VII.Slovensko-český sraz/Manín 2013
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: VII.Slovensko-český sraz/Manín 2013
OK pražáku, neurážaj sa, ale je to tu doooosť o hovne co sa týka kto kde kedy a ským, ale čo takto prestať vrtať? skusme triezvo a bez emocií
Bol som na mnohých zrazoch, musel som si zabezpečiť toho celkom dosť, od propagácie, cez report pre sponzora, report pre šéfa, ubytko, stravu, tovar, auto, ludí čo mi pomáhali iba za teple slovo, a ešte ma prestravovali keď som nestíhal, tak skúsme organizátorom iba jednoduché ĎAKUJEM, podanie ruky, a OBDIV, že sa na to dali, a nie tu rýpať
DÁMI a PÁNI, čo to organizujete, je jedno aký klub, ĎAKUJEM
Bol som na mnohých zrazoch, musel som si zabezpečiť toho celkom dosť, od propagácie, cez report pre sponzora, report pre šéfa, ubytko, stravu, tovar, auto, ludí čo mi pomáhali iba za teple slovo, a ešte ma prestravovali keď som nestíhal, tak skúsme organizátorom iba jednoduché ĎAKUJEM, podanie ruky, a OBDIV, že sa na to dali, a nie tu rýpať
DÁMI a PÁNI, čo to organizujete, je jedno aký klub, ĎAKUJEM
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 5D HB LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 7x15 ET 38, 195/50R15, športové sedadlá, športový volant, predný spoiler, nerezový výfuk AMA,
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 4D sedan LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 6x13 ET 13, 205/60R13, športové pružiny, športový volant,
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 4D sedan LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 6x13 ET 13, 205/60R13, športové pružiny, športový volant,
- Reklama
a ja retard este aj podakovanie poseriem
DÁMY malo byť
pardon
DÁMY malo byť
pardon
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 5D HB LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 7x15 ET 38, 195/50R15, športové sedadlá, športový volant, predný spoiler, nerezový výfuk AMA,
- Scorpion.11
Už se vyhybám takovým rozpravám, protože to vždy skončí s hádkama a proto skoro ani nereaguji, ale nemohl jsem si zas pomoci, abych se neozval Petře to, že jsi pražák je jasné , ale dá se s tebou normálně poklábosit o všem možným, ale pokud si přečteš co jsem já napsal není to proti nikomu, statistika není moje a dal jsem ji z druhého fóra, aby ostatní věděli kdo je prozatím nahlášený, protože si hrajete na vlastním písečku a tady se o Maníně ani defakto neví.
To, že Ivoš toho využil, zneužíl a opět tu udělal pozdvižení a začal zbytečně a bez důvodně rejpat je pravda
Jinak to co napsal "(ani by tě tam nikdo nechtěl vidět)" je z jeho strany sprostý a ubohý , nebo z čí je to hlavy , ale je asi vidět jak třeba stará parta přemýšlí nebo pro koho defakto tyto srazíky už jsou dělaný
Je to můj pohled, ale každý si zas udělá svůj úsudek
To, že Ivoš toho využil, zneužíl a opět tu udělal pozdvižení a začal zbytečně a bez důvodně rejpat je pravda
Jinak to co napsal "(ani by tě tam nikdo nechtěl vidět)" je z jeho strany sprostý a ubohý , nebo z čí je to hlavy , ale je asi vidět jak třeba stará parta přemýšlí nebo pro koho defakto tyto srazíky už jsou dělaný
Je to můj pohled, ale každý si zas udělá svůj úsudek
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
To už fakt sa nemôžete na to vysrať.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
nechal bych to byt uz je to pryc.bez emoci je pravda ze se mohly udrzet tradice nikomu o nic jineho neslo.bohuzel se to z nejakeho duvodu nechtelo a tak vzniklo nesmyslne rozdeleni.nikdo nechtel kompromis a nikdo nechtel ustoupit.a do dnes to vidm ze se nic nezmenilo.
skoda kdysi jsem tu byl denne 5 hodin a byl jsem rad(asi i nekteri z vas byli radi)ted jsem tu 5 hodin za rok jelikoz se vsude neco hada a skoro nejde nekam napsat aby nebyla nejaka podivna reakce.
bohuzel nepisu ani na slovenske forum.
kazdopadne na manin dojedu at tam bude kdokoliv a rad vas uvidim.
skoda kdysi jsem tu byl denne 5 hodin a byl jsem rad(asi i nekteri z vas byli radi)ted jsem tu 5 hodin za rok jelikoz se vsude neco hada a skoro nejde nekam napsat aby nebyla nejaka podivna reakce.
bohuzel nepisu ani na slovenske forum.
kazdopadne na manin dojedu at tam bude kdokoliv a rad vas uvidim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Také se těším a věřím že dohady typu "školky" přestanou
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Nejedeš dopoledne v sobotu přes Rožnov pod Radhoštěm směr Manín? Mohli bychom se srazit a jet společně.Tsoenami píše:Příjedu
Orlando a Tacuma
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Vojna 2-4 lidí, kteří se nemusí. Škoda, v jejích věku by meli mít rozum.
Carthell Prg
A my Pražáci to odnášíme, že jo Tome.
Máte pravdu ... a Zaujímavé na tom je aj to že najviac kecajú ty ktorý majú najviac zrazov za sebou. Ako účasťou alebo organizáciou.
Kritizovať dokáže každý aj Pražáci. Ni č v zlom aby to zas niekto nepochopil zle....
Nech sa Manin vydarý a nech si to každý užije kto tam bude. A ohladne zrazov skúste radšej miesto kecov na zrazi chodiť , lepšie by bolo aj pre to niečo robiť.
Kritizovať dokáže každý aj Pražáci. Ni č v zlom aby to zas niekto nepochopil zle....
Nech sa Manin vydarý a nech si to každý užije kto tam bude. A ohladne zrazov skúste radšej miesto kecov na zrazi chodiť , lepšie by bolo aj pre to niečo robiť.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak to už chodí
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Já jsem připomínku (resp. rýpnutí) k Tomovi myslel jako žert, jako nadsázku a nedošlo mi, že následkem toho bude vlna dalších příspěvků.
Takže: prosím, už toho nechte, je to opravdu, ale opravdu trapné.
Takže: prosím, už toho nechte, je to opravdu, ale opravdu trapné.
O.K koukni na SZrudla píše:Nejedeš dopoledne v sobotu přes Rožnov pod Radhoštěm směr Manín? Mohli bychom se srazit a jet společně.Tsoenami píše:Příjedu
Orlando a Tacuma
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Přesně tak, my chudáci Pražácipekrtek píše:A my Pražáci to odnášíme, že jo Tome.
Carthell Prg