Ja som menil celne sklo-original, normalne stalo 321€ ale dal som to cez havarijnu tak ma to vyslo 220€.Kares píše:Nazdárek,
vim, že jsem to tu už s pár lidma řešil, ale zatim mi nikdo neodpověděl. Nevíte někdo náhodou jaká je cena předního skla na CRUZE? Díky
Káres CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: Káres CRUZE
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
Tak čelní sklo vychází s výměnou cca 10
Jinak včera si to po ránu štrádluju po jižní spojce, tedy jel jsem asi 5 km v hodině kvůli zácpě. Otevřené okna, telefonuji si a řikam si, že bych měl zastavit a vyndat kaminek ze vzorku pneumatiky, potože mě se.. jak to klape. No nic jedu dál a pořád telefonuji. Asi za 5 min na mě ukazuje vietnamský spoluobčan, tak sjedu ve Strašicích ze spojky a kontroluji auto.
A hned bylo jasno..... z Dolních Měcholup jsem jel po rávku. (žádnej kamínek, jak jsem jel pomalinku, tak jsem to ani nepoznal.)
Verdikt: JSEM ZAS BEZ AUTA:))))))))))))) kva, kdybych si pořešil tu rezervu:)
Jinak včera si to po ránu štrádluju po jižní spojce, tedy jel jsem asi 5 km v hodině kvůli zácpě. Otevřené okna, telefonuji si a řikam si, že bych měl zastavit a vyndat kaminek ze vzorku pneumatiky, potože mě se.. jak to klape. No nic jedu dál a pořád telefonuji. Asi za 5 min na mě ukazuje vietnamský spoluobčan, tak sjedu ve Strašicích ze spojky a kontroluji auto.
A hned bylo jasno..... z Dolních Měcholup jsem jel po rávku. (žádnej kamínek, jak jsem jel pomalinku, tak jsem to ani nepoznal.)
Verdikt: JSEM ZAS BEZ AUTA:))))))))))))) kva, kdybych si pořešil tu rezervu:)
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
- Scorpion.11
No je vidět, že to aspoň bereš s humorem
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Pánové a dámy včera jsem si splnil jeden z mých malých snů. Bylo mi zapůjčeno CAMARO 6,2 a jsem z opravdu paf, kdybych ho uživil, tak si ho koupím hned teď:)
Už jsem seděl v různých superersportech, ale s tímhle autem se nesrovnají. Neuvěřitelně agresivní design a stejně agresivní chování na silnici. Z toho zvuku když na to šlápneš jsem se s prominutím málem udělala Jen si myslím, že by měli zapracovat na vnitřku....dle mého názoru je lehce laciný na takové auto, ale volant velmi podobný jako u nás crůzaků.
Asi bych si na něj zvyknul jen bych ho nechtěl v kabriu:) Bohužel jsem nemohl udělat vlastní fotky (vybitej tel:()
Už jsem seděl v různých superersportech, ale s tímhle autem se nesrovnají. Neuvěřitelně agresivní design a stejně agresivní chování na silnici. Z toho zvuku když na to šlápneš jsem se s prominutím málem udělala Jen si myslím, že by měli zapracovat na vnitřku....dle mého názoru je lehce laciný na takové auto, ale volant velmi podobný jako u nás crůzaků.
Asi bych si na něj zvyknul jen bych ho nechtěl v kabriu:) Bohužel jsem nemohl udělat vlastní fotky (vybitej tel:()
Carthell Prg
Carthell Prg
Raz darmo, najkrajší zvuk má V8...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Jel jsem včera odpo a ještě teď to slyším:)
Carthell Prg
Carthell Prg
Jo a abych nezapomněl nedávno jsem se tu s někym přel, že bys nafťákovi (cruze) neměl dávat kotel:)
Story ze včerejška: Jelikož jsem se dostal na 60 tis. ujetých km. Včera dopo jsem se objednal na 5 do servisu. Když jsem jel ve 12 s oběda, tak mi auto po poprvé po 40 tis. začalo provádět rekuperaci
Což by nebylo nic strašného kdybych kvůli tomu zbytečně nemusel jet ze Zličína, až do Vestce Asi ve 3/4 vypalování mi auto skočilo do nouzového režimu a já jsem byl rád, že jsem to ho dokázal točit na dva tisíce. Tak jsem se vydal rovnou do servisu asi po 5 min. auto samo naskočilo a jelo jak má.
Když o skočilo do nouzáku hned jsem volal do servisu a technik povídá, ať ho tam dám hned, že na něj mrknou.
Po 15 minutách zamnou přiběhne, že všechno ready a vypáleno na 15%, že není důvod s tím nic dělat. Prý je vidět, že mu dávám za krk a auto je opravdu pěkně zajeté.
Závěr: je mi úplně jedno jak jezdíte vy....ale mě auto jezdí opravdu dobře
Story ze včerejška: Jelikož jsem se dostal na 60 tis. ujetých km. Včera dopo jsem se objednal na 5 do servisu. Když jsem jel ve 12 s oběda, tak mi auto po poprvé po 40 tis. začalo provádět rekuperaci
Což by nebylo nic strašného kdybych kvůli tomu zbytečně nemusel jet ze Zličína, až do Vestce Asi ve 3/4 vypalování mi auto skočilo do nouzového režimu a já jsem byl rád, že jsem to ho dokázal točit na dva tisíce. Tak jsem se vydal rovnou do servisu asi po 5 min. auto samo naskočilo a jelo jak má.
Když o skočilo do nouzáku hned jsem volal do servisu a technik povídá, ať ho tam dám hned, že na něj mrknou.
Po 15 minutách zamnou přiběhne, že všechno ready a vypáleno na 15%, že není důvod s tím nic dělat. Prý je vidět, že mu dávám za krk a auto je opravdu pěkně zajeté.
Závěr: je mi úplně jedno jak jezdíte vy....ale mě auto jezdí opravdu dobře
Carthell Prg
Carthell Prg
Kares píše:Pánové a dámy včera jsem si splnil jeden z mých malých snů. Bylo mi zapůjčeno CAMARO 6,2 a jsem z opravdu paf, kdybych ho uživil, tak si ho koupím hned teď:)
nene, kecáš...no to jsi měl dát vědět, taky bych se svezla....tssss
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Já bych Vám napsal, ale bylo to strašně na rychlo:( prý ho obyčejně moc nepůjčují...nevim proč zas tak drahý není:)
Ale zážitek na celý život
Ale zážitek na celý život
Carthell Prg
Carthell Prg
jojojo, to ti tak baštíme....kecko....a odkud ti ho půjčili?? Takovej stojí nejmíň mega, ne?
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Tak to se mi nezdá moc za takový auto....blbá audina ti na mega vyleze hned:) Car for you
Carthell Prg
Carthell Prg
U nás ofiko od cca 39000€±
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
to sice ne, ale je to camaro.....mazec, chjo....ja se chcu taky svézt....jsi nějakej VIP zákazník, či co?Kares píše:Tak to se mi nezdá moc za takový auto....blbá audina ti na mega vyleze hned:) Car for you
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Vladka píše:to sice ne, ale je to camaro.....mazec, chjo....ja se chcu taky svézt....jsi nějakej VIP zákazník, či co?Kares píše:Tak to se mi nezdá moc za takový auto....blbá audina ti na mega vyleze hned:) Car for you
Vladi, když budeš v CFY servisovat, tak ti za peníz půjčí cokoliv
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg