Jarní sraz Daewoo Nexia + Lanos ???
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jarní sraz Daewoo Nexia + Lanos ???
Nemyslíte, že začátkem roku by se měl naplánovat předběžně další sraz? Třeba až na březen/květen, ale aby to bylo s předstihem a všichni s tím mohli dopředu počítat ... a pěkně společně i s Lanosákama, pokud jim to nebude vadit !!!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
no jasne, ze by to chtelo, ale uz to nekdo konecne vymyslete a zaridte za me, at to ma vetsi uspesnost nez srazy minule
navrhoval bych stred republiky, treba Jihlava a hlavne naky letiste !!!
navrhoval bych stred republiky, treba Jihlava a hlavne naky letiste !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloš, a vadilo by Ti, kdyby to bylo společně s jiným klubem? Já jsem se Tě na to sice už ptal, ale myslím, že s Kadettem by to mohlo být v pohodě, ne? Jde o to, že když si nějaký klub pronajme letiště, tak by možná mohl být rád, kdybychom se přidali - cena za pronájem by potom nebyla tak vysoká... Jihlava - to je rozumný kompromis
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
no s kadettem by to taky slo, ale ted jsem delal banner a ikonku pro Octavia club, to je sice trosku jinde nez nexie, ale nabidli mi taky ucast spolecnyho srazu. novy znami, co nam za nexie vymeni oktavky se hodi
tohle jsem delal, kdybyste nekdo taky tvoril web, neni problem tohle nebo nakou podobnou vec vyrobit
tohle jsem delal, kdybyste nekdo taky tvoril web, neni problem tohle nebo nakou podobnou vec vyrobit
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Lokalita..
Zdarec..
Mohl bych se zeptat u me v praci, zda by to povolili..
Uz se tu v historii konalo nekolik srazu BMW a dokonce Truckeru,
ale ted se zmenilo vedeni, tak nevim, jak by se k tomu postavili.
At jsem tedy konkretnejsi:
Je to areal 33. Letecke oprav. zakladny v Brne-Slatine, 2.5 km od dalnice..
Pro GPS navigaci 49.10.42N 16.40.00E
Plocha: asfalt, trava..
Moznosti: el. energie, soc. zarizeni..
Co bych osobne nedokazal momentalne zajistit, je ozvuceni, zajisteni stravovani (stanky) nebo jine prodejce.. Dale poradatele.. Sam bych to asi nezvladl..
Termin bych ale navrhoval az bude trochu tepleji..
Mohl bych se zeptat u me v praci, zda by to povolili..
Uz se tu v historii konalo nekolik srazu BMW a dokonce Truckeru,
ale ted se zmenilo vedeni, tak nevim, jak by se k tomu postavili.
At jsem tedy konkretnejsi:
Je to areal 33. Letecke oprav. zakladny v Brne-Slatine, 2.5 km od dalnice..
Pro GPS navigaci 49.10.42N 16.40.00E
Plocha: asfalt, trava..
Moznosti: el. energie, soc. zarizeni..
Co bych osobne nedokazal momentalne zajistit, je ozvuceni, zajisteni stravovani (stanky) nebo jine prodejce.. Dale poradatele.. Sam bych to asi nezvladl..
Termin bych ale navrhoval az bude trochu tepleji..
no konecne poradna nabidka
jenze je tu jeden velky problem a tim je ta vzdalenost
myslim, ze straz by mel byt nekde uprostred republiky, napr. Jihlava. V Brne uz byl nexia sraz a prijelo nas ze vzdalenych koncin jen 2ks
Takze pro me osobne je Brno temer 300km, tudiz nepripada v uvahu - aspon teda letos. mame i dost clenu z Prahy a jak znam prazaky, dal nez 100 nepojedou
jenze je tu jeden velky problem a tim je ta vzdalenost
myslim, ze straz by mel byt nekde uprostred republiky, napr. Jihlava. V Brne uz byl nexia sraz a prijelo nas ze vzdalenych koncin jen 2ks
Takze pro me osobne je Brno temer 300km, tudiz nepripada v uvahu - aspon teda letos. mame i dost clenu z Prahy a jak znam prazaky, dal nez 100 nepojedou
no to jo, ale kdo zaruci, ze prijedou.. udelame anketu a uvidime
- Blue Lanos
My by sme boli v pohode za Brno ale tiez aj za Beskydy su tam tiez pekne hory
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
tak neni nic jednodussiho nez zahlasovat v ankete
lokalita
Co takhle autodrom Vysoké Myto- chtěji za to 15000kč celý den jestli ano tak to zarídím! Maji dost plny kalendař. Info o autodromu www.autodrommyto.cz S pozdravem Jiří mé auto je v sekci nubira tuning
no jasne, vezmu 150 000,- co ma za nexia samolepky a muzeme jet
Se tady asi nekdo zblaznil...
1500 bysme dali jeste mozna dohormady, ale 150 tisic asi ne, co?
Takze nejaky rozumnejsi reseni by nebylo?
Copak nikdo nemate na zahrade letiste?
Se tady asi nekdo zblaznil...
1500 bysme dali jeste mozna dohormady, ale 150 tisic asi ne, co?
Takze nejaky rozumnejsi reseni by nebylo?
Copak nikdo nemate na zahrade letiste?