Zimni gumy a kola
Moderátor: Blue Lanos
Re: Zimni gumy a kola
Když bude nasněženo, hnusně a kluzko, a pojedete jako hovada, tak vás nezachrání ani pneu za 1000 éček
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
- Reklama
No to je sice pravda, ale ja byvam v horach a mozem ti povedat, ze pneumatiky su rozhodujucim faktorom, ci prejdes alebo neprejdes A na barumoch to bolo o hubu, v zakrutach sa utrhavali uz pri rychlostiach v rozmedzi 10-40km/h a to je absolutne neakceptovatelne
Ja mám na týchto gumách odjazdené dve sezóny a musím povedať, že som nadmieru spokojný. Držia krásne, vyštveral som sa kde som potreboval a to tiež máme snehu požehnaneCiernygepard píše:ja som prave objednal na skodu Michelin alpin 4. Boli o 8 euro drahsie ako Barum polaris. Pri takom rozdiele v cene nieje o com
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Ja kupujem vždy len GOODYEAR ULTRA GRIP /teraz model 8/,alebo Continental.
GY sú známe tým,že sú lepšie v daždi,naozaj držia kvalitne. Tam kde sa pohybujem ja,tak sneh dlho nevydrží a vždy je z toho kaša,mláky,veľa vody,tak GY uprednostňujem.
Samozrejme záleží kto má aké rozmery-pozrite si testy ADAC.
Je pravda,že ak je na ceste ľad,alebo jazdu neprispôsobíte vozovke,tak je to jedno aké máte pneu.
Ide o cenu a sympatie k značke. Vyhol by som sa určite protektorom!!!!!!!
GY sú známe tým,že sú lepšie v daždi,naozaj držia kvalitne. Tam kde sa pohybujem ja,tak sneh dlho nevydrží a vždy je z toho kaša,mláky,veľa vody,tak GY uprednostňujem.
Samozrejme záleží kto má aké rozmery-pozrite si testy ADAC.
Je pravda,že ak je na ceste ľad,alebo jazdu neprispôsobíte vozovke,tak je to jedno aké máte pneu.
Ide o cenu a sympatie k značke. Vyhol by som sa určite protektorom!!!!!!!
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
Caute, myslite ze by bolo ok keby som na buduci rok cez leto dojazdil stare zimne gumy? ci?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
V pohode Kjub, akurát dúfam, že nebudeš musieť za mnou dobrzďovať na križovatke
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Záleží na tom,čo chceš počuť
Budeš pískať,šmýkať sa,väčšia spotreba,brzdná dráha....skôr dostaneš defekt...ale nič z toho sa nemusí stať
Budeš pískať,šmýkať sa,väčšia spotreba,brzdná dráha....skôr dostaneš defekt...ale nič z toho sa nemusí stať
Vezmi ich na okruh do Orechovej Potône, tam ich "dojazdíš" za pol kola
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Ha! Dik Ok, tak uvidim co mi dovtedy napovie intuicia
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
moj oco taraz od minulej zimy jazdil na zimnych ( chodi casto do brna min 1x za mesiac + samozrejme v lete chorvatsko a ine vylety) a v phode ... pokial nejazdis jak blaaazon a za danych poveternostnych podmienok (napr. husty dazd) prisposobis jazdu tak urcite nebude problem a poznam hafo ludi co to tak robia a este som nepocul ze by niekto z nich havaroval ... ale vies ako nahoda je blbec je to na tebe.Kjub píše:Caute, myslite ze by bolo ok keby som na buduci rok cez leto dojazdil stare zimne gumy? ci?
...a v prípade nejakej kolízie na to berie poisťovňa ohĺad,čo máš obuté,tak bacha...
Nazdarek.
Dlho som nepisal ale mam problem z pneumatykami a potreboval by som radu.
Mam continental letne 2 roky najazdene 10000km.Kupil som si nove disky na vymenu a zimne pneumatyky tiez continental inak su super.Obul som letne na nove disky vyvazili ich a volant hadze .Siel som do ineho pneuservisu a tak isto hadze. Tam zme si vsimli ze dve pneumatyky na vyvazovacke maju vajce.Ked zme ich dali na zadnu napravu vsetko je vporiadku.Na internetu som sa docital ze je to problem ked autom jazdi len sofer a je lahka zadna naprava uroby na pneumatykach oval.potvrdil to jeden odbornik a je to asi moj pripad tiez jazdim vecsinou sam.Nemate v tom nejaku skusenost ?K tym zimnym pneumatikam ,mal som mensie auta a lacne pneu ako debrika, matador a barum .Ten rozdiel je velky nielen v jazdeni a brzdeni ale aj v opotrbovani.Kvalitna pneu vydrzi velmi dlho mne vydrzali lacne 1 rok a bolo po nich a este nedrzali na ceste a nedalo sa ani poriadne brzdit.Continentali su super, hlucnost a drzia na lade tiez..Vopred dakujem za radu Milan.,
Dlho som nepisal ale mam problem z pneumatykami a potreboval by som radu.
Mam continental letne 2 roky najazdene 10000km.Kupil som si nove disky na vymenu a zimne pneumatyky tiez continental inak su super.Obul som letne na nove disky vyvazili ich a volant hadze .Siel som do ineho pneuservisu a tak isto hadze. Tam zme si vsimli ze dve pneumatyky na vyvazovacke maju vajce.Ked zme ich dali na zadnu napravu vsetko je vporiadku.Na internetu som sa docital ze je to problem ked autom jazdi len sofer a je lahka zadna naprava uroby na pneumatykach oval.potvrdil to jeden odbornik a je to asi moj pripad tiez jazdim vecsinou sam.Nemate v tom nejaku skusenost ?K tym zimnym pneumatikam ,mal som mensie auta a lacne pneu ako debrika, matador a barum .Ten rozdiel je velky nielen v jazdeni a brzdeni ale aj v opotrbovani.Kvalitna pneu vydrzi velmi dlho mne vydrzali lacne 1 rok a bolo po nich a este nedrzali na ceste a nedalo sa ani poriadne brzdit.Continentali su super, hlucnost a drzia na lade tiez..Vopred dakujem za radu Milan.,
Tie disky na ktoré si prezul sú nové?
nám poslednu zimu tak hádzal volant že som sa bál že mi vytrhne volant z ruky, takže túto zimu sú v pláne Brigstone-ny, snáď sa osvedčia lepšie ako pôdovné Matadorky
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
výbava : čím ďalej tým lepšia :D