BA za 7.2...v lete PO- Chorvatsko 6.8 naspat 7.2),ale nie je to zle...mozno v lete to dam za tych 7.2 ,po dialnici okolo 130-140,inak dodrziavanie limitov 90,50...(vcera )
Inak poradte prosim ake ziarovky kupit...(ake sa Vam osvedcili),naspat uz bola tma a stretavacky svietili uboho...skoro nic som nevidel...dialkove celkom usli,no nemohol som vkuse osvetlovat ostatnych . Vdaka za tipy
tak vcera som mal taku zoznamovaciu jazdu(auto mam 2 tyzdne) Presov Piestany a spat...styria dospeli,plny kufor,zimne gumy... spotreba podla palubaku 7.7....cakal som trosku menej(na starej Elantre 2.0,som robil PO-BA za 7.2...v lete PO- Chorvatsko 6.8 naspat 7.2),ale nie je to zle...mozno v lete to dam za tych 7.2 ,po dialnici okolo 130-140,inak dodrziavanie limitov 90,50...(vcera )
Inak poradte prosim ake ziarovky kupit...(ake sa Vam osvedcili),naspat uz bola tma a stretavacky svietili uboho...skoro nic som nevidel...dialkove celkom usli,no nemohol som vkuse osvetlovat ostatnych . Vdaka za tipy
Celý minulý týden jsem jezdil do práce autem a byl jsem zvědav na spotřebu. Denně východní okraj Prahy - I.P. Pavlova tam přes Žižkov, zpět přes Jižní spojku (kromě jediného dne plná a téměř ucpaná - svítil stupeň 4). Podle PP spotřeba 7,1. Všiml jsem si, že na 16 kolech (se zimním vzorkem) je spotřeba proti jízdě na 17 tak o 1/4 litru/100 nižší. Motor 1,8 - palivo Verva.