Dannik91 HatchBLACK Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Dannik91 HatchBLACK Cruze
fíha, tak to opravdu nepotěší...to přímo nas... já byla na první u Šťastného a spokojenost, uvidíme při druhé....
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
- Reklama
Tak sem rád, že s CFY mám celkem dobrou zkušenost... na první garančce cena o něco nižší než hlášená, auto udělali tak jak říkali a půjčili mi Cruze 2.0 LTZ v plné palbě
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
no to víš, daník není ty, to je mladý ucho...no když viděli to jeho auto na loupačku, tak nechtěli asi riskovat
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Jo jakože 4 el mechanico u jeho auta s notebookem na střeše a: "Hele borci, tomuhle nemůžeme půjčit Cruze, víte co by nám s nim provedl? Tak mu půjčíme Corsu a ještě s vybitou baterkou, aby neměl čas nám toho mazlika oblepit." :D:D:D:D
Carthell Prg
Carthell Prg
asi tak tak....
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Já tam pojedu na 4 garančku. Po první skušenosti (nepříjemné) už to bylo v pohodě.
Auto jsem tam měl už 3x a dobrý, takže zatím zůstanu u CFY
Auto jsem tam měl už 3x a dobrý, takže zatím zůstanu u CFY
Carthell Prg
a kolik se tam za servisky platí?? Já za tu první dala 4tis.
jééé a kdy mě vlastně čeká ta druhá???
jééé a kdy mě vlastně čeká ta druhá???
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Tak jsem dnes "šlapacího" Opela úspěšně vrátil. Jako zkušennost dobré, ale mít to doma, raději bych jezdil na kole.
Pán opět povídal, to co tvrdím i já, že se asi naši asijští kamarádi špatně vyspali a že mám asi nějaký zmetek. Uvidím po výměně, pokud budou další problémy, jde Cruze z domu.
Mimo jiné jsem se doslechl, že toho naftovýho automata Cruze, co půjčují, jim lidi hrozně rasí a úplně nejvíc nějaký mladý, hubený, vysoký, drzý mladý muž z Vyškova. Neznáte ho náhodou někdo? Má prej na SPZce nějaké "Béčko".
Jinak cena garančky do 6tis.
Pán opět povídal, to co tvrdím i já, že se asi naši asijští kamarádi špatně vyspali a že mám asi nějaký zmetek. Uvidím po výměně, pokud budou další problémy, jde Cruze z domu.
Mimo jiné jsem se doslechl, že toho naftovýho automata Cruze, co půjčují, jim lidi hrozně rasí a úplně nejvíc nějaký mladý, hubený, vysoký, drzý mladý muž z Vyškova. Neznáte ho náhodou někdo? Má prej na SPZce nějaké "Béčko".
Jinak cena garančky do 6tis.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
:D:D:D:D:D
To bude nějakej frajer Dane... jako rozumíš mít Béčko na SPZ a jezdit servisovat ku Praze... Fááákt asi machr.
To bude nějakej frajer Dane... jako rozumíš mít Béčko na SPZ a jezdit servisovat ku Praze... Fááákt asi machr.
Carthell Prg
Carthell Prg
Ta cena garančky se mi zdá brutální. Za první jsem platil 4000,- a za druhou s vlastním olejem 2350 + olej.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Honza H.: frajer? nenene.. Víš jak je to s kategoriema kvality výrobků. Kategorie A, B, C. Tohle je něco na ten způsob. A co že máš ty a co mám já?
VIP: On je rozdíl hlavně v motoru a především v množství oleje. Za 4000 bych to neměl ani ve tvém servisu :-/
VIP: On je rozdíl hlavně v motoru a především v množství oleje. Za 4000 bych to neměl ani ve tvém servisu :-/
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Jo, máš pravdu, neuvědomil jsem si, že máš naftu.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Auto nejezdí, stojí v CFY, čeká na díl. Pouze jsem vracel to dětský autíčko, protože ho na víkend nepotřebuju a platit půjčovný za to, aby stálo jen před barákem mi přišlo zbytečný.
Jinak pokud někdo čistě náhodou uvažuje o koupi Malibu, tak důrazně před tím varuji. V CFY už ho nebereou ani na sklad, je problém s dílama, např. jeden jejich zákazník bude čekat 5 měsíců na nové dveře. To je moc pěkný.
Jinak pokud někdo čistě náhodou uvažuje o koupi Malibu, tak důrazně před tím varuji. V CFY už ho nebereou ani na sklad, je problém s dílama, např. jeden jejich zákazník bude čekat 5 měsíců na nové dveře. To je moc pěkný.
To je paráda, moc jich neprodali tady v ČR.
Já si koupu Malibu rozmyslel a půjdu časem do jiné značky.
Já si koupu Malibu rozmyslel a půjdu časem do jiné značky.
Carthell Prg