LuMi Černý Orel 1.8 AT LTZ
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: LuMi Černý Orel 1.8 AT LTZ
Už jsem se lekl že ho posíláš do světa
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- Reklama
Budeš tam mít hezké bydlení, pokud se nepletu tak to tam je nový.
Můžeme někdy pokecat, pokud ti kluci s CP nevadí
Carthell Prg
Do světa určitě ne. I kdybych chtěl a podotýkám, že nechci, jelikož jsem max. spokojený, tak si musím Orla nechat 10 let. Tak jen doufám, že mi bude dobře sloužit tak dlouhoPoky Ul píše:Už jsem se lekl že ho posíláš do světa
JJ jsou to novostavby, pěkné prostředí a hlavně komplet bezbarierové. Jsem totiž na vozíku, takže pro mě ideální. Nechtěli jsme přímo do centra, ale trochu mimo.tomask píše:Budeš tam mít hezké bydlení, pokud se nepletu tak to tam je nový.
Určitě mi kluci a holky s CP nevadí. Já na takové ty řeči, že Ostraváci nemají rádi Pražáky a obráceně nehraji. Žiji v ČR a je mi jedno kdo odkud je
Takže pokud bude někdy možnost se sejít z někým na pokec tak budu rád
Nech sa vám darí v stovežatej
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Díky, těšíme se na něco nového.smire666 píše:Nech sa vám darí v stovežatej
LuMi píše:Scorpion.11 píše:To červené lemování nemá chybu
Nám se taky moc líbí. Máme černé auto a kdyby byl i interiér celý černý bylo by to takové smutné.
Ta bordo to pěkně doplňuje a dává tomu jiný ráz.
Někde tady jsem viděl, že snad by se měl dělat i modrý interiér, ale už nevím kde jsem to viděl.
Zdravím pyšný majiteli Orlíka.... přeji hodně km bez nehod, interiér super, svatební výzdoba taky krásná....modrý interiér máme zrovna my v modelu Cruze, HB, edice WTCC, a taky jsme našeho mazlika měli jako svatební mooooc mu to slušelo.... )
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Tak at´ se Vám tu líbí! třeba se někdy někde potkáme i naše krásné Orlando bylo ve svatebním hávu a moc mu to slušelo! Už abychom doma měli fotky, jsem strašně zvědavá
Fiat Panda 750 L, r.v. 1987
Ford Mondeo Combi 2.0, r.v. 2003
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 Arctic blue, r.v. 2012
Tak od včerejška už natrvalo přestěhování v Praze. Nakonec bydlíme na Barrandově. Takže pokud někde potkáte černého Orla s T-éčkem na poznávačce, budu to z největší pravděpodobnosti já.
Ještě bych si chtěl někde sehnat klubovou nálepku na kufr. Kde bych jí sehnal? Díky za odpovědi.
Ještě bych si chtěl někde sehnat klubovou nálepku na kufr. Kde bych jí sehnal? Díky za odpovědi.
Tak to se třeba někdy potkáme, bydlíme přímo pod Barrandovskou skálou tak ať se vám tu líbí
Po třech letech opět zpráva Pořád bydlíme v Praze, teď v Písnici. Je nás o jednu krásnou malou slečnu víc.
Něco k Orlíkovi. Po třech letech užívání pořád trvá spokojenost. Orlík má najeto 57 tisíc bez nehod a bez jakýchkoliv problému . Za chvíli mě čeká čtvrtá serviska, kde se navíc budou měnit přední brzdy, Už to budou mít za sebou Kočárek i invalidní vozík se do kufru krásně vleze, takže splnilo se moje očekávání se kterým jsme Orlíka kupovali. Pořád nemám ES nálepku a ani jsem nepotkal žádného člena, ale forum sleduji pořád pravidelně. Pořád se těším na řízení Orlíka i po třech letech. Sám bych tomu na začátku nevěřil
Snad se forum okolo Orlů znovu pořádně rozjede, zdravím všechny milovníky Chevy a Orlů zvlášť
Něco k Orlíkovi. Po třech letech užívání pořád trvá spokojenost. Orlík má najeto 57 tisíc bez nehod a bez jakýchkoliv problému . Za chvíli mě čeká čtvrtá serviska, kde se navíc budou měnit přední brzdy, Už to budou mít za sebou Kočárek i invalidní vozík se do kufru krásně vleze, takže splnilo se moje očekávání se kterým jsme Orlíka kupovali. Pořád nemám ES nálepku a ani jsem nepotkal žádného člena, ale forum sleduji pořád pravidelně. Pořád se těším na řízení Orlíka i po třech letech. Sám bych tomu na začátku nevěřil
Snad se forum okolo Orlů znovu pořádně rozjede, zdravím všechny milovníky Chevy a Orlů zvlášť
- Scorpion.11
Tak blahopřeji k malé princezně Chevrolet už jen přežívá a je jen malá hrstka lidí či majitelů Chevrolet aut, která to myslí ze značkou vážně. Aut se zlatým křížem po ČR-SK jezdí stále dost, ale lidí nemají zájem se sdružovat do komunity nadšenců Chevrolet, takže buďme rádi aspoň, že tu ještě někdo vůbec je, bohužel
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Pridavame se ke gratulaci!
Na forum uz moc nechodim, ale modreho mazlika mame porad a i po necelych 4 letech jsme s nim moc spokojeni. Dnes nam na tachometru naskocilo najetych 50000 kilometru a asi jedinym problemem je momentalne nesvitici leve predni svetlo, jinak si na zadny problem nevzpominam. Kdyz teda nepocitam prasklou mrizku celni masky, za kterou muzu ja...
Ani nevim, jestli jsem to tu loni psala, ale nas modrasek je momentalne plne vytizeny. V dubnu 2015 se nam narodil 2. syn a budeme trosku bojovat se 3 autosedackami v 2. rade sedadel, ale zase uplne vsichni nejezdime tak casto, tak to neni tak zly
Na forum uz moc nechodim, ale modreho mazlika mame porad a i po necelych 4 letech jsme s nim moc spokojeni. Dnes nam na tachometru naskocilo najetych 50000 kilometru a asi jedinym problemem je momentalne nesvitici leve predni svetlo, jinak si na zadny problem nevzpominam. Kdyz teda nepocitam prasklou mrizku celni masky, za kterou muzu ja...
Ani nevim, jestli jsem to tu loni psala, ale nas modrasek je momentalne plne vytizeny. V dubnu 2015 se nam narodil 2. syn a budeme trosku bojovat se 3 autosedackami v 2. rade sedadel, ale zase uplne vsichni nejezdime tak casto, tak to neni tak zly
Tak to je skvelá správa Ja sa do auta rovnako teším aj po skoro piatich rokoch a 67tkm
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Stejne je skoda, ze uz to tu tolik nezije. Jina Orlanda potkavame celkem casto, uz i nas 6lety syn je rozezna na dalku. Vzdycky koukam, jestli druhy ridic taky kouka - vetsinou bohuzel ne... dnes jsme meli stesti a videli jsme tmave modry Orlandosmire666 píše:Tak to je skvelá správa Ja sa do auta rovnako teším aj po skoro piatich rokoch a 67tkm