Ochrana prednej kapoty
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Ochrana prednej kapoty
DOBRÝ DEN všichni , takže lidi , já jsem na infarkt ...moje autíčko asi půl roku staré , sprška kamenů na cestě a teprve druhý den jsem si všimla té pohromy - odřená kapota...no tak dobrý no , oprava že jo ..koukám nějak zablácené že je ještě na dveřích takže druhý den se ženu s kýblem na očistu a co myslíte ????U zrcátka pořádná šlupka- důlek a odřenina až na plech a ještě takové škrábanečky , asi jak letěl kamen ..tak nevím , pověsit se hned , nebo počkat,jestli to půjde opravit ...já se na to nemohu dívat ...krvácí mi hercnička
- Reklama
Takze ceny folie s Ameriky:
folia 97.29$
postove na SK 56$
a este k tomu pripocitame DPH
Takze cca vypocet v EUR 135€
Co poviete?
folia 97.29$
postove na SK 56$
a este k tomu pripocitame DPH
Takze cca vypocet v EUR 135€
Co poviete?
2.0 VCDI LT+ 2013
Cau Joztar.Pozeral som PLASTIDIP:http://plasti-shop.sk/
Na cele auto treba cca 9l(1/2riedidla a 1/2 farby)Takze na predok by mohli stacit 2x farba(651ml/27€)a 2x riedidlo(946ml/18.99€)
To by bolo 54+37.99+5(postove).Musim im zavolat ako je to stou priehladnou farbou???
Bratranec je autolakernik,tak zo striekanim nemam problem (dufam ze mi to krydlo uz nastirkal)
Ked pridem domov(2tyzdne)skocim za nim.On mi povie kolko farby bude treba.
Keby ten predok vysiel na stovku,tak by to slo
Na cele auto treba cca 9l(1/2riedidla a 1/2 farby)Takze na predok by mohli stacit 2x farba(651ml/27€)a 2x riedidlo(946ml/18.99€)
To by bolo 54+37.99+5(postove).Musim im zavolat ako je to stou priehladnou farbou???
Bratranec je autolakernik,tak zo striekanim nemam problem (dufam ze mi to krydlo uz nastirkal)
Ked pridem domov(2tyzdne)skocim za nim.On mi povie kolko farby bude treba.
Keby ten predok vysiel na stovku,tak by to slo
2.0 VCDI LT+ 2013