Vladka píše:tak gratuluji k výběru...a vítej mezi "bělochy" dobře sis vybral, tak ať ti to čekání rychle uteče
děkuji no už aby to bylo
Scorpion.11 píše:Rasista nejsu, ale bílou eeee Je tolik jiných krásných barev
nenene bííííílá je krásná je pěkná oranžová, ale tu sem nechtěl, nebo jsem chtěl modrou, ale ta Borocay je moc světlá takže potom jen ta pěkná Bílá Olympic
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
A k tej spotrebe len tolko.Rudo tebe kolko zralo aveo 1,2? 8-9 l ? Mal som aveo ake si mal ty s tym istym motorom 1,2 8v a moje zralo 6,5 litra dokonca aj v meste.Proste furt to malo spotrebu tych 6,5 l a tu samu spotrebu ma aj dodnes kedze sa s nim kazdodenne stretavam .podla mna zalezi na tom kto si ako auto zabehne.
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
děkuji no ta spotřeba uvidíme jak to bude v reálu po zajetí jak jsme se teď bavili s prodejcem tak Aveo bylo špatně zajetý takže doufám že spotřeba byla vysoká kvůli tomu no uvidí se časem
HB jedině cruze vše ostatní v sedanu nad tou barvou jsem chvíli uvažoval, ale nevěděl jsem co se k oranžové hodí za barvu abych mohl zrušit chrom tak zvítězila bílá
tak určitě....HB sluší cruzíkovi jedna báseň, ale některé sedany taky nejsou špatné, zvlášť v modré barvě ...
určitě jsi vybral tu nejlepší barvičku....no já ho myla minulý týden a teď je jako prase, páš prší a je hnusně....chjo...chuďátko moje...to je tak jediný, co mě na té bílé štve...jinak nic.
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Vladka píše:tak určitě....HB sluší cruzíkovi jedna báseň, ale některé sedany taky nejsou špatné, zvlášť v modré barvě ...
určitě jsi vybral tu nejlepší barvičku
Dííík já počítám s tím že dlouho bílá nezůstane a že ani moc často bílí nebude bývat , ale když zrovna bude čistý tak bude krásný
tak mne osobne sa biele auta páčia a veľmi chce to dobre doladiť doplnky k bielemu autu a potom je to fakt masaker napríklad sused ma bieleho Cruza v najvyššej výbave ( LTZ? )a má na ňom čiernu strechu a vyzera to fakt parádne
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D