PIESOČNÁ 2013. - Ako bolo - poznatky , pozitíva ,negatíva
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Scorpion.11
Re: PIESOČNÁ 2013. - Ako bolo - poznatky , pozitíva ,negatí
Taky jsme dorazili v pořádku, jak jinak a ještě s menší zastávku u Rudy s Katkou na kafíčko a poté přímo domů
Sraz byl jedinečný a bez problémů. Prostředí bylo perfektní, ubytování nádherné, personál vycházel vstříct a pomáhal jak mohl. Kotelník topil, takže nám bylo teplo a co si více přát. Škoda jen, že daewáci odpadávají, takže je jich poskromnu, ale ti co byli si to snad užili a ti ostatní mají možnost na příští rok se polepšit.
Poznali jsme zas pár nových dobrých lidiček a doufám, že se jim to s námi líbilo a opět se střetneme na dalších srazech. Areál neměl chybu a na využití všeho co nabízí bychom museli být déle a noční hlídka s psem, která pěkně ohlídala naše autíčka, takže jsme mohli bezstarostně spát
Poděkovat patří úplně všem za pěknou atmosféru, skvělou hudební zábavu co přichystal Honza, Viktorii za pomoc při grilování což zvládla na jedničku a všem co se báječně bavili do pozdních hodin
Fotky dodám později, protože jsem neměl žádné povinnosti, takže má přes 400fotek, takže to troško roztřídím a pak nahraji na rajče
Jen škoda, že to tak strašně rychle, ale fakt moc rychle uteklo
Sraz byl jedinečný a bez problémů. Prostředí bylo perfektní, ubytování nádherné, personál vycházel vstříct a pomáhal jak mohl. Kotelník topil, takže nám bylo teplo a co si více přát. Škoda jen, že daewáci odpadávají, takže je jich poskromnu, ale ti co byli si to snad užili a ti ostatní mají možnost na příští rok se polepšit.
Poznali jsme zas pár nových dobrých lidiček a doufám, že se jim to s námi líbilo a opět se střetneme na dalších srazech. Areál neměl chybu a na využití všeho co nabízí bychom museli být déle a noční hlídka s psem, která pěkně ohlídala naše autíčka, takže jsme mohli bezstarostně spát
Poděkovat patří úplně všem za pěknou atmosféru, skvělou hudební zábavu co přichystal Honza, Viktorii za pomoc při grilování což zvládla na jedničku a všem co se báječně bavili do pozdních hodin
Fotky dodám později, protože jsem neměl žádné povinnosti, takže má přes 400fotek, takže to troško roztřídím a pak nahraji na rajče
Jen škoda, že to tak strašně rychle, ale fakt moc rychle uteklo
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
- Jacknikol
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady dokládám Jízdu ,kterou jsem zaznamenal .. doprovod - par nějakých písniček ,tak snad sledování cesty ve videjku rychleji uteče Počasí nám přálo tak co si přát více
http://jacknikol.rajce.idnes.cz/Spanilka#Piesocna.jpg
Aveo 9 / 2011
1,2 LT+/63 kw
Barva: Modrošedá Lake
Aveo sedan 2006-2011
Ford Siera
Skoda 120
Opel Manta 2.0
Dacia
1,2 LT+/63 kw
Aveo sedan 2006-2011
Ford Siera
Skoda 120
Opel Manta 2.0
Dacia
Škoda že Tribal s corvette musel ísť preč pred spanilkou. Bola by vedšia jazda.
Ale aj tak mu ďakujem za účast a,že nas potešil. Dúfam sa cítil dobre, a príde aj na budúce.
Ale aj tak mu ďakujem za účast a,že nas potešil. Dúfam sa cítil dobre, a príde aj na budúce.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak opäť super akcia,ďakujem všetkým...
CHEVROLET CRUZE 1.8 LTZ
Ďakujeme všetkým za všetko bolo super , nemalo chybu
Akurát že sme museli skôr odísť a tým sme určite aj o niečo prišli
Ako poznáme Lomngiho tak budúci rok bude minimálne tak dobre ako bolo teraz
Akurát že sme museli skôr odísť a tým sme určite aj o niečo prišli
Ako poznáme Lomngiho tak budúci rok bude minimálne tak dobre ako bolo teraz
2011 Cruze HB 1,8 LTZ Silver Metalic + LPG Technology Gas/V-Lube
- Scorpion.11
Škoda, že sraz Vřešťov a Manín dělají takové drahoty s fotkama Mi se rádi podělíme, takže pár fotek i ode mne
http://scorpion11.rajce.idnes.cz/Piesocna_21.9.2013
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Vydařené video příště se hlas o VIP místo ve spanilceJacknikol píše:Tak tady dokládám Jízdu ,kterou jsem zaznamenal .. doprovod - par nějakých písniček ,tak snad sledování cesty ve videjku rychleji uteče Počasí nám přálo tak co si přát více
Naposledy upravil(a) hoza dne úte zář 24, 2013 05:53, celkem upraveno 1 x.
Skutečnost že fotil někdo víc jak já mě opravdu potěšila. Fotky obsahově super Jen tak dálScorpion.11 píše:Škoda, že sraz Vřešťov a Manín dělají takové drahoty s fotkama Mi se rádi podělíme, takže pár fotek i ode mne
- Jacknikol
- Kontaktovat uživatele:
To byl jen takovy impuls , netušil jsem že jsem byl jedinny kdo zaznamenaval trasu Ale dík za uznáníhoza píše:Vydařené video příště se hlas o VIP místo ve spanilceJacknikol píše:Tak tady dokládám Jízdu ,kterou jsem zaznamenal .. doprovod - par nějakých písniček ,tak snad sledování cesty ve videjku rychleji uteče Počasí nám přálo tak co si přát více
Aveo 9 / 2011
1,2 LT+/63 kw
Aveo sedan 2006-2011
Ford Siera
Skoda 120
Opel Manta 2.0
Dacia
1,2 LT+/63 kw
Aveo sedan 2006-2011
Ford Siera
Skoda 120
Opel Manta 2.0
Dacia
- Scorpion.11
Honzo já si to užil, protože jsem neměl žádné povinnosti a sraz byl jen o zábavě, vařením, grilováním a u mne i focením
Jinak důkaz jak holky málem utancovali Slávka až z něho krůpěje potu tekli
Jinak důkaz jak holky málem utancovali Slávka až z něho krůpěje potu tekli
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Jacknikol
- Kontaktovat uživatele:
Jirko ty ses zaobíral vetšinou na momentky a to je na tom to nej .. super
Všichni co fotili a nahodili zde fotečky , přispěli to co nezachytili ti druzí Je opravdu z čeho vybírat
Všichni co fotili a nahodili zde fotečky , přispěli to co nezachytili ti druzí Je opravdu z čeho vybírat
Aveo 9 / 2011
1,2 LT+/63 kw
Aveo sedan 2006-2011
Ford Siera
Skoda 120
Opel Manta 2.0
Dacia
1,2 LT+/63 kw
Aveo sedan 2006-2011
Ford Siera
Skoda 120
Opel Manta 2.0
Dacia
- Scorpion.11
To jsem rád, že se fotky aspoň trošku líbí
Marcela se pekelně soustředila, pěkně i přesně házela (vyhrála s Rostěm turnaj) a ty jsi byl s toho na koni
Marcela se pekelně soustředila, pěkně i přesně házela (vyhrála s Rostěm turnaj) a ty jsi byl s toho na koni
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Hoši pěkný, ale nevím, jestli mně doma ještě příští rok pustí
Tak konečne som sa aj ja dostal ku kompu.
Chel by som poďakovať predovšetkým organizátorom, za skvele pripavenú akciu, privítanie, a perfektný guláš
Bolo perfektne, takže na ďalší zraz si budemem musieť vyhradiť nielen jedno poobedie, ale celý víkend.
A vlastne ďakujem všetkým zúčastneným, že svojou účasťou podporili značku našich krásavcov.
Chel by som poďakovať predovšetkým organizátorom, za skvele pripavenú akciu, privítanie, a perfektný guláš
Bolo perfektne, takže na ďalší zraz si budemem musieť vyhradiť nielen jedno poobedie, ale celý víkend.
A vlastne ďakujem všetkým zúčastneným, že svojou účasťou podporili značku našich krásavcov.
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 5D HB LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 7x15 ET 38, 195/50R15, športové sedadlá, športový volant, predný spoiler, nerezový výfuk AMA,
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 4D sedan LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 6x13 ET 13, 205/60R13, športové pružiny, športový volant,
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 4D sedan LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 6x13 ET 13, 205/60R13, športové pružiny, športový volant,